Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯
 421/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok!Ne haragudjatok hogy eddig nem jelentkeztem,de egy csomó dolgom volt.Most sem jó hirekkel jövök,nekem megint megjött:(Ez a ciklusom 25 naposra sikerült,az elözö 26 napos volt ha jól emlékszem.Mi van most velem,nem értem?Még Bibit is megelőztem ahogy olvasom.De nektek szurkolok,valakinek sikerüljön máááár!!! Rita
2012. nov. 5. 07:32
 422/1226 anonim ***** válasza:

Rita nekem is megjott ma!!!

19 napos lett a ciklusom!!!

Ma hivom a nogyogyaszt... :(((

Idopontot kerek,hogy mi a fene van velem!!

Majd kesobb leszek,most rohanok...

puszi,nothing

2012. nov. 5. 11:01
 423/1226 anonim ***** válasza:
Sajnálom noti.19 nap,az durva!Nekem ovutól a mensiig 9 nap telt el és közben 12-14 napnak kellene.Utána olvastam és azt irják ez progeszteron hiányra utal.Nekem is elég durva mert ez elött azért ilyen 28-29-30 napos ciklusaim voltak.Most mi történhetett nem tudom,na de méricskélek tovább és majd kiderül.Kiváncsi leszek neked mit mond a doki noti,majd ird meg! Rita
2012. nov. 5. 12:58
 424/1226 anonim ***** válasza:

Bibi vagyok, sziasztok!

En ebben a honapban sem ereztem az ovut, mar nagyon kivancsi vagyok.

Nem tesztelek csak ha szerdaig nem jon meg :)

2012. nov. 5. 14:48
 425/1226 anonim ***** válasza:

Nah Rita...most hivtam a nogyogyszaszomat,majd csak szerdan tud fogadni du. ... majdnem dobott egy hatast amikor mondtam neki,hogy ilyen koran jovoget meg mostanaba....

jajjj szerintem vervetel lesz ebbol...nagyon ugy erzem...elvileg mindent abbol deritenek ki...ugye igazam van?

Drukkolok Rita neked is,hogy minden renben legyen es ne legyen a PCO a dologban...

jajj basszus,hogy ez pont ilyenkor jon,amikor babateman vagyunk...hat hogy lesz ebbol karacsonyi ajandek????

Nah puszi lanyok,en meg dolgozok...

majd meg belesek..lehet este...de ha nem akkor holnap :)

2012. nov. 5. 16:00
 426/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bibi,neked szúrkált már máskor is a hasad alja? Mert nekem eddig csak oldalt szúrkált,alul nem!

Ciklus.hu szerint 8-n kell megjönnie,szerintem meg 10-én,szóval nem tudom,lehet ellövök egy tesztet 10-én.ha addig semmi! Most valahogy nagyon oda vagyok,pedig nem szoktam ezzel a témával foglalkozni! :( Nem tudom mi van velem,de most sokkal jobban szeretném,mint eddig bármikor!

2012. nov. 5. 18:43
 427/1226 A kérdező kommentje:

Rita,Noti,mi van veletek?

Azt már egy csomó nőtől hallottam,hogy amikor rákattantak (görcsöltek) a babára össze vissza ciklusuk lett! Nem lehet,hogy ez van veletek is? A stressz a babán,meg a kattogás előrébb hozhatja,és ki tolhatja a mensit!

2012. nov. 5. 18:45
 428/1226 A kérdező kommentje:
Bibi,elfogadsdz egy jótanácsot? Ha szerdára nem várod,és csütörtökön sem jön meg,akkor péntek reggel első vizeletből tesztelj! Előbb ne!!! De komolyan! Ha addig nem jön meg,és baba miatt nem jön,akkor ott lesz az a baba 2 nap múlva is,és már biztos mutat a teszt valamit! Ha meg neadj isten nincs baba,akkor nem kell csalódnod már megint a tesztben,és nem kell reménykedni,hogy hátha csak korai volt!
2012. nov. 5. 18:50
 429/1226 A kérdező kommentje:

Noti,ne keseredj el,lehet semmi baj nincs,csak streszs,vagy nem tudom,ne gondolj semmi rosszra! Fel a fejjel! Majd a doki megmondja mi van,ne találgass,és főleg ne gondolj rosszra! ;)

Amúgy a karácsonyi ajándékról... amikor elköltöztem,anyu közölte,hogy ő egy olyan fényképet szeretne karácsonyra,amit még sohasem látott! Nem értettem miről beszél,de utána mondta,hogy az ő idejében nem volt még kézzel fogható u.h. kép! :) Szóval nekünk is csak ez,illetve a kövezkező ciklus amikor még meg tudjuk lepni a szülőket karácsonyra!

2012. nov. 5. 18:54
 430/1226 A kérdező kommentje:
Óóóó,és képzeljétek,olyan édes volt párom nagyija... Megkérdezte mikor lesz dédunokája! Mondtuk neki,hogy mindent megteszünk ez ügyben,és reméljük hamarosan! Utána megkérdezte,hogy szólunk majd neki is? Hát persze! :) Nem tudjátok elképzelni,milyen egy tüneményes nagyija van páromnak! :) És,első dédunoka lenne! :) Sajnos papája meghalt tavasz végén,így egy álmom teljesen szertefoszlott! Azt szerettem volna,ha megérik közösen az első dédunokát,és meg is tudják fogni,és velünk örülnek! De sajnos nem! :( Az a legszomorúbb,hogy a családban csak mi tervezünk neki dédunit! De remélem megéri a drága,mert megérdemelné! :)
2012. nov. 5. 18:58
❮❮ ... 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!