Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯
 651/1226 A kérdező kommentje:

Ja,és Rita,nagyon igazad van! Én hétfőn voltam úgy,hogy basszus szexelni kellene,mert nem tudom melyik nap lesz a fehérje nyák,de már közeleg az ovu ideje... de valami miatt semmi kedvem nem volt hozzá! :( Úgyhogy inkább nem! Amúgy is azt hallottam,hogy az ilyen görcsös baba miatt szexeleknél úgysem jön össze a gyerek,vagyis nagyon ritka! Meg ha már baba,akkor ne muszály szexből szülessen,hanem mert mind a ketten vágyunk rá! Na most megyek,felmosom a konyhát,mert katasztrófa övezet van a padlón! :D:D:D:D

Ja,és egy egyszerű kaja,amit csináljatok meg! Nálunk ma ez volt az ebéd,és olyan finom lett,hogy párom azt vitt ma dolgozni is! :)

5 zsemlének vágd le a tetejét,és szedd ki a belsejét! Rakd őket egy vajazott tepsibe,vágj vékony csíkokra füstölt sonkát,szórd a zsemle aljába,szórj bele kockára vágott lila hagymát,arra reszelt sajtot,és a tetejére üss rá egy tojást! Tedd be a sütőbe,és süsd addig,amíg a fehérje ki nem fehéredik! Ilyenkor még kicsit lágy,de mindenképp vedd ki! Ha nem szereted ilyen lágyan,akkor rakd mikróba 10-20 másodpercre! Isteni finom! Van aki sima szalámival,vagy szeletelt sonka felvágottal csinálja,ami éppen van otthon! :) Párom nagyon dícsérte,nektek is ajánlom! Ja,és nincs hagyma szag utána,én legalábbis nem éreztem sem magamon,sem páromon! :)

2012. dec. 22. 14:44
 652/1226 anonim ***** válasza:

Szia Kisvuk!Hát érdekes neve van:Zutyi,de biztos nagyon finom.Hát én személy szerint inkább tésztás vagyok mint rizses,de te tudod hogy ti melyiket eszitek szívessebben.

Én ma a kajákat készítettem el.Kész a leves,a fasirt,a francia saláta és a rakott tészta.Drága párom segített így elég jól haladtunk.

Holnap sütemény sütés lesz.Remélem holnap végzek mindennel és utána pihenés lesz a program:-)

Lehet egyszer kipróbálom ezt a tojásos zsömlés receptedet kisvuk.

Jók legyetek lányok!

Rita

2012. dec. 22. 17:13
 653/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én is sütöttem ma! :) Megcsináltam a zserbószeletet,de semmi mást nem csináltam,mert ma is kaptunk párom anyukájától Olgi almását,meg diós kalácsot! Most egy csomó süti van már itthon!

Az ebédet holnap reggel fogom megcsinálni,vagyis de. majd valamikor! És én is tésztás vagyok! :)

Párom ma kinyalta a fürdőt,nagyon aranyos volt,egyszer el is mosogatott,szóval szerencsések vagyunk Rita,hogy ilyen pasink van,mint ők! :)

Legyetek jók lányok,jó éjt mindenkinek! :)

2012. dec. 23. 19:09
 654/1226 anonim ***** válasza:

Akkor eljött hát ez a pillanat,hogy békés boldgog Karácsonyt kívánjak Nektek :)))

Köszönöm,hogy elolvastátok a kommentjeimet már oooly rég óta,köszönöm,hogy tartjátok a lelket ebben a kérdésben,és hüen visszajártok olvasgatni-válaszolni :)

Kívánom Nektek,hogy hamarosan pozitívat tesztelhessetek!!!

Puszi mindenkinek,

és

NAGYON BOLDOG KARÀCSONYT,jó evést,ivást :D (nem alkohol...)

nthng

2012. dec. 24. 10:19
 655/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!Csak egy pillanatra ugrottam fel a nagy sürgés forgásban,még ezer a dolog.

Szeretnék boldog karácsonyt kívánni nektek!!!

Kívánom hogy minden álmotok valóra váljon!!!

És kívánok magunknak (jövőre) pozitív teszteket!!!

Jók legyetek.

Sok puszi:

Rita

2012. dec. 24. 11:59
 656/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok nektek!

