Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
haHOOOOOOO :)))) (noth.)
Nalunk sincs valami naaaagy menu... En sutok valami kis egyszeru kekszet... Aztan megyunk az Anyosekhoz,O foz valamit...
Kesobb ajandekozas,es a karacsony ezennel letudva :D
Teganp elcsiptem a szerelmemet a neten nezgelodott valamit.... Aztmondta nem szabad odanezzek :D
Jajjjj mondom ez az ajandekom lesz :D
Mondtam is neki,hogy ajandek keresesben vagyunk????
Mondta,igen,de ne nezzek oda,nem akarja,hogy tudjam elore,mit kapok...... Haaaaat mar kivancsi vagyok :D
En meg nem tudom,hogy mit ajandekozzak!!!!
Ti mit ajandekoztok a szerelmeteknek???
Parfum?? ---abbol van mar 100 db ......
Szerintem ruha lesz belole:D mert amugy nincs szuksege semmire.....DE nekem se :D
Nahhhh majd meg jovooooook....
Szep napot!!!!
Rita dolgozol?
En igen :D
Kisvuk,te mar nem,ugye???
Sziasztok!
Rita,amíg otthon laktam nálunk sem volt kimondottan karácsonyi együtt eszik a család... mindenki akkor evett,és azt amit akart,amikor éppen éhes volt! Bár mi most párommal ha csak tehetjük együtt eszünk! :)
Én is úgy tervezem,hogy főzök 2-3 napra két féle kaját,dehogy mit azt még nem tudom! És igazából fogalmam sincs mit süssek! Anya közölte,hogy süt mákos bejglit,meg mézes kalácsot,és diós zserbót,mindből küld! Anyós közölte,hogy diós bejglit süt,meg majd még valamit,és ő is küld! Apósék közölték,hogy ők diós,meg mákos bejglit sütnek,meg krémest,meg zserbót,és mindból küldenek! Vagyis hoznak,meg csomagolnak! Már arra is gondoltam,hoyg én nem sütök! De valamit mégis csak muszály...
A kajálást nem úgy gondoltam,hogy másnál,vagy családdal,hanem otthon párotokkal! :)
Szerintem mi este fogunk fát díszíteni,meg ajándékozni is! :)
És a szent este nálam szó szerint szent lesz! Nem fogom hozzá szoktatni a családot,hogy megyünk,vagy ők jönnek! Arra ott van a karácsony,hoyg a rokonoknál legyünk!
Rita,te váletlenül nem az én pasimmal kevered a tiedet? :D:D:D:D Most kapaszkodj meg! A mi házunk,és anyósék háza gyalog olyan 10 perc! :D:D:D:D Mi is cserélünk sütit mindig ha alkalom van,szóval ez most is így lesz! :D:D:D:D Egyébként a páromék sem,illetve az anyja meg hóga sem egy ajándékozó típus,én viszont ragaszkodtam hozzá,hogy idén,és minden alkalomra ne egy bon-bon-t,hanem valami ötletes ajándékkal álljunk elő! Náluk sem szokás nagyon tartani névnapot,meg szülinapot... Ha volt is ilyen bon bon meglepi,1 mp alatt köszi,és már az asztalon hevert! Nekem nagyon furcsa,hogy párom nem ismeri a nagy családi ebédeket,a közös szülinapozást,az ajándékozási szokásokat,hogy mit hogyan kell lereagálni...
Amúgy a menüről fogalmam sincs,még csak ott tartok,hogy holnap túrós tészta lesz! :D:D:D:D
Én még dolgozom,még a héten du-os vagyok,szombaton jüvük utoljára! :) Már alig várom!
Ajándék... Hát mi most úgy beszéltük meg párommal,hogy nem lesz köztünk ajándékozás,mert ugye most költöztünk össze,és sem fánk,sem egy darab díyzünk nincs! Nincs égősor... Szóval a mi közös ajándékunk az lesz,hogy elmegyünk,veszünk egy műfenyót,valami szép kis formásat,meg díszeket,meg égősort,meg karácsonyi terítőt,szalvétát,asztaldíszt...szóval olyan igazi karácsonyi dolgokat! :) Mikor közösen díyzítjük a fát,és este össze bújunk mellette egy pohár forró kakaóval szerintebb szebb ajándék lesz,mint a toronyóra lánccal! :) Az elsó közös karácsony külön... :)
Szia Kisvuk.Hát az már feltünt,egy-egy írásodban hogy mi is sok mindenben hasonlítunk egymásra,de hogy még a párjaink is "hasonlóak" ez már csúcs :DDD Az elején a párom is nehezen kezelte az ajándékozást,mindig mondta hogy te adod oda az ajándékot:)De már bele jött:)
Jó ötlet a karácsonyi ajándékozásotok.
Nálunk élő fenyő lesz,ehhez én ragaszkodom.Nekem úgy karácsony a karácsony ha érzem a fenyő illatát,imádok erre az illatra ébredni.
Jó éjt csajok.
Rita
Milyen az az élőfény? Tudom,... nézzek utána a neten! De akkor nem tudod elmagyerázni nekem,és az úgy sokkal jobb! :)
Én is imádom a fenyő illatot,de úgy beszéltük meg,hogy majd ha lesz baba,akkor lesz igazi fenyő,addig meg jó a mű is,ezzel is spórolunk! :)
Élőfény??????Te mit olvastál kisvuk?
ÉLŐ FENYŐ!Mármint hogy nem mű!!!!!!:DDDDDDD
Rita
XD LOL
fényeket lát kisvuk mindenholmár :D
jajjj sziasztok,nothi vook...
Jól eltünt mindenki,Bibi,Tücsök is lelécelt...nemértem hova lettek :(
Nah mind1.....jelentkezzetek,ha olvassátok csajok!
Nekünl élöfenyönk lesz,ha lesz....tavaly nem volt,mert anyósoméknál adjuk az ajándékokat...mondtuk,majd ha lesz baba,lesz nekünk is fánk,de hamarabb minek...nekem mindegy...
Ma úgy görcsölt a hasam,majdnem elájultam!!!!
Komolyan!
Amióta abbahagytam a gyógyszert,mindenhónapban egyre rosszab a fájdalom....Ti is szoktatok ennyire görcsölni???
Pusziiiii
Jó éjszakát :)))
Nem leceltem en le, csak nemtudok semmit hozzaszolni a karacsonyhoz, mert levagyok maradva mindennel (Bibi)
Voltam megint dokinal, 8+4 a bao, 21 mm-es, legkozelebb januar 16.an kell menjek, akkor mar 13 hetes leszek.
Mi is szoktunk ajandekozni karira, nemtuom, fingom sincs hogy iden mit hozzon a nagyszuloknek az angyal.
Kislanyomnak levannak zsirozva az ajandekok, mi csak ruhat veszunk mar neki, mert uszik a haz a kacatokban :DDDD
Egymasnak meg azt veszunk ami epp szukseges, nadrag kabat, semmi felesleges :P
Szia Noth!Te is elő kerültél?Én a mensim első napján szoktam nagyon görcsölni,a többi nap már tűrhetö.
Nekem épp a fogam fáj:(
Holnap meg munka,a tököm ki van vele.
Egyébként akartam már kérdezni tőletek,hogy ilyenkor este szoktatok-e sorozatokat nézni (jóban rosszban,barátok közt)???Végül is nem is a sorozatok miatt kérdezem.Ha válaszoltok elárulom miért kérdezem.
De klassz neked Bibi!Akkor most jó sokára kell menned dokihoz,de az a lényeg hogy minden rendben van.
Jó éjt lányok.
Rita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!