Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯
 641/1226 anonim ***** válasza:
Szia Noti!Hasonlóan érzek én is,már számolom vissza a napokat hogy otthon lehessek.De már mindjárt itt van......hurrá! Rita
2012. dec. 17. 14:46
 642/1226 A kérdező kommentje:
én már itthonról írok,igen :) Szabin vagyok egész héten! :) Eddig max. 3 napot vettem ki egyfolytába,az is úgy volt,hogy csüt.,péntek szombat,szóval ez az idei első hosszú szabim! :) Rám is fér egy kis pihi!Ma nem is csináltam semmit,ma tényleg csak pihi volt,majd holnaptól kezdődik a kari előtti nagytakarítás! :) De főznöm nem kell szerencsére,mert anyós hozott krumpli főzeléket,meg maradt máról májgaluska leves is! :) Szóval még ezt is megúsztam! :)
2012. dec. 17. 18:16
 643/1226 A kérdező kommentje:

Hát én azt még nem tudom mit főzzek,de mivel egy csomó sütit kapunk,így én csak zserbószeletet csinálok! Tudjátok,amihez nem lapokat kell sütni,hanem lappá nyújtott tészta a tepsibe,rá a dió lekvár cukor,arra a másik lap,megint töltelék,és arra a harmadik lap,és soki a tetejére! Van aki diós zserbónak hívja,nálunk ez a zserbó szelet! :) És mivel mindenki csak édességet süt,ezért én még csinálok virslis hagymás sajtos muffint is! :) Valahogy sosem tudtam elképzelni a muffint sósan,de amikor megkóstoltam... valami isteni! :) Már vettem is két muffin sütőt,meg karácsonyi muffin papírt! 4 félét! :)

Főzés... hát... fogalmam sincs! :( Rita,abszolút egyet értek veled! Én sem olyan igazi karácsonyi menüre gondoltam,inkább olyanra,amit mind a ketten szeretünk,és biztos el is fogy! Nem csinálok azért halászlét,hogy a felét kiöntsem,mert azt kell enni karácsonykor... Valami olyat szeretnék,amit még nem csináltam,és csirke mellbóől lesz az biztos,mert az párom kedvenc husija!

2012. dec. 17. 18:22
 644/1226 anonim ***** válasza:

Huhh,akkor megnyugodtam kisvuk hogy nem csak én vagyok így a karácsonyi menüvel.Én is teljesen egyetértek veled,mi például nem is szeretjük a halat,se a halászlevet.Az a lényeg hogy elfogyjon.

Érdekesen hangzik ez a virslis hagymás muffin,biztos fincsi lehet.Én soha nem sütöttem,még muffin sütőm sincs.Pár éve elszóltam magam hogy szeretnék egy csatos torta sütőt és a kolléganőm meglepett vele karácsonyra.Azóta léptem nyomon tortát sütök:-)

A csirkemellhez meg tuti hogy találsz valami jó receptet a neten.

Jó éjt.

Rita

2012. dec. 17. 21:11
 645/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajszikáim!

Képzeljétek,ma megfőztem életem első zöldborsó főzelékét! : Csináltam hozzá mini fasírtot,és tök finom lett! Úgy örültem neki... :)

ÉÉÉÉééééééééssss............

Megtaláltam a karácsonyi menüt!!!!!!!!!!!!!!!! Zutyi lesz! :D:D:D:D

2012. dec. 20. 20:48
 646/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Ügyes vagy kisvuk.Hát be kell valljam én főzelékben nem vagyok a legjobb.És nem is igazán szeretem......lehet ezért nem tudok olyan jó főzeléket késziteni:D Na mi lesz a menü elmeséled??? Rita
2012. dec. 21. 09:54
 647/1226 anonim ***** válasza:

Helloooo Mindenki :))))

Mi tortent veletek az elmult idoben :D ?

Nem voltam,csak belestem,de nem irt senki....

Naaah aaaz van,hogy ma van tojasfeherjes nyakom :D (bocsiii a szoert,akinek undi) szerintem MA van ovum...de a szexet nemtudom,hogy kellene a mai napba beiktatni,mert ma megyunk valamit venni ajandeknak...utana valszinu,hogy hullafaradt leszek :D mert mar most is az vagyok,ettol a 7-tol...

Majd meg jovoooook

nothing :)))))))

Szep napot!!!!!

2012. dec. 21. 10:55
 648/1226 anonim ***** válasza:
Szia Noti.Velem nem sok újság,azért sem igazán irtam,nem volt mit mesélnem.Hát nekem is ilyen bajom volt múlthéten,nekem akkor volt ovum.Tudtam hogy együtt kéne lennünk,de fáradt is voltam,egy kis vita is volt,ugy hogy semmi kedvem nem volt szexelni.Szerintem ez miatt temethetem is a hónapot.De a kényszer szex meg már milyen........akkor inkább tolódjon egy hónapot a babaprojekt.Szóval azt mondom Noti,akkor legyetek együtt ha mindkettőtök úgy érzi,ha fáradt vagy hozzá akkor hagyd inkább.Hisz mi rossz történhet,maximum elbuksz egy hónapot.(Mint valószinű én.)De hát jön a következő hónap és kész,én nem vagyok földnek indulva:) Rita
2012. dec. 21. 13:13
 649/1226 anonim ***** válasza:

Hat jah....igazad van :)))

Mindig van valami ovu kornyeken :D

Nah mostmar lassan vege a munkanak...

Majd meg belesek...

puszaaa

nthng

2012. dec. 21. 15:37
 650/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

RITA:

A menü Zutyi lesz! :D:D:D:D

Ha érdekel valakit: olajon megpárolni 1 kis fej vöröshagymát,hozzáadni a csíkokra vágott csirke mellet,amikor megpárolódik kicsit,és fehér akkor hozzáadni 2 paradicsomot szeletelve,1 paprikát, zöldborsót,ezeket együtt párolni,majd jön a fűszerezés: vegeta,bors,piros paprika, egy negyed tubus piros arany,4 gerezd fokhagyma,és felönteni vízzel,hogy olyan pörkölt jellegű legyen! Mikor már majdnem kész,akkor bele még 4 gerezd fokhagyma,meg konzerv kukorica!

Szerintem tök egyszerű! Csak azt nem tudom tésztát,vagy rízst csináljak hozzá? Szerintetek? Ja,és holnap sütöm meg a zserbó szeletet! Az lesz a süti! :) Túl sok mindent nem sütök,mert már kaptunk egy tálca krémest,diós zserbót,keksztekercset,meg két rúd bejglit is! Szóval tele vagyunk már most! Én tegnap csináltam virslis hagymás sajtos muffint,és finom lett! :)

NOTI:

Nekem is a héten volt ovum! :) kedden és szerdán voltunk együtt párommal,de tök véletlen volt,és szerdán volt a tojásfehérjém,ami azt jelenti,hogy csütörtök hajnalban szabadult ki a kis petesejtecském! :) Mindig a köv.napon ugrik fel a hőm,szóval nekem csütörtökön volt hajnalban ovum! :)

Milyen érdekes,hogy 99%-ban hajnalban van az ovu,nem? Mire méred a hődet reggel,már fel is ugrott... :)

2012. dec. 22. 14:34
❮❮ ... 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!