Puszi

2012. dec. 25. 10:32
 657/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok!Én már dolgozom.Ti otthon vagytok?Kinél hogy teltek az ünnepek?Kinek mit hozzott a Jézuska?Na és hol tartotok a ciklusban?Én a vesztesek türelmével várom a mensimet,még 1-2 nap és ideér.Tudjátok irtam hogy nem voltunk együtt a megfelelő időpontban.Na feltettem egy csomó kérdést,most már győzetek válaszolni. Rita
2012. dec. 27. 09:49
 658/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Én is dolgozom már! :( Úgy néz ki dolgozunk vasárnap 8-16-ig,és hétfőn is 8-16-ig! :(

Hogy teltek az ünnepek? Nagyon jó volt édes kettesben a szenteste,kari első napján mentünk párom nagyijához,ott tök jó volt,kajáltam a sütiket meg a gyümölcs salit! :) Aztán elmentünk párom apukájának a tesőjáékhoz,ott is sütiztem,aztán haza fele utba esett párom apukája,és élettársa,ott is sütiztünk,meg megengedték,hogy tegezzem őket! :) Tük furi lesz! :) Aztán elmentünk párom anyukájához meg húgához,és ott vége volt a világnak! Tudjátok,mondtam,hogy velem párom húga nem beszél,ás ki sem jön a szobából,ha elmegyek hozzájuk,és nem is szereti,ha ott vagyok,ezért nem is megyek oda! Most kari volt,igenis illik elmennem párom édesanyjához a párommal.hiszen kis külön család vagyunk már,de egy család a szülőkkel,nem? Na mindegy! Húga ki sem jött a szobából,amikor párom be akart menni hozzá odaadni az ajándékot,akkor meg befogta az ajtót,nem engedte be! DE!!!!!! Mielőtt oda értünk,már egy óra ilyen sms-eket irogatott tesójának,hogy mikor jössz már? Már nem is jössz? Mi már nem is vagyunk a családod? Már ne is gyere... Hát gondolhatjátok mennyire megbántotta párom... :( Ja,és este 9-ig ott voltunk,de ki sem köszönt,meg semmi! Amikor haza értünk,akkor meg irogatott olyan sms-eket,hogy rohadj meg,nem vagy a testvérem,vidd innen az ajándékod,vagy kidobom,takarodj,felejts el... Na párom iszonyat türelmes,és megértő ember,írt neki,hogy holnap lemegy de.hozzá! Erre a válasz,nem kell jönnöd,mennyél csak a kis anyósodékhoz jópofizni,már nem a vagy a testvérem,felejts el! Ma írt neki párom,hogy hányra menjen,mert egy hete megbeszélték,hogy me beviszi fehérvárra,erre is az volt a válasz,hogy takarodjon,vigye a kis barátnőjét,de őt felejtse el! Szerintetek NORMÁLIS EZ A HÜ**E PI**A??? Na ez volt első nap befejezése! Ja,és mindez azért,mert nem oda mentünk elsőnek,meg mivel én ott voltam,így ki sem jött,ez is bax*ta a csőrét nagyon! De ha egész nap ott vagyunk,akkor sem jön ki a szobából,mert én ott vagyok,szóval tök mindegy! :(

Második nap már megint jó volt,mert mentünk anyuékhoz,onnan mamihoz az otthonba,vissza anyuékhoz,akkor oda jöttek vendégek,mert megtertottuk az István,és a János napot is egyben! Így keresztlányomékhoz nem tudtunk menni,majd szombat de.!

2012. dec. 27. 21:42
 659/1226 anonim ***** válasza:
Szia Kisvuk!Húú,akkor neked igen mozgalmas volt az ünnep.Hát a "sógornődet" nem nagyon értem.Mennyi idős?Most kamaszodik,vagy mi van vele!?!?És miért ilyen veled,csak nem féltékeny hogy "elloptad" a tesóját? Rita
2012. dec. 28. 09:02
 660/1226 A kérdező kommentje:

Szia Rita!

Két kérdés elmaradt! :(

Barátnőmtől kaptunk egy pick wick csomagot,3 doboz tea,meg egy epres cukortartó volt benne,anyóséktól kaptunk egy kv főzőt,meg két kukát,anyuéktól meg kaptunk egy kenyér pirítót,és 3 tupperes kelesztő tálat különböző méretben! Meg nagyitól egy borítékot,amiben kp volt. Meg ugye egy csomó sütit mindenhonnan!

Ti unjátok már a sütiket? Én még nem! Állandóan azt eszem,reggeli ebéd vacsi utén,helyett...még éjjel is! Már tiszta ragya a fejem a sok csokitól,meg a dió süti,de nem bírom megállni! :D:D:D:D

A ciklusban én a 3/4-énél járok! Jövöhét csütörtökön kell megjönnie! Már nem írom,hogy akkorra nem várom,hát lesz ami lesz! De eddig is jött,most is fog!

2012. dec. 28. 18:11
❮❮ ... 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!