Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Hát én azt még nem tudom mit főzzek,de mivel egy csomó sütit kapunk,így én csak zserbószeletet csinálok! Tudjátok,amihez nem lapokat kell sütni,hanem lappá nyújtott tészta a tepsibe,rá a dió lekvár cukor,arra a másik lap,megint töltelék,és arra a harmadik lap,és soki a tetejére! Van aki diós zserbónak hívja,nálunk ez a zserbó szelet! :) És mivel mindenki csak édességet süt,ezért én még csinálok virslis hagymás sajtos muffint is! :) Valahogy sosem tudtam elképzelni a muffint sósan,de amikor megkóstoltam... valami isteni! :) Már vettem is két muffin sütőt,meg karácsonyi muffin papírt! 4 félét! :)
Főzés... hát... fogalmam sincs! :( Rita,abszolút egyet értek veled! Én sem olyan igazi karácsonyi menüre gondoltam,inkább olyanra,amit mind a ketten szeretünk,és biztos el is fogy! Nem csinálok azért halászlét,hogy a felét kiöntsem,mert azt kell enni karácsonykor... Valami olyat szeretnék,amit még nem csináltam,és csirke mellbóől lesz az biztos,mert az párom kedvenc husija!
Huhh,akkor megnyugodtam kisvuk hogy nem csak én vagyok így a karácsonyi menüvel.Én is teljesen egyetértek veled,mi például nem is szeretjük a halat,se a halászlevet.Az a lényeg hogy elfogyjon.
Érdekesen hangzik ez a virslis hagymás muffin,biztos fincsi lehet.Én soha nem sütöttem,még muffin sütőm sincs.Pár éve elszóltam magam hogy szeretnék egy csatos torta sütőt és a kolléganőm meglepett vele karácsonyra.Azóta léptem nyomon tortát sütök:-)
A csirkemellhez meg tuti hogy találsz valami jó receptet a neten.
Jó éjt.
Rita
Sziasztok csajszikáim!
Képzeljétek,ma megfőztem életem első zöldborsó főzelékét! : Csináltam hozzá mini fasírtot,és tök finom lett! Úgy örültem neki... :)
ÉÉÉÉééééééééssss............
Megtaláltam a karácsonyi menüt!!!!!!!!!!!!!!!! Zutyi lesz! :D:D:D:D
Helloooo Mindenki :))))
Mi tortent veletek az elmult idoben :D ?
Nem voltam,csak belestem,de nem irt senki....
Naaah aaaz van,hogy ma van tojasfeherjes nyakom :D (bocsiii a szoert,akinek undi) szerintem MA van ovum...de a szexet nemtudom,hogy kellene a mai napba beiktatni,mert ma megyunk valamit venni ajandeknak...utana valszinu,hogy hullafaradt leszek :D mert mar most is az vagyok,ettol a 7-tol...
Majd meg jovoooook
nothing :)))))))
Szep napot!!!!!
Hat jah....igazad van :)))
Mindig van valami ovu kornyeken :D
Nah mostmar lassan vege a munkanak...
Majd meg belesek...
puszaaa
nthng
Sziasztok!
RITA:
A menü Zutyi lesz! :D:D:D:D
Ha érdekel valakit: olajon megpárolni 1 kis fej vöröshagymát,hozzáadni a csíkokra vágott csirke mellet,amikor megpárolódik kicsit,és fehér akkor hozzáadni 2 paradicsomot szeletelve,1 paprikát, zöldborsót,ezeket együtt párolni,majd jön a fűszerezés: vegeta,bors,piros paprika, egy negyed tubus piros arany,4 gerezd fokhagyma,és felönteni vízzel,hogy olyan pörkölt jellegű legyen! Mikor már majdnem kész,akkor bele még 4 gerezd fokhagyma,meg konzerv kukorica!
Szerintem tök egyszerű! Csak azt nem tudom tésztát,vagy rízst csináljak hozzá? Szerintetek? Ja,és holnap sütöm meg a zserbó szeletet! Az lesz a süti! :) Túl sok mindent nem sütök,mert már kaptunk egy tálca krémest,diós zserbót,keksztekercset,meg két rúd bejglit is! Szóval tele vagyunk már most! Én tegnap csináltam virslis hagymás sajtos muffint,és finom lett! :)
NOTI:
Nekem is a héten volt ovum! :) kedden és szerdán voltunk együtt párommal,de tök véletlen volt,és szerdán volt a tojásfehérjém,ami azt jelenti,hogy csütörtök hajnalban szabadult ki a kis petesejtecském! :) Mindig a köv.napon ugrik fel a hőm,szóval nekem csütörtökön volt hajnalban ovum! :)
Milyen érdekes,hogy 99%-ban hajnalban van az ovu,nem? Mire méred a hődet reggel,már fel is ugrott... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!