Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯
 431/1226 anonim ***** válasza:

Én még kivárásra játszom,azért megvárom a következő ciklus mit mutat.Azért még Noti ne fesd az ördögöt a falra,várd meg mit mond a doki.Lehet hogy az írásaimból nem ez jön le,de én nem érzem úgy hogy nagyon stresszelnék a babán.Na mindegy én még méregetem magam,de ha nekem is így maradnak a ciklusaim akkor nekem is befigyel a doki.

Jó éjt lányok.

Rita

2012. nov. 5. 21:08
 432/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt!

Én is gondolkozom a dokin,mert nyár vége óta mensi előtt pár nappal van ez a szúrka oldalt! Nem vészes,nem fáj,és lehet csak pre-mens tünet,de lehet jobb lesz megnézetni! Ti magán dokihoz jártok,vagy sztk?

2012. nov. 6. 08:02
 433/1226 anonim ***** válasza:

Szisztok!

Nothing vagyok,

nem jarok privat dokihoz,de viszont az en nogyogyaszom nagyon aranyos,mindenki Ot ajanlotta...tenyleg kedves,tehat nekem a tb vizeti,es nem a penz szamit neki...

Igen jobb ha mesz kontrollra kisvuk,sosem art...ha aztmondja minden oke,akkor szuper,es mehetsz is haza...

de ha szurkalsz az a peteeres jele lehet...nem?

vagy nem olyan szurkalasokra gondolsz? hmm...

nah en lepek haza,ma hamarabb,johet a mosas,vasalas,amit 7vegen elhalasztottam :D

Szep napot nektek :)

Pusziiii

2012. nov. 6. 13:18
 434/1226 anonim ***** válasza:

Nemis fogok tesztelni, csakha nem jon meg, meg tesztet sem veszek , azertsem:))

BIbi

2012. nov. 6. 16:30
 435/1226 A kérdező kommentje:

Szép jó estét! :)

Nem olyan petefészek szúrka van,mint peteérésnél,azt meg sem érzem,csak a hőm,és a tojásfehérje nyák jelzi,nagyon minike kis szúrások vannak akkor,és nagyon oda kell figyelnem,hogy érezzem! :) Ezek mensi előtt 1-2 nappal vannak mindíg! És mindig megjön utána! :( Most is szúrkál oldalt is,meg középen is,de most inkább középen,és alul! Meg olyan feszülős érzésem van! Nem tudom mi ez,de szerintem megint meg fog jönni,mert ma majd szét ment a fejem,és az is mindig mensi előtti napon van! Szóval holnapra csomagolom a tisztasági csomagot,ha megyek dolgozni,ne kerüljek bajba! :(

2012. nov. 6. 18:23
 436/1226 anonim ***** válasza:
Jó reggelt csajok.Nálam még változatlan a helyzet,mensi meg van még,a hőm szépen lent.Na nehogy már megint mindenkinek megjöjjön:(Legalább egy embernek tudnánk örülni.Tücsi is eltünt egy ideje.Sokat olvasgattam mostanába ezekröl teákról(cicka,palástfű),és barátcserje kapszuláról és arra jutottam hogy nem merem kipróbálni.Olvastam a véleményeket,tapasztalatokat és számomra az derült ki,hogy akinek össze vissza volt a ciklusa azt rendbe rakta,akinek rendszeres volt a ciklusa annak meg össze zavarta.Nekem csak az utolsó 2 mensim ilyen rövid,azelött elég rendszeres volt.Szóval félnék hogy ezekkel a "cuccokkal" csak bekevernék még jobban.Nektem mi a véleményetek?Jó tudom dokihoz sem ártana elmenni,de azzal még várni akarok. Rita
2012. nov. 7. 07:22
 437/1226 A kérdező kommentje:

Nekem az a véleményem,hogy se teát,se bogyót ne szedj be,ha nem muszály! Lehet valamiért most csak megbolondultak a hormonjaid,és helyre fog minden állni! Én kivárnék még egy ciklust!

Azt megértem,hogy dokival vársz,én sem szivesen megyek,én is inden orvost húzok ameddig csak lehet! :)

2012. nov. 7. 07:39
 438/1226 anonim ***** válasza:
Köszönöm a megerősítést kisvuk,én is így gondolom.Csak kicsit megijedm a hőmérés miatt,hogy a 18. napra húzta be az ovut és rá 9 napra megjött.És ugye a luteális szakasznak nem ennyinek kéne lenni,és sok helyen azt olvastam hogy ez progeszteron hiányra utal.De ezzel biztatom én is magam,hogy eddig nem volt gond,az ovut is k.b. félidöben éreztem,szóval remélem csak szórakoznak velem a hormonjaim.Na és neked kisvuk megjött már,remélem nem:) Rita
2012. nov. 7. 10:44
 439/1226 anonim ***** válasza:

Hahooo csajok (noth.)

Ma megyek a dokihooooz (14:50):s jajjjj en uuugy felek.... :D

Nekem hetfon megjott,tudjatok,es azota megint semmi,pont ugy ment 2 hettel ezelott...mert en mar olyan surun menseselek.... :((((

Mi lehet ez...?!

Puszi lanyok...addig ragom a kefet az idegbe....

szep napot,majd jelentkezem,ha tulelem...

2012. nov. 7. 10:49
 440/1226 anonim ***** válasza:

Hat gyerekek,megjartam a hadak utjat...

Vervetel lett belole,maris...

Lehet,hogy PCO-s vagyok,de ez meg nem bizti...

Majd felkell hivjam,ha megjon a mensim,idopont,elmulik a mensi,es utana tali...

huuuuhhh,elbogtem magam a rendeloben... :(((

most megyek is,nincs kedvem irni se....

Puszillak titeket

holnap benezek

nothing

2012. nov. 7. 16:42
❮❮ ... 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!