Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Sziasztok!
Rita! Légyszi csatold be a görbédet! Nekem egy csomószor rosszul húzta be a rendszer,rendszerint nem akkor volt,hanem 1-2 nap eltéréssel! Ha nálad is így van,akkor viszont pont jó volt luteális szakaszod!
Becsatolhatom,de elég egyértelmű hogy jó helyre húzta be a rendszer.Bár én múltkor rosszul írtam nektek.
Hát kisvuk szomorúan olvastam amit írtál,biztos rosszul esett amit mondott a doki.De fel a fejjel,úgyis sikerülni fog.
És Noti én is osztom kisvuk véleményét,várd ki a végét a vizsgálatoknak és majd akkor kiderül mi újság.És ha esetleg tényleg úgy is van, én úgy tudom hogy a Pco-tól lehetsz babás.
Ja és a görbém,remélem sikerül beszúrnom.
Rita
Köszi kisvuk,most elbögtem magam az utolsó pár mondatodon,hogy sikerülni fog,meg szurkolsz....olyan aranyos vagy,és milyen jó lenne,ha a közelemben lennél,és mennyit tudnánk beszélgetni :)))) jó lenne :)
Jó sokat írtál,köszönöm a kedves szavakat!!!!
Nem kioktatónak tünt,senem nyálasnak :)))) hanem olyan ÖSZINTÈN szólt :))) szinta hallottam a hangodat :D
èn nem is tudtam,hogy neked ilyen problémád van/volt :(((
sajnállak kisvuk,de talán nem is sajnállak,mert az olyan hülyén hangzik,hogy sajnállak,hanem inkább úgy írom,hogy átérzem....nagyon nehéz lehet/lehetett,de igazad van és a jövönkre kell koncentráljunk!!!!
Minden rendben lesz :)))
Most egy jobb lett a kedvem is az írásodtól :)) és igazad van itt van nekem az én kincsemszerelmem i,Ö is bennt volt velem a dokinál:)))
úgy szeretem az én oroszlánomat,mindig mellettem áll :)))
ès te is szerencsés vagy kisvuk :) hiszen melyik pasi méri le a hajad abban a pillanatdban amikor kérded,hogy milyen hosszú,ráadásul egy vizimértékkel :D és mondja hogy 50 cm :))) aranyos lehet Ö is :))) és így vagy úgy de kitartanak melletünk....
kincsem is mondta ma,hogy Ö ígyis úgyis szeret engem,és ha nem lesz más akkor adoptálunk egy kisgyereket Afrikából ;) (vicc) felakart vidítani :))) úgy szeretem :)))
Szia Rita neked is :) elökerültél a kis görbéddel :))) ??
Hogy megy a méregetés??? Szájban méred a hödet?
Akkor lányok ti még nem mentek a nögyógyászhoz?
Èn azért örülök,hogy ma voltam,és túl vagyok rajta...
Legalább kiderül minden....
Naaaaagy csóók nektek lányok,most pihenek a mai stressz után....
nothing
Jah és Rita,a te görbéd nekem tetszik,én nem értek a görbékhez,de a görbének nem szab így leugrania,ugye? mert az mensi jelzést jelez? bocs lehet rosszul emlékszem...
tehát a hönek magasan kell legyen jó pár napig...
nem???
nah majd meglátjukkkk :))) megy a drukk,szexben is aktívban voltatok Rita,hátha :))))
pusziiiiii
not
Sziasztok, bibi vagyok, tegnapra nem vartam, eddig nemis jott:P tesztelek majd szombaton!
Ne legyetek elkeseredve, lesz itt mindenkinek babocaja, en most bizakodok, de meg nem akarom ugy beleelni magam mig nem teszteltem.
Tegnap utolert a hanyinger az utcan, egy mentolos ragotol, szepen oklendeztem.
VOltam endokrinologusnal, m lesz meg 2 eredmenyem, a masik ketto teljesen jo szerinte. Nem mondta hogy 1,5 korul kell legyen, remelem igyis van s a neten tevednek:DDD
VIszont nagy volt a vernyomasom, amitol megijedtem, 135/100, besem irta, aztmondta rendszeresen ellenoriztessem.
Jó reggelt!
Csatlakozom hozzátok!
Rita,Ez tényéleg jó helyre húzta be az ovut! És jókor is voltatok együtt,nem értem ilyenkor miért nem sikerül egy nőnek teherbe esni! :(
Noti,ez a hozzáállás már sokkal jobban tetszik! :) Igen,mi is jól megtaláltuk egymást,szerencsére tudom,hogy ha baj van akkor is mellettem áll,és fogja a kezem,tehát ezen nem aggódom! :) Jól meg is vagyunk,főleg mióta együtt élünk külön mindenkitől,most úgy érzem szerelmesebb vagyok,mint valaha voltam! :D
És jól tudod,a hőnek legalább 14 napig fent kell maradnia,hogy baba gyanús legyen a dolog! :)
Én a hőmet megint akarom mérni,csak kell venni lázmérőt,mert a digi car,nem pontos nálam! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!