Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Rákerestem neked:
Görbe értelmezése
A második ábrán egyértelműen látszik az ovuláció időpontja, a hirtelen leeső, majd megemelkedő testhőmérsékletből adódóan. Ovuláció előtt közvetlenül leesik, majd utána megemelkedik a testhőmérséklet.
az ovuláció környékén a nyák állaga a tojásfehérjéhez hasonlóvá válik.
Továbbá az ovuláció megtörténtét követően a testhőmérséklet megemelkedik. Az orvosom szavaival élve „ekkor már lecsúsztunk a megfelelő időpontról”. Az együttléteket tehát 1-3 nappal a várható ovuláció előtti napokra, vagy az ovuláció napjára kell időzíteni.Az utóbbi állítólag már késő, mert a lustább spermiumok nem tudnak odaérni időben a petesejthez. Még egy fontos fogódzó a diagrammod értelmezéséhez. Az ovuláció megtörténtét követő 2. napon a testhőmérsékleted elvileg pontosan 2 tized fokkal magasabb, mint az adott ciklus során mért legmagasabb testhőmérséklet.
Sziasztok!Szerintem Kisvuk mi ugyan arról beszélünk csak másképp magyarázzuk egymásnak:))))Én is azt mondom hogy a megemelkedett hőjű nap ELŐTT kell együtt lenni.
Durva a link amit küldtél Nothi.
Van hogy olvasom a ciklus.hu-n a fórumozos lányokat.Ott irta az egyik csaj hogy 22+ pár naposan veszítette el a babáját.Írta hogy előtte nap este már voltak ügyeleten mert úgy érezte összehúzodásai vannak,a doki meg sem nézte a méhszájat haza küldte hogy pihenjen és szedje a magnéziumot.Másnap beindult a szülés és már nem bírták vissza tartani a babát.Azt is írta hogy érezte a babát az utolsó pillanatig rugdosni,úgy hogy a baba egészséges volt.De ugye ilyen picikén még képtelen az életre.
Szegény lány,így ismeretlenül is megsajnáltam:"(
Hát ezzel a szomorú történettel búcsúzok lányok.
Holnap várjuk Kisvuk a fejleményeket.
Jó éjt.
Rita
Szia Rita,nothi vagyok.
Szerintem nincs elveszve,csak sokat kell lehet varakoznia... 10:40 az orvosnal olyan fel 12..... :D
+ hazavezetni.....
Jonni fog a JOhirekkel :D
Pusza
Szep napot
(7vege jejjjjj)
Te dolgozol holnap????? :O
OOOO,hat milyen fonokod van Neked???? :)
Kisvuk gyere mostmar a johirekkel!!!!!!!!!!
Mar olyan kiiiiivancsi vagyok :))))
noth.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!