Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Sziasztok,jó reggelt!
Én sem vagyok fent face-en! Nem tartottam fontosnak,főleg miután iwiw-en az összes ember a cégnél üzenget,hogy boldog név,meg szülinapot... aztán együtt vagyunk egy 8 órás műszakot,és nem is köszönnek! Szóval ez elég érdekes,és nem szeretem az ilyen képmutató embereket!
A lecseszésről... Hát nem tudom,persze érdemes biztos ilyeneket olvasgatni,én is szoktam néha,de nem fogom könyvből nevelni a gyerekem majd! Úgysem úgy lesz,ahogy le van írva! Én 3 hónaposan csokit,fél évesen füstölt kolbit cuppogtam,és semmi bajom! A védőnő meg ráb*ta anyámra az ajtót,hogy látom maga jobban tudja mi kell a gyereknek! Semmi bajom nem is volt tőle! Most meg csak azt hallod amíg van tejed,addig csak szoptass,nem kell neki 8-10 hónapos koráig más! Hát na ne már! Persze nem azt mondom,hogy attól,hogy ilyet olvastok így fogjátok nevelni,csak ez az én véleményem...
Kidobnak? Miért,van olyan is? Hát akkor majd kezdünk egy új kérdést! :)
Jók ezek a szövegek! Marha jót mosolyogtam! :D:D Jól indult a reggel,köszi! :)
Képzeljétek,megint előbb fog megjönni! Ma volt nyúlós nyákom! 19-én voltunk együtt,és 21-én nyúlok,22-én lesz hajnalban tüszőrepim,kiszabadul a sejt,úgyhogy ma du. még akció,hátha! Ahoz képest,hogy vasárnap kellett volna ovumnak lennie most csütörtökön lesz! :(
Sziasztok,itt nothing :)
Igaza van Ritanak,nekem is az szemelyeskedes lenne :D
dehat nincs is facem,meg iwiwem se,megnemtom mim se....pont a kisvuk irta,hogy csak ott bejelolgetnek,aztan koszonni meg nem tudnak... en is ezen a velemenyen vagyok....
Bocsi BIBI :)
BIBI,mi volt az rvosnal? Kivancsi vagyok :)
Hat nemfognak kidobni minket szerintem... de jolenne havalamennyit torolnenek a hozzaszolasainkbol,mert ez mar sok(k) :D
Szivesen a verseket,linkeket,kinek mi tetszett... :)
Jajjj TE kisvuk :D nem aztmondtam,hogy neveld a bebit hasznalati utasitas szerint :D mert ilyen nincs is....
de a jo tanacsokat,AMIKET en is jonak latok,azokat megfogadom :D
De azert fustolt kolbit nem fogok adni a gyerekemnek :D :D
Jajj csajok,hogy birjatok ezt a varakozast egyebkent,mert mosmar mindenrol irunk csak a babarol nem :D
En jovoheten hivom a dokimat idopont ugyben....
Ti nem akartok semmikeppen menni a nogyogyazhoz?
Szep napot,puszi
nothing
Sziasztok!
Hát Noti nekem már nem is kell válaszolnom a nőgyógyis kérdésedre,mert kisvuk válaszát mintha én írtam volna.
Én is parázok egy kicsit és még nem is érzem szükségét.Még pár hónap sikertelenség után nem lesz mese meg kell indulni,de még húzom egy darabig.
De tegnap is olvastam egy másik fórumon,hogy azt mondta a csajnak a doki,hogy 1 éven belül a nők 80%-a teherbe esik.Na én ezzel biztatom magam,hogy benne vagyok abban a 80-ban:)
Rita
Na itt vagyok en is...(noth)
Felhivtuk a dokit,mondta,hogy volt peteeresem,nincs velem semmi baj,csak amiota a gyogyszert abbahagytam,szorakozik a hormonom,de helyre fog allni...
Megnyugodtam... en hiszek neki,hogy akkor tenyleg minden oke...
Hat akkor szerintem meg nincs itt az ideje,hogy jojjon a baba... :(
Lehet erzi,hogy egyszer igy gondolom,maskor nem...
egyszer akarom,masszor nem.... :D
Remelem nektek azert mar sikerulni fog ezalkalommal:))))
Most mikor nem-kellene menszeszeljetek?
noth
Sziasztok!Na látod Noti,mi mondtuk hogy nincs semmi baj.
Akkor azért mindenkiben ott a kisördög,én is van hogy nagyon vágyom a babára,van hogy inkább megijedek és már nem is akarom annyira.
Én november végére "nem" várom.De úgy is hamarabb jön ahogy szokott szerintem,de majd meglátjuk.Ti???
Rita
Szia Ritus :)))
Nekem most mult el :D tehat en nemis tudom,hogy mikorra nem varom :D
BIBI!!!!!
Mi volt az orvosi vizsgalaton,remelem minden rendben,hogy nem irsz!!!
Legyszi irj,hogy jol vagy-e!!!!
Puszi mindenkinek!
nothing
Sziasztok!
Én már nem tudom mikor nem várom! :( Most meg vagyok zavarodva! Vagyis a mensim! Elvileg dcember 10-én kellene jönnie ciklus.hu szerint,de szerintem már 6-án télapóra meg fog jönni! :( Szóval fogalmam sincs! Majd kiderül!
Bocsi lanyok, ossze vissza szegyelem most magam hogy ide elfelejtettem irni.
Hat kettos erzeseim vannak, mert br latszott a terhesseg de nem 6 hetes hanem csak 5nek megfelelo, 1cm s petezsak, es meg nincs szivhang. jovo szerdan kell visszamenjek. Aztmondta hogy nagyobb az eselye hogy minden rendben legyen, minthogy megint ne fejlodjon mint tavasszal.
Mad meglatjuk, most turelmetlen vagyok, bizok benne nagyon hogy jo lesz minden, drukkoljatok nekem legyszi.
Es meg1szer ne haragudjatok hogy 2 napot kestem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!