Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯
 531/1226 anonim ***** válasza:
Szia Kisvuk.De buta vagy,miért lenne hülyeség.Mi is nagyon szeretjük.A párom a kolbászt imádja én a "fehér" hurkát szeretem.K.b. 3 hete vettetünk mi is hentesnél,mert nagyon rákivántunk.1-1 kg-ot vettünk.Akkor megcsináltam az egyik felét,és most vasárnap csináltam meg a másik felét.Sütöttem mellé karikára vágott krumplit,és savanyú uborka volt mellé.Nyami:) Rita
2012. nov. 20. 09:20
 532/1226 anonim ***** válasza:

Jooo reggelt itt nothing...

Kisvuk,meg kell jegyezned,hogy aki MAGYAR,mint zsiros valami foz :D

Amikor anyuekhoz hazamegyunk,fetrengunk olyan rosszul vagyunk,nem mert rossz,hanem mert annyira KALORIA-DUS-an foz... :D

A disznohust viszont en mar nem eszem meg :D Kivetel a rantotthus :D

Regebben imadtam a hagymas-vert,de csak azert,mert meg kicsi voltam es nem "ertettem" mi is az... :D

De ma mar nem ennem meg :D

A disznohus,kulonben sem egeszseges...(NEM vagyok zsido) :D

De nektek miert ne szabadna nevnapra disznosagot enni? :D

Majd meg jovok ma,belesek :D

2012. nov. 20. 10:30
 533/1226 anonim ***** válasza:

Nah senki nem jelentkezett be...

itt egy ERDEKES cikk,olvasgatok belole,es probalok TANULNI,mire osszejon a kismano :)

[link]

Újszülöttkor

Az újszülött sírása

A köldökcsonk ápolása

Az újszülött levegőztetése télen

Az újszülött fürdetése

Az újszülött széklete

Az újszülött tüsszent, csuklik

Az újszülött öltöztetése

A baba ruháinak tisztán tartása

MIELOTT kisvuk jonne,es elnadragolna engem,hogy mar megint a babara koncentralok,mondanam,hogy nem "koncentralok nagyon ra",csak kivancsisagbol olvasgatok ilyet,mert ERDEKEL a tema :)

marmint,hogy ne erjen meglepetes (noknek szol) :D

puszi,nothing

2012. nov. 20. 17:08
 534/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok, bibi vagyok! Holnap megyek dokibacsihoz, remelem minden rendben lesz. Nem csinaltok valami mas helyen egy csoportot , en szivesen beszelgetnek, ahol kozvetlenebb a dolog. pl faceen
2012. nov. 20. 17:27
 535/1226 anonim ***** válasza:

nem vagyok fennt face-en :D

nothing

2012. nov. 20. 17:32
 536/1226 anonim ***** válasza:

majd ird meg mi volt a dokbacsinal!!! :)))

nothing

2012. nov. 20. 17:32
 537/1226 anonim ***** válasza:

" TOPLESS VAKUZOK

Ha valahol látsz Ájfón tanfolyamot, szóljá,’

addig a régi mobilom nyomkodom ronggyá.

Befizet a barim, mert okos, mint egy telcsi.

A kivágott blúzomból kifigyel két kerek mellcsi.

Megváltoztam. Első helyen nálam a szeretet, meg a pénz lett.

Az érzelmeknél nincs fontosabb, csak a műszempilla készlet.

Afrikában szomjaznak, Kínában meg túl sokan vannak.

Szerintem a kínaiak vizet gyűjthetnének az afrikaiaknak.

Én is érzem a válságot, nem fékez mellettem zsír új BMW.

A plázában a negyedik szint már nem anyu harmadik férjéé.

Tudom, hogy káros a drog, de a bogyóban ott a varázslat.

Kár, hogy a pénteky partynak gyorsan vége van vasárnap.

Nagy dolgok foglalkoztatnak, még nagyobb mellek, ajkak.

Álmom egy kétszáz literes rózsaszín hajlakk.

Egy biztos: a fészbúkon maradok mosmár örökre.

A fürdőszobiban topless vakuzok bele a tükörbe."

nothing :D

ez jo

2012. nov. 20. 17:58
 538/1226 anonim ***** válasza:

Barátnőddel az előjáték „bökdöséssel” kezdődik, majd annyiban is marad, mert muszáj megosztanod még néhány bejegyzést.

Ha kigyullad a lakás, még megosztasz egy méteres lángokat ábrázoló friss fotót, és egy hozzá passzoló könnyes idézetet. Kimenekülsz, majd visszaküzdöd magad egy önlájkra.

A lájkolást csak akkor hagyod abba, ha az egered kínjában már vinnyogni kezd.

Az üzenőfalra frissen feltöltött fotódról állapítod meg, hogy ideje lenne borotválkoznod.

Ha már fél napja nem vagy bejelentkezve, a TV2 híradójából értesülsz arról, hogy nyomtalanul eltűntél.

Üzenőfalra percenként kiposztolt eltűnt személyeket keresel a ruhásszekrényedben.

A Farmville-re hivatkozva kérsz földalapú- és állatjóléti támogatást az államtól.

Eseményt hozol létre, ha viszket a hátad, majd minden ismerősödet meghívod egy vakarásra.

Profilképedet a fejmozgásoddal szinkronban változtatod.

Ha bebizonyosodik, hogy a feleséged gyermeket vár, rögtön kampányt indítasz az első élő facebookos szülésért.

Ha már két perce nem lájkolták a bejegyzésed, szívritmuszavarod lesz.

Tengerparti naplementét már csak fekete-fehérben, érzelmes idézettel tudsz elképzelni.

A pszichiáterednek megesküszöl, hogy a macskád belájkolt egy tacskót.

Ha megjelölnek egy bejegyzésben, kiválasztottnak érzed magad, váteszi küldetéstudat kerít hatalmába, és stigmákat vélsz felfedezni a testeden.

Éjjel felriadsz, mert azt álmodod, hogy üzenőfalról elszabadult Youtube linkek kergetnek.

A tenyereden az életvonalad mellett felfedezni véled az idővonaladat is.

Facebook-kéknek látod az eget.

A laptopod és a mobilod után a pénztárcádról és a lakáskulcsodról is elérhetővé teszed az oldalt.

A rettegési listádon a halált beelőzi a „bejelentkezési jelszó elfelejtése”.

Képes vagy személyesen felkeresni azon ismerőseidet, akik sosem lájkolnak téged, és megpróbálod meggyőzni őket, hogy térjenek jobb belátásra.

2012. nov. 20. 18:04
 539/1226 anonim ***** válasza:
A macska megint a meleg szobában gubbaszt durcásan? Most elbeszélgethetsz vele, hogy ideje lenne munkát vállalnia, rohadt drága a macskatáp.
2012. nov. 20. 18:08
 540/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Tetszik ez az szöveg amit kitettél Noti,és a link is jó.Én is elszoktam ilyeneket olvasni.

Szurkolunk Bibi,majd írj!

Én fent vagyok a facebookon,de az nekem már kicsit túl személyes és közvetlen.Ez így a jó szerintem "névtelenül" és úgy gondolom beszélgetni itt is tudunk úgy mint a facén.

Bár szoktam gondolkodni azon hogy lassan "kidobnak" bennünket innen már annyi "válasz" van a kérdés alatt:))))

Na jó éjt csajszik.

Rita

2012. nov. 20. 21:01
❮❮ ... 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!