Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Szia Rita!
Legalább azt tudjuk,hogy neked 12-e körül kell megjönnie! Amúgy ma szabadult ki a petesejted,ez álltalában hajnalban van a nőknél,mert a peteérés egy folyamat,szoval most van ovud! Na mindegy,a lényeg,hogy jókor voltatok együtt! :) Most én is kiváncsi vagyok megjön-e! Most mi is jókor voltunk együtt,majd kiderül! Én elég furcsán érzem magam! Szerintem felfáztam,mert tegnap este jutott eszembe,hogy tegnap én egyetlen egy kortyot sem ittam egész nap,de annyira kellett pisilni,hogy az nem igaz! Mármint többször kellett nagyon pisilnem! Meg este szúrt a hasam alatt jobb oldalon,meg ma is! :( Kicsit furcsán is vagyok,lehet kerülget valami nyavalya! De most nem lehetek beteg,mert csütörtökön menni kell párom nagyijához látogatóba,meg temetőbe! Már rég voltunk nála,pedig olyan igazi tünemény nagyi! :) Ti mit terveztek a hosszú hétvégére?
Én nem esek pofára,mert nem élem bele magam! Meg mindig csak a mensi előtti napon izgulok,addig nem! Igazából minnél jobban görcsölsz,annál rosszabb! Lassan érik az orvos úgyis... :( El kéne menni kötelező vizsgálatra is,meg megnézetni nincs-e valami gond! Még várok pár hónapot,és ha semmi,akkor irány az orvos,és komoly kivizsgálások lesznek! :(
Remélem nem kapok el semmit!
Nálunk reggel 7-kor esett havas eső,de a hegyekben már hó van,mert lehet látni az útról! Párom nézte,én nem! :)
Én is hétvégén sütök,meg főzők is,meg megyünk temetőbe is,meg anyumékhoz is! De 5 napot leszek otthon,szóval lesz idő mindenre,és be is tudjuk osztani majd,hogy legyünk otthon is! :)
Sziasztok!
Tegnap senki nem jelentkezett be... :( Eddig ma sem rajtam kívül! :)
Viszont végre elfogyott ma a vasárnapi ebéd! :D:D:D:d
Helló sorstársaim ;)
nothing vagyok :)
jóól eltüntem az éterben :) de csak most volt idöm írni :))))
végre nem kell menni dolgozni :)))) péntekre is szabadságunk van :)))) tehát most nekem is lesz mindenre idöm :)
Látom közben gasztronómiai blogot nyitottatok lányok :D
velem semmi különös,kb. 2 hétig vérezgettem nemtudom miért,orvoshoz nem jutottam...de majd most meglátom mikorra jön meg...remélem már lassan be fog állni...valami nagyon felkavarodott bennem...lehet miattatok,mert mindig írtunk ;)
faragtatok hallowen tököket csajok?
Èn nem,pedig az idén akartam,de nem jutottam el odáig...
Nah de mindegy,akkor marad a halottakra emlékezés,még venni kell virágkoszorút,gyertyát,hogy kivigyük a temetöbe...
Puszi lányok,maaj benézek holnap valamikor :)szerintem én délig alszok :))))
pusza
Sziasztok!
Itt vagyok,megjöttem! :)
Noti!
Vérzésed teljesen elmúlt már?
Nem te szedtél gyógyszert? Mármint fog.gátlót? Mert valaki írta még az elején,de nem emlékszem ki volt,vissza keresni meg pfff... régen volt már! :)
Mi nem faragtunk hallowen tököt,még sosem csináltam olyat! Majd talán egyszer ha lesz baba,had élvezze... :) Addig nekem a hallowen nem ünnep!
Én majd csak kedden megyek legközelebb dolgozni,és pont de-ös leszek! Utálom ha korán kell kelnem!
Mi párom nagypapájánál tegnap voltunk,mármint temetőben,vittünk virágot,meg mécsest,holnap de. pedig én nagypapámhoz megyünk ki,oda is mécsest viszünk,meg virágot!
Ja,és tegnap 6-kor keltem,hogy 1 kiló lisztből (plussz többi hozzávaló)süssek sajtos pogácsát,mert azt vittünk nagyinak! Tök örült neki,olyan aranyos volt... Ő már nem tud sütni,és nekünk is nagyon örült,mert elég ritkán megyünk hozzá! De majd most besürítjük,hiszen kész a ház,eddig erre ment el minden idő! Megyek csobbanok egyet! Jó éjt nektek!
Lányok,én kezdek beképzelni dolgokat! :(
Tegnap este kicsit szédölögtem,mondjuk hulla fáradt vagyok,lehet attól van,de a hasam alja is tök szúrkál! Kicsit többet járok pisilni,de ez ilyen időben lehet egy enyhe kis felfázás is! A mellem tegnap este óta kicsit érzékenyebb,és a hasam alja ma is szúrkál folyamatosan,hol ici-picit,hol kicsit jobban! Ott legalul szúr,és eddig mikor volt ilyen,mindig oldalt szúr,de most nem! Sok krémes folyásom is van,és mindjárt bekattanok!
Párom unokatesója 3-án szült,lehet csak ez miatt képzelem be magamnak a dolgokat! Ilyenkor mindig kicsit jobban oda vagyok! Az előző ciklusnál meg barátnőm szült,lehet azért reménykedtem titkon???
Ez nem normális,nem? Kezdek meghülyülni! Eddig csak mensi előtti napon izgultam,most meg már négy nappal előbb? ÁÁÁÁáááááááá.... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!