Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Lányok,én megbolondulok!
Görcsölök,és enyhe hányingerem van,de össze vissza!
Reggel 5:15 óta érzem,hogy megjött,görcsöl a hasam,meg a combom! Pont azok a tünetek,mint mikor megjön! El is mentem cserére,és semmi! Pedig 100%-ig biztos voltam benne,hogy megjött! Most is biztos vagyok benne,pedig nem jött még! De görcsölök,akkor az mitől van? Lehet hogy most jön meg? Mindjárt MEGŐŐŐŐRÜLÖÖÖÖK!!!!!!!! 7:30-kor ülök a gép előtt,katalógust nézegettem (tesco),erre elkapott a hányinger,és enyhe hányingerem volt kb. fél órát! Aztán kimentem reggelizni,nem esett jól a kaja,de már nincs hányingerem! Viszont jobban görcsölök,mint előtte! Mondjuk még nem vészes a görcs,csak folyamatos! Hát ha meg akar jönni,akkor tessék,legalább túl lennék rajta! De ez szórakozik velem,és reményt ad,hogy talán nem jön meg...! :(:(:(:( Mindjárt sírva fakadok!!!!
Lányok,én tényleg a sírás határán vagyok! Most éppen nem görcsölök... Holnap az utolsó nap,hogy megjöjjön! Annál hosszabb ciklusom még soha nem volt! Bár én mára vártam,de még nincs vége a napnak! Ez a leg rosszabb ciklus a várakozás szempontjából! De érzem hogy megjön,csak jó lenne már túl lenni rajta! :( Ez nem az én napom! :(
Még a fülem is begyúlladt egy régi fülbevalótól,amitől eddig semmi baja nem volt,és megint majd el alszom,mint minden nap ilyenkor! :(:(:(:(
Hát én most dolgozom,és nem tudok tesztelni!
Még elég korai is lenne nepközben,inkább reggel lenne jó,az meg csak holnyp lehet! De nem baj,mert ha haza érek,akkor már terelődik a figyelmem másra,nem lesz ennyire rossz! Most nincs kolegám,tp-en van,egyedül vagyok egy iroda féleségben,és sajnos van ideje az agyamnak kattogni! :( Amúgy most keltem fel! Ráborulta az asztalra,és megint arra keltem,hogy elaludtam! :D:D:D:D
Ma is bealudtam a munkahelyemen! Én már 2 x volt megint hányingerem!
Reggel a cigitől is hányingerem lett,meg most is! Pedig imádok cigizni! Bár most terveztem el,vagyis hét elején mondtam páromnak,hogy megkapjuk a fizut,és veszek egy utolsó doboz cigit! Ma estére el is fog fogyni,és nem akarok többet dohányozni!
Szia kisvuk,es tarsai :D
hajjajj szorakoznad veled a hormonok...kivancsi vagyok mitol van ez...remelem azert,hogy holnapra van egy teszted...mert hasznalnod kellene!!!
Ne tudod mit...tesztelj,de csak hetfon!!! :)))
Remelem kibirod addig...es ha nem jon meg akkor mindenkeppen tesztelj!!!De hamarabb ne,mert lehet,hogy csak szorakozik... :s
Ha meg baba van a dologban,akkor hetfon is ott lesz meg :))
En azert nem tesztelnek meg kisvuk,mert ha negativ,es nem jon meg akkor igyis-ugyis tesztelned kell meggyszer...
Nekem hetfon megjott egy kicsit...aztan elmult...tegnap megint megvolt...es ma megint semmi :D
tehat varom mikor jon meg normalisan,es utana hivom a dokimat,hogy erdeklodjek a vereredmeny utan....mi van velem is....
Jajjj kisvuk akkor sok turelmet kivanok neked,en is kiakarok bujni a borombol ma...nemerzem magam seholsem jol,minden bajom van...de nemtudom MI???!!
Naaaagy pusziiii,es csak higgadttan kisvuk ;)
be vagy te oltva veszettseg ellen kisvuk :D ???
Jajj,te most megint sírhatnékom van! Ahogy olvastam ezt,olyan furcsa érzés jött rám,nem tudom megmagyarázni! Ha holnap nem jön meg,akkor hétfőn tesztelek! De szerintem 100%,hogy meg fog jönni! Ha nem akarok tesztelni,mert nem kattogok a témán,akkor a 28.,vagy a 30.napon megjön! Ha eltervezem,hogy tesztelek a 32. napon,akkor a 31-en mindig megjön! :( Holnap lesz a 31. nap! 30 napnál nincs hosszabb ciklusom,tehát holnap meg kell jönnie ha nincs baba! De bízom benne,hogy van,nem tudom miért érzem azt,hogy talán most sikerült... Szorítsatok nekem kérlek!!!
És lehet csak az a baj,hogy nem kaptam meg a veszettség elleni oltást! :D Tetanuszt is csak 2000-ben kaptam először,és utoljára! :)
Én szoríííííííítooooookkkkk neked kisvuk!!!!Írj azért holnap is hogy mi újság!
Rita
Jó reggelt!
Köszi Rita,édes vagy,hogy szorítasz!
Én ma fél 7 kor keltem,mini görcseim voltak,el is keseredtem! :( Még mindig el vagyok,mert még mindig görcsölgetek,nem vészes,nem nagyon,de úgy kisugároz a combomba is! Mivel itthon vagyok,állandóan nézegetem,de még semmi! Nagyon izgulok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!