Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Aha,persze,el is terelődött,tegnap mikor haza értem,mert elvoltam párommal! De arany szívem de-ös,és most egyedül vagyok! Már csináltam én mindent... még bögrést is sütöttem diósat,de már nem tudok magammal mit kezdeni! Már raktam ki almahéjat is a madaraknak!
Ti szoktatok etetni kismadarakat? Én minden télen4 Párom most csinált etetőket,zök jók lettek,ő igazi kis 1000 mester! :) Már van kint nekik almahéj,meg levesből a zöldség répa,meg valami szotyis köleses mit tudom én milyen magkeverék is! Jönnek is rendesen,van amikor 15-20 kis cinke van az ablak előtt! Olyan jó öket nézegetni,nagyon aranyosak,és néha mókásak! Van egy tök dagi is! :D:D
Az nem jó! :( Én tök imádom nézegetni őket! :)
Megbeszéltük párommal,hogy mókus etetőt is fogunk csinálni! Van nekünk is egy hatamas dió fánk,és van mókusunk is rajta,de az a fa idén kb. 15 szem diót termett,és akarunk majd mókust etetni,mert múltkor is a földön rohangált,meg itt össze vissza a gyümölcsfákon szegény,gondolom kereste a kaját magának! :( De tök édi volt!
Szeretitek az állatokat?
szijasztok :)
jobban vagy kisvuk?
én is szeretem az állatokat!!!
Jó hogy mondtad,ki is raktam egy kis kenyeret,hátha megtalálják,mert a multkor a csikkeket akarták éjjel megzabálni :D azthitték hogy kaja :D kiborították a hamutálamat :D remélem nem kakálnak ide elénk,mert itt etetem öket :D
majd még benézek :)))
Jobban vagyok,most cirkuszolok mindenért párommal! Komolyan mondom,minden idegesít!
Kenyeret nem szabad ám adni a madárkáknak,mert a veréb mondjuk megeheti,de a cinke elpusztulhat,ha megeszi! :(
Amúgy célozgatok páromnak,hogy ma kellett volna legkésőbb megjöjjön,de nem veszi a lapot! Ez is idegesít! Majd holnap reggel kiderül minden! Megyek,mert bepisilek! :D:D:D:D Sikerült meginnom több mint fél liter teát! :D:D:D:D
namizumizumizu???
jajjj de kiiiivancsi vagyok kisvuk :))) gyere mar valami JOOO hirrel :)))
nothing
Sziasztok! :(
Hajnali 2-kor arra keltem,hogy meghalok,úgy görcsölök! :(
Hát elég durván sikerült megjönnie,csak késett 1 napot! :( Annyira tudtam,ha van remény a tesztre,akkor tuti megjön! :( De nem vagyok annyira elkeseredve,mint ahogy gondoltam,tegnap azt hittem bele halok,ha ma megjön,de most nem olyan rossz! Persze azért csalódtam,de ebből is van egy tanulság! Bármi lehet pre mens tünet,szóval innentől nem hiszek semminek,csak akkor hiszem azt,hogy terhes vagyok,ha nem jön meg abszolút két hónapig! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!