Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Sziasztok,jó reggelt!
Ez a baba egy tünemény ami bennem növekszik! :) Nem hagy rendesen aludni,már napok óta felébredek 5-6-7 körül,mikor hogy,és egyszerűen nem tudok vissza aludni! Álmos vagyok,ég a szemem,ásítozok,de az alvás nem megy! Olvastam,hogy lehetnek alvászavarok ilyenkor,aztán után a meg jön a hulla fáradtság! Tegnap mondjuk fél 6-kor a melóhelyen leborultam picit az asztalra! :D:D:D:D Még jó,hogy senki nem vette észre! :D:D:D:D
Ja,és napok óta érzem,hogy egyre jobban ég a gyomrom! És ma meg már hasmenésem is van! 31,1-én is volt hasmenésem,pedig nem is ettem semmi olyat,sem túl sokat! Lehet ez is a baba műve? Már 3x futottam ma wc-re! És reggeli után megint rossz volt a gyomrom! De élvezem! :)
Hőmérő: Minden reggel ugyanabban az időben ugyanazzal a lázmérővel szájban nyelv alatt 5 percig kell mérni a hőt! Ha lehet ne aludj 10 órát,sem 5-öt,mert az alvás mennyisége is befolyásolja a hődet,az alkohol,és a késői evés is! Ne mozogj előtte,készítsd oda lázmérőt az ágy mellé! Ne kelj fel pisilni előtte,szóval csak ébredj,és mérj! Nincs nyújtózkodás sem! :( Na ezt marha sz*r kibírni! :D:D:D:D
Ma is csináltam egyet,az most nem x-epil,hanem pregimax volt,25-ös,de szerintem még ma is ugyanilyen halványak,de párom szerint kicsit erősebb már a csík! :)
Olyan hihetetlen még mindíg! :)
Sziasztok :)
Kisvuk a tesztedre azthittem,hogy ovu teszt :D ( [link] ugy nez ki :D
Ilyennel meg soha nem teszteltem,csak a normalis muanyag bigyoba...Vagy ez olyan szedszedett teszt? Mert vannak akik szetszedik,hogy jobban lassak az eredmenyt...
en clearblue-val szoktam tesztelni...de majd ki akarom probalni a masikat,mert van olyan digitalis clearblue,ami kiirja hany hetes terhes vagy :)))
Most megyek ebedelni...
Joooo etvagyat :)
Szep du.
Noth.
Nah hogyha mindenki igy eltunt,akkor megirom,hogy nekem megjott :((((
Hat akkor marad megint a jovo honap...
Rita neked szurkolok,hogy osszehozzatok :)
Nekem most egy kis szunet :D
noth
Halihó!
Én nem vagyok olyan abnormális,hogy szétszedjem a tesztet! Csak egyszerűen nem szeretem azt a műanyagot,ami ilyen kis ablakos,arról nem is beszélve,hogy ez a 2 db 750.-,és egy csomót spórolok,ha nem 1-et veszek 1100.-ért! Ez amúgy X-EPIL teszt,csak belemártod a lötyibe,és már kész is! :) Ovu tesztet pedig sosem használtam! :)
Noth,nagyon sajnálom! Pedig olyan jó lett volna,ha neked is,meg Ritának is pont most nem jön meg! :) Na akkor aztán oszthattuk volna a tapasztalatokat! :)
Ja,és amúgy azt hallottam a digitális clear blue nem a legjobb teszt,és szerintem simán tudod hányadik hétben vagy a kiírós teszt nélkül is,nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!