Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Sziasztok.Én ma nem dolgozom.Itthon heverészek és pihenek.Kitartás lányok csak ezt tudom mondani.
Ti még reménykedhettek amíg meg nem jön.És ne jöjjön meg én azt kivánom.
Rita
Szia Ritus :)
Jaj de jo neked,hogy nem kell dolgozzal ma :)
En is szivesen otthon maradtam volna ma...
Te se add fel Rita,en kivanom neked,hogy neked se jojjon meg legkozelebb :)))
Szep napot :)
noth
Köszi noth,aranyos vagy:-)
Ó nem vagyok az a könnyen feladós fajta:-)
Majd hátha most sikerül ;)
Rita
Eltuntetek...
Kivuk? Bibi?
Remelem irtok holnap
noth
Jó reggelt!
Noti,nekem ma kellett volna jönnie az én számításom szerint! De ma még semmi szerencsére! Viszont ciklus vasárnapot írt,szóval még simán jöhet! :( És ma már nem fáj annyira a mellem sem,mint az elmúlt 5 napban! Szóval várom,hogy jöjjön,mert érzem,hogy jönni fog! :(
Én is nagyon álmos vagyok egész nap,de ezt nem foghatom arar hogy biztos terhes vagyok,mert egy csomóan erre panaszkodnak körülöttem,hogy napok óta állandóan majd elalszanak! :( Nem szédülök,viszont néha furi a gyomrom! Olyan nem kívánok semmit,és mintha forogna! De aztán elmúlik,és eszek! Szóval ezt sem tekintem jelnek!
Tudjátok én majd akkor hiszem,hogy sikerült,ha már egy hete nem jön meg! Vagy ha h*nyok! Ugyanis én soha,de szó szerint soha nem hányok! Pici koromban volt párszor,hogy gyomor rontás miatt,meg 1x berugtam 18 évesen akkor,de aóta nem! Ha forog a gyomrom,vagy olyat látok,akkor is hasmenés,de sosem felül jön! Sóval nekem ez a kettó lesz a jel majd! :) És még nincs a szúrka sem a hasam aljában,ami szokott lenni mensi előtt! tregnap mintha lett volna,de elmúlt,és azóta sincs! Meg tegnap nem is oldalt szúrkált!
Én is irigykedem ám rád Rita! :)
Bár én majd 17-21-ig nem dolgozom,akkor leszek szabin! :)Igy végülis 16-26-ig otthon leszek! 11 nap! Már alig várom! :) Noti,mikor volt az első emelkedett hőjű napod? Hányadikán?
Sziasztok lányok!
Kisvuk én sem vagyok az a hányós fajta.Én is utoljára piától hánytam,annak is már több éve.Akkor megtanultam hogy éhgyomorra nem piálunk annyit:))))
Velem nem sok újság van.Jól össze kuszálodott a banda mensie,én már túl is vagyok rajta,ti pedig még előtte jártok.
Na most hirtelen ennyi.
Jó éjt.
Rita
Jó reggelt nektek!
Rita,én már nem járok mensi előtt! Ahogy mondtam,csütörtökre számoltam,és du. meg is jött! Eddig mindig reggel jött meg,most nem tudom,miért du.,és már megint 24 napos volt a ciklusom! :( De 14 nap volt peteérés után,szóval nem aggódom! :) Kicsit megbolondult,hogy már du jön meg,ilyet nem csinált még! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!