Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯
 551/1226 anonim ***** válasza:
meskepp jo helyen van megtapadva, minden rendben, ugy nez ki, csak induljon meg a szivecskeje :D
2012. nov. 23. 20:40
 552/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!Nagyon szorítunk neked Bibi,szerintem írhatom mindannyiunk nevében.

Hát lányok akkor mindannyiunknak kissé bizonytalan a következő menses.

Erre a hónapra én is befizetek,az egyik hőgörbés rendszer a 13. a másik rendszer a 14. napra húzta az ovumat.Már csak arra leszek kíváncsi,hogy hány napos lesz ez a ciklusom.Szóval az ovu napja tankönyvi,de b@szhatom ha megint ovu után 9 napra megjön.(Elnézést a csúnya kifejezésért)

Na egyenlőre ennyi jutott eszembe.Veletek mi újság egyébként????

Rita

2012. nov. 23. 21:11
 553/1226 A kérdező kommentje:
Ne idegeskedj,nyugi,minden rendben lesz! :) Nem az a lényeg 5 vagy 6 hetes,hanem hogy sikerült,ott van,ahol lennie kell,és már csak 8 és fél hónap,és a kezedben lesz! :) Nagyon boldog vagyok,hogy ilyet írhatok neked! :) Én személy szerint nagyon szorítok neked! És szerintem a többiek is! És gondolom mindenki nevében írhatom,hogy nem haragszunk,ha egy héttel később írsz,akkor sem,hiszen neked már nem ez a legfontosabb dolog az életedben,és ez a legtermészetesebb dolog a világon! Nem várjuk el,hogy nap,mint nap itt legyél,inkább gondolunk rád,és örülünk a boldogságodnak! :)
2012. nov. 24. 09:31
 554/1226 A kérdező kommentje:
Rita,szerintem ne idegeskedj ezen,mer annál inkébb összekeveredik a ciklusod! :( Nyugi,kitartás,sikerülni fog mindnyájunknak! Előbb utóbb anyák leszünk,lehet akkor,amikor nem is számítunk rá,mert feladjuk! Erre is egy csomó példa volt! Lehet túlgörcsöljük az egészet! Nem?
2012. nov. 24. 09:34
 555/1226 anonim ***** válasza:

BIBI nem baj,hogy nem voltál,nem haragszunk :))))

Ne stresszelj semmin!!! Most a babó a lényeg,hogy fejlödjön :)

Most pontosan nem emlékszem már,hogy az elején beszéltük ki cigizik...azhiszem mindenki igent írt rá...

Remélem,hogy abbahagytad a bagózást Bibi!!!!

Neked sikerült,elsemhiszem.... :D Nagyon vigyázz magadra/magatokra,és írj majd DE ne stresszelj,ha nem tudsz írni.... :)))

puszi,

nothing

2012. nov. 24. 10:01
 556/1226 anonim ***** válasza:

Kikerem magamnak, en eletemben egy szalat elsem szivtam :DDDDDDDD

Nem is nagyon allom a cigifustot :P

Koszonom hogy velem egyutt orultok! Ma meg csinaltam egy ugyanolyan tesztet mint az elejen, eserosebb a tesztcsik mint a kontrollcsik, es pillanat alatt elojott, remelem hogy csak 4 5 nappal kesobb fogant s csak azert kisebb, ilyenkor ez sokat szamit.

Megfaztam, kohogok, alomkoros vagyok, er utol a hanyinger, oklendezek, tiszta Hawai, de ugy orulok neki!!!!

Remelem nektek is mihamarabb lesz ilyen erzesetek, persze a megfazason kivul :D

2012. nov. 24. 11:49
 557/1226 anonim ***** válasza:
ja es a mellbimbik pirosak es nagyon fajnak, pockomon a nadrag szuk, meg ilyen dolgok :)
2012. nov. 24. 11:50
 558/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Igazad lehet,kisvuk.Most ez lehet hülyén hangzik,de én nem a babán idegeskedek,hanem azon a múltkori 9 napon.És tudom az nem jó.De az is lehet hogy az csak a múltkori késői ovu miatt volt.Ezért leszek kiváncsi a mostanira.Szóval én ilyen hülyeségeken agyalok.Na de rakjuk félre.

Irigyellek azért kicsit Bibi,és aranyos vagy hogy még tartod bennünk a lelket.

Küldök nektek egy zenét:

http://www.youtube.com/watch?v=ySGY-_TCOW0

Szép napot nektek.

Rita

2012. nov. 24. 13:04
 559/1226 anonim ***** válasza:

Boldog névnapot kívánok kisvuk! :)

Név jelentése:

Tiszta

Név eredete:

Egyiptomi-görög-német-magyar eredetû

Név elemzése:

A Katalin név olyan személyiség kialakulásához járulhat hozzá, aki rendkívül élvezi mások társaságát, és mindig új arcokat szeretne megismerni. Ennek az egyéniségnek szinte lételeme a változás, gyorsan vág az esze, kreatív és sokoldalú. Nagyon szeret utazni, és olyan munkákat végez szívesen, melyekben használhatja ezeket az adottságait. Nehézségekbe azért ütközhet, mert az állandóság és nyugalom nagyon távol áll tõle.

2012. nov. 25. 14:15
 560/1226 anonim ***** válasza:
nothing
2012. nov. 25. 14:16
❮❮ ... 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!