Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Sziasztok csajok,itt noth.
Nekem meg mindig nem jott meg,de elarulom,hogy nem birtam ki,es teszteltem,persze negativ lett,amin nem csodalkoztam... Nemtudom,hol van a mensim....A cicim faj,neha neha gorcsolgetek...azthiszem minjart megjon,aztan semmi.....
Remelem veletek minden rendben :)
Kisvuk neked is megjott??? :((((
Hat most aztkivanom,hogy jojjon meg nekem is vegre,mert nincs baba...tehat a hormonokkal lesz problema....
Szep hetveget lanyok :))))
Jok legyetek :))))
Puszi
nothing
Sziasztok! HOgy vagytok?
Nalunk kemeny tel van 10 15 cms ho hullt. EN szinte egesz nap oklendezek, emelygek, hanyni 2szer sikerult eddig.
alig tudok enni valamit, fogytam is, vagy 2 kilot.
Szerdan megyek dokihoz, addig husegesen szedem a bogyimat amit kiszabott. Akkor ismet babszem kukkolas lesz, remelem nott sokat 2 het alatt :D
Puszi mindenkinek!
Bibi
Sziasztok!
Hát igen,a 24 nap kevés,de normális még szerencsére,és a luteális szakasz is jó! :)
Noti,lehet túl korán teszteltél,ne add fel,amíg nem jön meg,addig van remény! :)
Bibi,nálunk semmi hó nem volt,kedden esett kb.2-3 centi fél óra alatt,az még megvan,de azóta semmi! Viszont tegnap este óta szélvihar van,nagyon durva! :(
Jo reggetl babavarok :)))
Ami kesik nem mulik... be is bizonyosodott megint,mert tegnap este megjott a mensim....Nektek meg mar el is mult,ha jol gondolom...Ugye?
Nalunk is nagy ho van,de nem tusom hany venti,mertt nem mertem le :D
Majd meg jovok :)))
Sziasztok
nothi
tusom hany venti,mertt
tudom hany centi, mert
bocsesz :D
Megint nothi vagyok....
Senki nem tud irni? :((
Csak aztakartam irni,hogy elvagyok szomorodva eppen,hogy nem jon hozzank a golya! :((((
Valamiert szomoru lettem....szeritetek mir sikerul vegre???
Szep delutant Nketek,puszi,noth
Jajjj Nothi,ne szomorkodj!Most ez hülyén fog hangzani de matematikailag szerintem neked van a legnagyobb esélyed.Mert ahogy már írtam szerintem minden hónappal közelebb kerülünk a babához,és úgy emlékszem ti próbálkoztok a "legtöbb" ideje ;)
Szóval fel a fejjel,és ne szomorkodj.
El jön a mi időnk is!
Jó éjt.
Rita
Halihóóóóóóóó!!!!!!
Itt vagyok én is! Bocsi,hogy tegnap nem néztem be! :(
Nem szabad elszomorodni,minél jobban akarod,annál inkább nem jön a baba,tudod,a stressz,meg a rágörcsölés,ezek mind akadályozzák a peteérést,meg minden ilyesmit! És azt is tudjuk,hogy tudja az a baba mikor kell jönnie! Lehet nem véletlen,hogy nem most estél teherbe! Lehet valami oka van! Lehet sokat kételkedsz,vagy nem tudom! Én is szoktam,de már egyre ritkábban! Talán ezért nem jött eddig! 1000+1 oka lehet!
Az elkeseredés...lehet a karácsony miatt van,mert a legszebb ajándék lett volna egy baba minden családtagnak,nem? Nekem is rossz volt,hogy megjött,és nagyon elszomorodtam! :( De elvileg holnap elmúlik,és csütörtökön már jöhet a szex! :) Vagyis jöhetne,ha párom nem éjszakás! Én meg du-os! Szóval mire felkelek reggel,ő már alszik,aztán mikor eljövök már alszik,és mikor haza érek már nincs otthon! :( De csak pár napot kell kibírni,mert vasárnaptól nem dolgozom 27-ig! És pont beleesik a peteérés is,szóval talán talán...
Más téma:
Mi lesz a menü karácsonykor nálatok? Ebéd,vagy vacsi lesz?
Sziasztok!
Hát kisvuk a kérdésedre válaszolva,nálunk szégyen nem szégyen nem igazán szokott olyan "igazi" karácsonyi menü lenni.Főzök valamit ami több napig elég,sütök 1-2 fajta sütit és ennyi.Délután fa díszítés és este ajándékozás.Nem szoktunk anyósomékkal közös kajázást csinálni,valahogy így jött ki.
Viszont az ajándékozás az elég vicces szokott lenni,mert elöször anyósomék jönnek hozzánk és k.b. egy óra múlva mi megyünk hozzájuk.
A mi házunk és az ő házuk között nincs nagy távolság........gyalog is 10 perc szerintem:-)
Persze anyósom is küldi a sütit amit sütött és mi is viszünk "kóstolót".
Egyébként azt el kell hogy meséljem hogy a párom családja nem is volt az ajándékozások híve amíg én be nem "kerültem" a családba.De mióta köztük vagyok azóta bizony van ajándékozás névnapkor,szülinapkor,mikuláskor,karácsonykor úgy hogy ennek örülök.Nálatok mi lesz a menü kisvuk???
Na most már elég lesz a mese mára.
Jó éjt.
Rita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!