Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Sziasztok lányok!Nagyon szorítunk neked Bibi,szerintem írhatom mindannyiunk nevében.
Hát lányok akkor mindannyiunknak kissé bizonytalan a következő menses.
Erre a hónapra én is befizetek,az egyik hőgörbés rendszer a 13. a másik rendszer a 14. napra húzta az ovumat.Már csak arra leszek kíváncsi,hogy hány napos lesz ez a ciklusom.Szóval az ovu napja tankönyvi,de b@szhatom ha megint ovu után 9 napra megjön.(Elnézést a csúnya kifejezésért)
Na egyenlőre ennyi jutott eszembe.Veletek mi újság egyébként????
Rita
BIBI nem baj,hogy nem voltál,nem haragszunk :))))
Ne stresszelj semmin!!! Most a babó a lényeg,hogy fejlödjön :)
Most pontosan nem emlékszem már,hogy az elején beszéltük ki cigizik...azhiszem mindenki igent írt rá...
Remélem,hogy abbahagytad a bagózást Bibi!!!!
Neked sikerült,elsemhiszem.... :D Nagyon vigyázz magadra/magatokra,és írj majd DE ne stresszelj,ha nem tudsz írni.... :)))
puszi,
nothing
Kikerem magamnak, en eletemben egy szalat elsem szivtam :DDDDDDDD
Nem is nagyon allom a cigifustot :P
Koszonom hogy velem egyutt orultok! Ma meg csinaltam egy ugyanolyan tesztet mint az elejen, eserosebb a tesztcsik mint a kontrollcsik, es pillanat alatt elojott, remelem hogy csak 4 5 nappal kesobb fogant s csak azert kisebb, ilyenkor ez sokat szamit.
Megfaztam, kohogok, alomkoros vagyok, er utol a hanyinger, oklendezek, tiszta Hawai, de ugy orulok neki!!!!
Remelem nektek is mihamarabb lesz ilyen erzesetek, persze a megfazason kivul :D
Sziasztok!Igazad lehet,kisvuk.Most ez lehet hülyén hangzik,de én nem a babán idegeskedek,hanem azon a múltkori 9 napon.És tudom az nem jó.De az is lehet hogy az csak a múltkori késői ovu miatt volt.Ezért leszek kiváncsi a mostanira.Szóval én ilyen hülyeségeken agyalok.Na de rakjuk félre.
Irigyellek azért kicsit Bibi,és aranyos vagy hogy még tartod bennünk a lelket.
Küldök nektek egy zenét:
http://www.youtube.com/watch?v=ySGY-_TCOW0
Szép napot nektek.
Rita
Boldog névnapot kívánok kisvuk! :)
Név jelentése:
Tiszta
Név eredete:
Egyiptomi-görög-német-magyar eredetû
Név elemzése:
A Katalin név olyan személyiség kialakulásához járulhat hozzá, aki rendkívül élvezi mások társaságát, és mindig új arcokat szeretne megismerni. Ennek az egyéniségnek szinte lételeme a változás, gyorsan vág az esze, kreatív és sokoldalú. Nagyon szeret utazni, és olyan munkákat végez szívesen, melyekben használhatja ezeket az adottságait. Nehézségekbe azért ütközhet, mert az állandóság és nyugalom nagyon távol áll tõle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!