Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯
 601/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok.Én ma nem dolgozom.Itthon heverészek és pihenek.Kitartás lányok csak ezt tudom mondani.

Ti még reménykedhettek amíg meg nem jön.És ne jöjjön meg én azt kivánom.

Rita

2012. dec. 5. 11:42
 602/1226 anonim ***** válasza:

Szia Ritus :)

Jaj de jo neked,hogy nem kell dolgozzal ma :)

En is szivesen otthon maradtam volna ma...

Te se add fel Rita,en kivanom neked,hogy neked se jojjon meg legkozelebb :)))

Szep napot :)

noth

2012. dec. 5. 13:07
 603/1226 anonim ***** válasza:

Köszi noth,aranyos vagy:-)

Ó nem vagyok az a könnyen feladós fajta:-)

Majd hátha most sikerül ;)

Rita

2012. dec. 5. 14:24
 604/1226 anonim ***** válasza:

Eltuntetek...

Kivuk? Bibi?

Remelem irtok holnap 

noth

2012. dec. 5. 21:33
 605/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

Noti,nekem ma kellett volna jönnie az én számításom szerint! De ma még semmi szerencsére! Viszont ciklus vasárnapot írt,szóval még simán jöhet! :( És ma már nem fáj annyira a mellem sem,mint az elmúlt 5 napban! Szóval várom,hogy jöjjön,mert érzem,hogy jönni fog! :(

2012. dec. 6. 08:01
 606/1226 A kérdező kommentje:

Én is nagyon álmos vagyok egész nap,de ezt nem foghatom arar hogy biztos terhes vagyok,mert egy csomóan erre panaszkodnak körülöttem,hogy napok óta állandóan majd elalszanak! :( Nem szédülök,viszont néha furi a gyomrom! Olyan nem kívánok semmit,és mintha forogna! De aztán elmúlik,és eszek! Szóval ezt sem tekintem jelnek!

Tudjátok én majd akkor hiszem,hogy sikerült,ha már egy hete nem jön meg! Vagy ha h*nyok! Ugyanis én soha,de szó szerint soha nem hányok! Pici koromban volt párszor,hogy gyomor rontás miatt,meg 1x berugtam 18 évesen akkor,de aóta nem! Ha forog a gyomrom,vagy olyat látok,akkor is hasmenés,de sosem felül jön! Sóval nekem ez a kettó lesz a jel majd! :) És még nincs a szúrka sem a hasam aljában,ami szokott lenni mensi előtt! tregnap mintha lett volna,de elmúlt,és azóta sincs! Meg tegnap nem is oldalt szúrkált!

2012. dec. 6. 08:08
 607/1226 A kérdező kommentje:

Én is irigykedem ám rád Rita! :)

Bár én majd 17-21-ig nem dolgozom,akkor leszek szabin! :)Igy végülis 16-26-ig otthon leszek! 11 nap! Már alig várom! :) Noti,mikor volt az első emelkedett hőjű napod? Hányadikán?

2012. dec. 6. 08:15
 608/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!

Kisvuk én sem vagyok az a hányós fajta.Én is utoljára piától hánytam,annak is már több éve.Akkor megtanultam hogy éhgyomorra nem piálunk annyit:))))

Velem nem sok újság van.Jól össze kuszálodott a banda mensie,én már túl is vagyok rajta,ti pedig még előtte jártok.

Na most hirtelen ennyi.

Jó éjt.

Rita

2012. dec. 6. 22:14
 609/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt nektek!

Rita,én már nem járok mensi előtt! Ahogy mondtam,csütörtökre számoltam,és du. meg is jött! Eddig mindig reggel jött meg,most nem tudom,miért du.,és már megint 24 napos volt a ciklusom! :( De 14 nap volt peteérés után,szóval nem aggódom! :) Kicsit megbolondult,hogy már du jön meg,ilyet nem csinált még! :(

2012. dec. 7. 07:06
 610/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Sajnálom kisvuk.Akkor már csak Noti maradt.Hűha,24 nap!Az nem semmi,de legalább a luteális szakaszod rendben van. Rita
2012. dec. 7. 08:37
❮❮ ... 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!