Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯
 751/1226 A kérdező kommentje:
Nem olvastam,csak most,de tényleg durva! Bár be kell valljam eléggé nagy az a csaj,hogy szépen fogalmazzak... Hogy lehet valaki ilyen igénytelen magára? A teli gyomra is rátett! Gondolom a túlsúly miatti nyomást nem bírta már semmije! Nagyon durva hoyg néz ki! De mindez ellenére nagyon sajnálom! 12 évet kűzdeni egy babáért,és így érjen véget...
2013. jan. 10. 17:56
 752/1226 A kérdező kommentje:

Rákerestem neked:

Görbe értelmezése

A második ábrán egyértelműen látszik az ovuláció időpontja, a hirtelen leeső, majd megemelkedő testhőmérsékletből adódóan. Ovuláció előtt közvetlenül leesik, majd utána megemelkedik a testhőmérséklet.

2013. jan. 10. 18:04
 753/1226 A kérdező kommentje:

az ovuláció környékén a nyák állaga a tojásfehérjéhez hasonlóvá válik.

Továbbá az ovuláció megtörténtét követően a testhőmérséklet megemelkedik. Az orvosom szavaival élve „ekkor már lecsúsztunk a megfelelő időpontról”. Az együttléteket tehát 1-3 nappal a várható ovuláció előtti napokra, vagy az ovuláció napjára kell időzíteni.Az utóbbi állítólag már késő, mert a lustább spermiumok nem tudnak odaérni időben a petesejthez. Még egy fontos fogódzó a diagrammod értelmezéséhez. Az ovuláció megtörténtét követő 2. napon a testhőmérsékleted elvileg pontosan 2 tized fokkal magasabb, mint az adott ciklus során mért legmagasabb testhőmérséklet.

2013. jan. 10. 18:08
 754/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Szerintem Kisvuk mi ugyan arról beszélünk csak másképp magyarázzuk egymásnak:))))Én is azt mondom hogy a megemelkedett hőjű nap ELŐTT kell együtt lenni.

Durva a link amit küldtél Nothi.

Van hogy olvasom a ciklus.hu-n a fórumozos lányokat.Ott irta az egyik csaj hogy 22+ pár naposan veszítette el a babáját.Írta hogy előtte nap este már voltak ügyeleten mert úgy érezte összehúzodásai vannak,a doki meg sem nézte a méhszájat haza küldte hogy pihenjen és szedje a magnéziumot.Másnap beindult a szülés és már nem bírták vissza tartani a babát.Azt is írta hogy érezte a babát az utolsó pillanatig rugdosni,úgy hogy a baba egészséges volt.De ugye ilyen picikén még képtelen az életre.

Szegény lány,így ismeretlenül is megsajnáltam:"(

Hát ezzel a szomorú történettel búcsúzok lányok.

Holnap várjuk Kisvuk a fejleményeket.

Jó éjt.

Rita

2013. jan. 10. 20:37
 755/1226 A kérdező kommentje:
Unokaöcsém is 22 vagy 23 hetesen született,és ép,egészséges jó magas férfiúvá cseperedett! Most 19 éves!6 hónaposan el kellett venni az anyukától császárral,mert terhestoxémiát kapott unokanővérem,és az orvos kijött apukához,és megkérdezte tőle kit mentsenek meg! Anyát,vagy babát? Apa mondta,ha lehet,akkor mindkettőt! :) Amikor a doki kevette a picit,az ujjaival támasztotta a kis fejét,és a csuklójáig ért a lába! Durva,nem? Iszonyat sokáig korházban voltak,de egészséges baba lett! Nagyfiú! Szóval vannak még csodák! :)
2013. jan. 10. 21:23
 756/1226 anonim ***** válasza:
Kisvuk hol vagy?Mik a fejlemények? Rita
2013. jan. 11. 11:14
 757/1226 anonim ***** válasza:

Szia Rita,nothi vagyok.

Szerintem nincs elveszve,csak sokat kell lehet varakoznia... 10:40 az orvosnal olyan fel 12..... :D

+ hazavezetni.....

Jonni fog a JOhirekkel :D

Pusza

Szep napot

(7vege jejjjjj)

2013. jan. 11. 11:48
 758/1226 anonim ***** válasza:
Szia Nothi!Igen gondoltam hogy még később végez.Jó neked holnap hétvége.Én még holnap is dolgozok,hogy kapja be a kedves főnökünk. Rita
2013. jan. 11. 12:40
 759/1226 anonim ***** válasza:

Te dolgozol holnap????? :O

OOOO,hat milyen fonokod van Neked???? :)

2013. jan. 11. 12:45
 760/1226 anonim ***** válasza:

Kisvuk gyere mostmar a johirekkel!!!!!!!!!!

Mar olyan kiiiiivancsi vagyok :))))

noth.

2013. jan. 11. 12:45
❮❮ ... 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!