Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Jooo reggelt itt nothing...
Kisvuk,meg kell jegyezned,hogy aki MAGYAR,mint zsiros valami foz :D
Amikor anyuekhoz hazamegyunk,fetrengunk olyan rosszul vagyunk,nem mert rossz,hanem mert annyira KALORIA-DUS-an foz... :D
A disznohust viszont en mar nem eszem meg :D Kivetel a rantotthus :D
Regebben imadtam a hagymas-vert,de csak azert,mert meg kicsi voltam es nem "ertettem" mi is az... :D
De ma mar nem ennem meg :D
A disznohus,kulonben sem egeszseges...(NEM vagyok zsido) :D
De nektek miert ne szabadna nevnapra disznosagot enni? :D
Majd meg jovok ma,belesek :D
Nah senki nem jelentkezett be...
itt egy ERDEKES cikk,olvasgatok belole,es probalok TANULNI,mire osszejon a kismano :)
Újszülöttkor
Az újszülött sírása
A köldökcsonk ápolása
Az újszülött levegőztetése télen
Az újszülött fürdetése
Az újszülött széklete
Az újszülött tüsszent, csuklik
Az újszülött öltöztetése
A baba ruháinak tisztán tartása
MIELOTT kisvuk jonne,es elnadragolna engem,hogy mar megint a babara koncentralok,mondanam,hogy nem "koncentralok nagyon ra",csak kivancsisagbol olvasgatok ilyet,mert ERDEKEL a tema :)
marmint,hogy ne erjen meglepetes (noknek szol) :D
puszi,nothing
nem vagyok fennt face-en :D
nothing
majd ird meg mi volt a dokbacsinal!!! :)))
nothing
" TOPLESS VAKUZOK
Ha valahol látsz Ájfón tanfolyamot, szóljá,’
addig a régi mobilom nyomkodom ronggyá.
Befizet a barim, mert okos, mint egy telcsi.
A kivágott blúzomból kifigyel két kerek mellcsi.
Megváltoztam. Első helyen nálam a szeretet, meg a pénz lett.
Az érzelmeknél nincs fontosabb, csak a műszempilla készlet.
Afrikában szomjaznak, Kínában meg túl sokan vannak.
Szerintem a kínaiak vizet gyűjthetnének az afrikaiaknak.
Én is érzem a válságot, nem fékez mellettem zsír új BMW.
A plázában a negyedik szint már nem anyu harmadik férjéé.
Tudom, hogy káros a drog, de a bogyóban ott a varázslat.
Kár, hogy a pénteky partynak gyorsan vége van vasárnap.
Nagy dolgok foglalkoztatnak, még nagyobb mellek, ajkak.
Álmom egy kétszáz literes rózsaszín hajlakk.
Egy biztos: a fészbúkon maradok mosmár örökre.
A fürdőszobiban topless vakuzok bele a tükörbe."
nothing :D
ez jo
Barátnőddel az előjáték „bökdöséssel” kezdődik, majd annyiban is marad, mert muszáj megosztanod még néhány bejegyzést.
Ha kigyullad a lakás, még megosztasz egy méteres lángokat ábrázoló friss fotót, és egy hozzá passzoló könnyes idézetet. Kimenekülsz, majd visszaküzdöd magad egy önlájkra.
A lájkolást csak akkor hagyod abba, ha az egered kínjában már vinnyogni kezd.
Az üzenőfalra frissen feltöltött fotódról állapítod meg, hogy ideje lenne borotválkoznod.
Ha már fél napja nem vagy bejelentkezve, a TV2 híradójából értesülsz arról, hogy nyomtalanul eltűntél.
Üzenőfalra percenként kiposztolt eltűnt személyeket keresel a ruhásszekrényedben.
A Farmville-re hivatkozva kérsz földalapú- és állatjóléti támogatást az államtól.
Eseményt hozol létre, ha viszket a hátad, majd minden ismerősödet meghívod egy vakarásra.
Profilképedet a fejmozgásoddal szinkronban változtatod.
Ha bebizonyosodik, hogy a feleséged gyermeket vár, rögtön kampányt indítasz az első élő facebookos szülésért.
Ha már két perce nem lájkolták a bejegyzésed, szívritmuszavarod lesz.
Tengerparti naplementét már csak fekete-fehérben, érzelmes idézettel tudsz elképzelni.
A pszichiáterednek megesküszöl, hogy a macskád belájkolt egy tacskót.
Ha megjelölnek egy bejegyzésben, kiválasztottnak érzed magad, váteszi küldetéstudat kerít hatalmába, és stigmákat vélsz felfedezni a testeden.
Éjjel felriadsz, mert azt álmodod, hogy üzenőfalról elszabadult Youtube linkek kergetnek.
A tenyereden az életvonalad mellett felfedezni véled az idővonaladat is.
Facebook-kéknek látod az eget.
A laptopod és a mobilod után a pénztárcádról és a lakáskulcsodról is elérhetővé teszed az oldalt.
A rettegési listádon a halált beelőzi a „bejelentkezési jelszó elfelejtése”.
Képes vagy személyesen felkeresni azon ismerőseidet, akik sosem lájkolnak téged, és megpróbálod meggyőzni őket, hogy térjenek jobb belátásra.
Sziasztok!Tetszik ez az szöveg amit kitettél Noti,és a link is jó.Én is elszoktam ilyeneket olvasni.
Szurkolunk Bibi,majd írj!
Én fent vagyok a facebookon,de az nekem már kicsit túl személyes és közvetlen.Ez így a jó szerintem "névtelenül" és úgy gondolom beszélgetni itt is tudunk úgy mint a facén.
Bár szoktam gondolkodni azon hogy lassan "kidobnak" bennünket innen már annyi "válasz" van a kérdés alatt:))))
Na jó éjt csajszik.
Rita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!