Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯
 591/1226 A kérdező kommentje:

Rita,ez azért jó hír! :) Beáll a ciklusod,aztán jöhet a baba! Legalább tudod,hogy minden rendben van odabent! Megnyugszol,és hamarabb babásodsz! :)

Noti,nálad is jó jelek vannak! Mikorra nem várod?

Nekem még mindig egy csomó folyásom van,és 9-is alszom,sőt még tovább is tudnék,pedig én 7 körül mindig fel szoktam kelni! :( De szerintem ez a piszok idő,hogy hirtelen megjött a tél! :( Ja,és a mellem olyan szinten fáj,hogy hozzá sem lehet érni! Megmosni sem nagyon tudom,mert majd be tojok! Hasra nem tudok feküdni,csak ha rakok alá valamit,és ha oldalt fekszem,akkor még a kezem is nyomja,pedig nekem elég kicsi a méretem,70/B-75/A De megint nem érzem magam babásnak... :(

2012. dec. 3. 08:14
 592/1226 A kérdező kommentje:

Én még soha az életben nem barnáztam,fogalmam sincs az milyen lehet! :( Nekem csak megjön,és kész! 5-6 napig tart a mensim!

Más téma! Nálatok is van hó? Nálunk kb. 3 centi esett,de úgy befújta az utat,hogy a kocsi alja leért! Vagyis addig ért a hó! Nagyon durva! És Fehérváron most is esik! :(

2012. dec. 3. 08:17
 593/1226 anonim ***** válasza:

Jooo reggelt :)

noth vagyok :)

nah.... Kezdem Ritaval :D

"Csak azt találom furcsának hogy amit a betéten látok az barna,amikor meg megtörlöm magam az pedig piros(véres)"

A beteten azert barna,mert "megalvad" a ver...es amikor megtorlod magad,akkor pirosabb (frissebb),ezert olyan amilyen :D

Nalam volt az utobbi idoben barnazas...de most meg az sem...

mensi elott barnaztam,kb. 5 nappal! En bolond mindig azthittem,hogy beagyazodasi verzes,de nem :D

Majd meg jovok :)))

Jah es kisvuk,nalunk is esett mar a hoooo :D

De mar abbahagyta :D

2 fok van epp......

pusziiii

2012. dec. 3. 09:17
 594/1226 anonim ***** válasza:
Igen kisvuk,ennek én is nagyon örülök hogy kezd helyre állni a dolog,csak igy is maradjon:)Csak azért kezdem durválni hogy azóta vannak ilyen bajaim (rövid ciklus,barna cucc a betéten) mióta a rajta vagyunk a baba témán.Az az "álom kór" sem jó amivel te küzdesz.És azt a cici fájást sem irigylem.Hála nekem meg olyanom nem volt még soha.Egyébként Noti lehet hogy igazad van az alvadt vérrel kapcsolatban.Nálunk még most is esik a hó,igaz szinte el is olvad mire leér.Utálom a telet,a hideget és ezt a lucskot ami ezzel jár. Rita
2012. dec. 3. 10:24
 595/1226 A kérdező kommentje:

Én is utálom a telet,a hideget gyűlölöm,és a havat sem szeretem! :(

BIBI,egy kérdés!

Azt hallottam,hogy minden kismama első gyomorforgató dolga a kv! Ez nálad is igaz? Mindenki azt mondja,hogy az az első dolog,amit kidobat vele a gyerek,és még a szagától is forog a gyomra! Barátnőmnek semmi tünete nem volt a 9 hónap alatt,de szó szerint semmi,csak annyi,hogy nem jött meg neki,és egyszer kih*nyta a kv-t,és ennyi! Utána nem ivott,nem is votl rosszul többet! Mondjuk körülöttem senkinek sem volt terhes tünete... :D Anyumnak még meg is jött közben! :)

A cici fájásról! Hát katasztrófa,hogy milyen nagyon fáj! És már 4. napja! 10. dpo-n kezdte,és még mindig! De ez iszonyat! Nem tudok lehajolni ülve,ha van rajtam egy pulcsi,mert úgy érzem,mintha nyomna! Ennyire még soha nem fájt,és nem 4 napig! Máskor csak érzékeny szokott lenni,de ez most szó szerint fáj!

2012. dec. 4. 08:15
 596/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Reméljük kisvuk hogy "beköltözött" valaki és azért fáj a cicid;) Rita
2012. dec. 4. 08:36
 597/1226 A kérdező kommentje:
Rita,ez tényleg nagyon jó lenne! Akkor mindent eltűrnék,ha 10x ennyire fájna azt is! :) De ez katasztrófa,már ha pufi kabátban vagyok,és felemelem a kezem,olyan,mintha nyomnám a mellem oldalát! :( De az a furcsa,hogy semmi más bajom nincs,szóvalnem érzek semmi babára utáló dolgot,és állítólag az ember azt megérzi! Reménykedek nagyon,de megint pofára fogok esni,az 100%! Valahogy azt érzem,hogy baba miatt fáj,mert minden olyan érzés ami eddig nem volt mensi előtt az új reményt ad,de tudat alatt tudom,hogy NEM vagyok terhes! Vagyis szerintem csak beképzelem ezt a baba miatt fáj dolgot! :( De jövőhéten ki fog derülni! Ha nem jön meg,akkor jövőhét kedden tesztelek egyet! De szerintem tuti biztos,hogy meg fog jönni még a héten!
2012. dec. 4. 19:06
 598/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

Még mindíg fáj! Sőt,este mikor lefeküdtem úgy éreztem,mintha valami nagyon kidörzsölte volna a bimbóm,és mintha még ki is lett lett volna száradva,úgy égett nagyon! De az az érdekes,hogy alul felül fáj mindkét cicim,külső oldala fáj mind a kettőnek,de a belső oldala egyiknek sem!

2012. dec. 5. 07:57
 599/1226 anonim ***** válasza:

Kisvuuuuk neked sem jott meg meg????

Nekem se!!!! (noth)

Ez a mensi mar nem normaaaalis.....az a baj,hogy legutobb olyan hulyen volt meg,nemtudom,hogy mikortol szamoljam,mikorra kellene most meglegyen...de a lenyeg a lenyeg,a multhonap november 5-en volt meg eloszor....utana abbahagyta,megint elkezdte,kb 7.-en....

Jajjjjjj.....Segitseeeg.....

2012. dec. 5. 10:15
 600/1226 anonim ***** válasza:

Jah es kisvuk en "csak" szedulok.....es nagyon almos vagyok......

noth

2012. dec. 5. 10:33
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!