Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
 471/1226 A kérdező kommentje:

Lányok,én megbolondulok!

Görcsölök,és enyhe hányingerem van,de össze vissza!

Reggel 5:15 óta érzem,hogy megjött,görcsöl a hasam,meg a combom! Pont azok a tünetek,mint mikor megjön! El is mentem cserére,és semmi! Pedig 100%-ig biztos voltam benne,hogy megjött! Most is biztos vagyok benne,pedig nem jött még! De görcsölök,akkor az mitől van? Lehet hogy most jön meg? Mindjárt MEGŐŐŐŐRÜLÖÖÖÖK!!!!!!!! 7:30-kor ülök a gép előtt,katalógust nézegettem (tesco),erre elkapott a hányinger,és enyhe hányingerem volt kb. fél órát! Aztán kimentem reggelizni,nem esett jól a kaja,de már nincs hányingerem! Viszont jobban görcsölök,mint előtte! Mondjuk még nem vészes a görcs,csak folyamatos! Hát ha meg akar jönni,akkor tessék,legalább túl lennék rajta! De ez szórakozik velem,és reményt ad,hogy talán nem jön meg...! :(:(:(:( Mindjárt sírva fakadok!!!!

2012. nov. 10. 09:55
 472/1226 A kérdező kommentje:

Lányok,én tényleg a sírás határán vagyok! Most éppen nem görcsölök... Holnap az utolsó nap,hogy megjöjjön! Annál hosszabb ciklusom még soha nem volt! Bár én mára vártam,de még nincs vége a napnak! Ez a leg rosszabb ciklus a várakozás szempontjából! De érzem hogy megjön,csak jó lenne már túl lenni rajta! :( Ez nem az én napom! :(

Még a fülem is begyúlladt egy régi fülbevalótól,amitől eddig semmi baja nem volt,és megint majd el alszom,mint minden nap ilyenkor! :(:(:(:(

2012. nov. 10. 11:19
 473/1226 anonim ***** válasza:
Kisvuk,ne őrülj meg hanem tesztelj ha ennyire kiborit a bizonytalanság. Rita
2012. nov. 10. 11:31
 474/1226 A kérdező kommentje:

Hát én most dolgozom,és nem tudok tesztelni!

Még elég korai is lenne nepközben,inkább reggel lenne jó,az meg csak holnyp lehet! De nem baj,mert ha haza érek,akkor már terelődik a figyelmem másra,nem lesz ennyire rossz! Most nincs kolegám,tp-en van,egyedül vagyok egy iroda féleségben,és sajnos van ideje az agyamnak kattogni! :( Amúgy most keltem fel! Ráborulta az asztalra,és megint arra keltem,hogy elaludtam! :D:D:D:D

2012. nov. 10. 11:52
 475/1226 A kérdező kommentje:
Rita,és lányok,ne haragudjatok,hogy ennyit hisztizek ezen,higyjétek el nem csak nektek hisztizek! Elviselhetetlen vagyok,a lg kisebb apróságból is nagy cirkuszt csinálok,már párom is mondta,hogykatasztrófa hangulatom van most pár napja! Vele is csak zsörtölődök,szerencsére nagyon nyugodt,és megértő! Már saját magam sem tudom elviselni! :(
2012. nov. 10. 11:54
 476/1226 A kérdező kommentje:

Ma is bealudtam a munkahelyemen! Én már 2 x volt megint hányingerem!

Reggel a cigitől is hányingerem lett,meg most is! Pedig imádok cigizni! Bár most terveztem el,vagyis hét elején mondtam páromnak,hogy megkapjuk a fizut,és veszek egy utolsó doboz cigit! Ma estére el is fog fogyni,és nem akarok többet dohányozni!

2012. nov. 10. 13:12
 477/1226 anonim ***** válasza:

Szia kisvuk,es tarsai :D

hajjajj szorakoznad veled a hormonok...kivancsi vagyok mitol van ez...remelem azert,hogy holnapra van egy teszted...mert hasznalnod kellene!!!

Ne tudod mit...tesztelj,de csak hetfon!!! :)))

Remelem kibirod addig...es ha nem jon meg akkor mindenkeppen tesztelj!!!De hamarabb ne,mert lehet,hogy csak szorakozik... :s

Ha meg baba van a dologban,akkor hetfon is ott lesz meg :))

En azert nem tesztelnek meg kisvuk,mert ha negativ,es nem jon meg akkor igyis-ugyis tesztelned kell meggyszer...

Nekem hetfon megjott egy kicsit...aztan elmult...tegnap megint megvolt...es ma megint semmi :D

tehat varom mikor jon meg normalisan,es utana hivom a dokimat,hogy erdeklodjek a vereredmeny utan....mi van velem is....

Jajjj kisvuk akkor sok turelmet kivanok neked,en is kiakarok bujni a borombol ma...nemerzem magam seholsem jol,minden bajom van...de nemtudom MI???!!

Naaaagy pusziiii,es csak higgadttan kisvuk ;)

be vagy te oltva veszettseg ellen kisvuk :D ???

2012. nov. 10. 14:40
 478/1226 A kérdező kommentje:

Jajj,te most megint sírhatnékom van! Ahogy olvastam ezt,olyan furcsa érzés jött rám,nem tudom megmagyarázni! Ha holnap nem jön meg,akkor hétfőn tesztelek! De szerintem 100%,hogy meg fog jönni! Ha nem akarok tesztelni,mert nem kattogok a témán,akkor a 28.,vagy a 30.napon megjön! Ha eltervezem,hogy tesztelek a 32. napon,akkor a 31-en mindig megjön! :( Holnap lesz a 31. nap! 30 napnál nincs hosszabb ciklusom,tehát holnap meg kell jönnie ha nincs baba! De bízom benne,hogy van,nem tudom miért érzem azt,hogy talán most sikerült... Szorítsatok nekem kérlek!!!

És lehet csak az a baj,hogy nem kaptam meg a veszettség elleni oltást! :D Tetanuszt is csak 2000-ben kaptam először,és utoljára! :)

2012. nov. 10. 18:01
 479/1226 anonim ***** válasza:

Én szoríííííííítooooookkkkk neked kisvuk!!!!Írj azért holnap is hogy mi újság!

Rita

2012. nov. 10. 20:42
 480/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

Köszi Rita,édes vagy,hogy szorítasz!

Én ma fél 7 kor keltem,mini görcseim voltak,el is keseredtem! :( Még mindig el vagyok,mert még mindig görcsölgetek,nem vészes,nem nagyon,de úgy kisugároz a combomba is! Mivel itthon vagyok,állandóan nézegetem,de még semmi! Nagyon izgulok! :)

2012. nov. 11. 09:25
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!