Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Rita,ez azért jó hír! :) Beáll a ciklusod,aztán jöhet a baba! Legalább tudod,hogy minden rendben van odabent! Megnyugszol,és hamarabb babásodsz! :)
Noti,nálad is jó jelek vannak! Mikorra nem várod?
Nekem még mindig egy csomó folyásom van,és 9-is alszom,sőt még tovább is tudnék,pedig én 7 körül mindig fel szoktam kelni! :( De szerintem ez a piszok idő,hogy hirtelen megjött a tél! :( Ja,és a mellem olyan szinten fáj,hogy hozzá sem lehet érni! Megmosni sem nagyon tudom,mert majd be tojok! Hasra nem tudok feküdni,csak ha rakok alá valamit,és ha oldalt fekszem,akkor még a kezem is nyomja,pedig nekem elég kicsi a méretem,70/B-75/A De megint nem érzem magam babásnak... :(
Én még soha az életben nem barnáztam,fogalmam sincs az milyen lehet! :( Nekem csak megjön,és kész! 5-6 napig tart a mensim!
Más téma! Nálatok is van hó? Nálunk kb. 3 centi esett,de úgy befújta az utat,hogy a kocsi alja leért! Vagyis addig ért a hó! Nagyon durva! És Fehérváron most is esik! :(
Jooo reggelt :)
noth vagyok :)
nah.... Kezdem Ritaval :D
"Csak azt találom furcsának hogy amit a betéten látok az barna,amikor meg megtörlöm magam az pedig piros(véres)"
A beteten azert barna,mert "megalvad" a ver...es amikor megtorlod magad,akkor pirosabb (frissebb),ezert olyan amilyen :D
Nalam volt az utobbi idoben barnazas...de most meg az sem...
mensi elott barnaztam,kb. 5 nappal! En bolond mindig azthittem,hogy beagyazodasi verzes,de nem :D
Majd meg jovok :)))
Jah es kisvuk,nalunk is esett mar a hoooo :D
De mar abbahagyta :D
2 fok van epp......
pusziiii
Én is utálom a telet,a hideget gyűlölöm,és a havat sem szeretem! :(
BIBI,egy kérdés!
Azt hallottam,hogy minden kismama első gyomorforgató dolga a kv! Ez nálad is igaz? Mindenki azt mondja,hogy az az első dolog,amit kidobat vele a gyerek,és még a szagától is forog a gyomra! Barátnőmnek semmi tünete nem volt a 9 hónap alatt,de szó szerint semmi,csak annyi,hogy nem jött meg neki,és egyszer kih*nyta a kv-t,és ennyi! Utána nem ivott,nem is votl rosszul többet! Mondjuk körülöttem senkinek sem volt terhes tünete... :D Anyumnak még meg is jött közben! :)
A cici fájásról! Hát katasztrófa,hogy milyen nagyon fáj! És már 4. napja! 10. dpo-n kezdte,és még mindig! De ez iszonyat! Nem tudok lehajolni ülve,ha van rajtam egy pulcsi,mert úgy érzem,mintha nyomna! Ennyire még soha nem fájt,és nem 4 napig! Máskor csak érzékeny szokott lenni,de ez most szó szerint fáj!
Jó reggelt!
Még mindíg fáj! Sőt,este mikor lefeküdtem úgy éreztem,mintha valami nagyon kidörzsölte volna a bimbóm,és mintha még ki is lett lett volna száradva,úgy égett nagyon! De az az érdekes,hogy alul felül fáj mindkét cicim,külső oldala fáj mind a kettőnek,de a belső oldala egyiknek sem!
Kisvuuuuk neked sem jott meg meg????
Nekem se!!!! (noth)
Ez a mensi mar nem normaaaalis.....az a baj,hogy legutobb olyan hulyen volt meg,nemtudom,hogy mikortol szamoljam,mikorra kellene most meglegyen...de a lenyeg a lenyeg,a multhonap november 5-en volt meg eloszor....utana abbahagyta,megint elkezdte,kb 7.-en....
Jajjjjjj.....Segitseeeg.....
Jah es kisvuk en "csak" szedulok.....es nagyon almos vagyok......
noth
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!