Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Én még kivárásra játszom,azért megvárom a következő ciklus mit mutat.Azért még Noti ne fesd az ördögöt a falra,várd meg mit mond a doki.Lehet hogy az írásaimból nem ez jön le,de én nem érzem úgy hogy nagyon stresszelnék a babán.Na mindegy én még méregetem magam,de ha nekem is így maradnak a ciklusaim akkor nekem is befigyel a doki.
Jó éjt lányok.
Rita
Jó reggelt!
Én is gondolkozom a dokin,mert nyár vége óta mensi előtt pár nappal van ez a szúrka oldalt! Nem vészes,nem fáj,és lehet csak pre-mens tünet,de lehet jobb lesz megnézetni! Ti magán dokihoz jártok,vagy sztk?
Szisztok!
Nothing vagyok,
nem jarok privat dokihoz,de viszont az en nogyogyaszom nagyon aranyos,mindenki Ot ajanlotta...tenyleg kedves,tehat nekem a tb vizeti,es nem a penz szamit neki...
Igen jobb ha mesz kontrollra kisvuk,sosem art...ha aztmondja minden oke,akkor szuper,es mehetsz is haza...
de ha szurkalsz az a peteeres jele lehet...nem?
vagy nem olyan szurkalasokra gondolsz? hmm...
nah en lepek haza,ma hamarabb,johet a mosas,vasalas,amit 7vegen elhalasztottam :D
Szep napot nektek :)
Pusziiii
Nemis fogok tesztelni, csakha nem jon meg, meg tesztet sem veszek , azertsem:))
BIbi
Szép jó estét! :)
Nem olyan petefészek szúrka van,mint peteérésnél,azt meg sem érzem,csak a hőm,és a tojásfehérje nyák jelzi,nagyon minike kis szúrások vannak akkor,és nagyon oda kell figyelnem,hogy érezzem! :) Ezek mensi előtt 1-2 nappal vannak mindíg! És mindig megjön utána! :( Most is szúrkál oldalt is,meg középen is,de most inkább középen,és alul! Meg olyan feszülős érzésem van! Nem tudom mi ez,de szerintem megint meg fog jönni,mert ma majd szét ment a fejem,és az is mindig mensi előtti napon van! Szóval holnapra csomagolom a tisztasági csomagot,ha megyek dolgozni,ne kerüljek bajba! :(
Nekem az a véleményem,hogy se teát,se bogyót ne szedj be,ha nem muszály! Lehet valamiért most csak megbolondultak a hormonjaid,és helyre fog minden állni! Én kivárnék még egy ciklust!
Azt megértem,hogy dokival vársz,én sem szivesen megyek,én is inden orvost húzok ameddig csak lehet! :)
Hahooo csajok (noth.)
Ma megyek a dokihooooz (14:50):s jajjjj en uuugy felek.... :D
Nekem hetfon megjott,tudjatok,es azota megint semmi,pont ugy ment 2 hettel ezelott...mert en mar olyan surun menseselek.... :((((
Mi lehet ez...?!
Puszi lanyok...addig ragom a kefet az idegbe....
szep napot,majd jelentkezem,ha tulelem...
Hat gyerekek,megjartam a hadak utjat...
Vervetel lett belole,maris...
Lehet,hogy PCO-s vagyok,de ez meg nem bizti...
Majd felkell hivjam,ha megjon a mensim,idopont,elmulik a mensi,es utana tali...
huuuuhhh,elbogtem magam a rendeloben... :(((
most megyek is,nincs kedvem irni se....
Puszillak titeket
holnap benezek
nothing
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!