Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Helló lányok, itt Tücsi.
most olvastam, hogy nem írtam le, mi aggaszt: szóval az, hogy több mint 1 hétig volt barnázásom...félek, nehogy vmi szervi baj legyen, mert olvastam már fűt-fát.
A mensim viszont tegnap délután megjött (jól elcsúsztam a múlt hónapban, Ti már az ovut várjátok...).
Ha elmúlik a piroska, megyek azért dokihoz a barna miatt.
Elment gyorsan ez a 4 nap. Én ma nem főztem, a párom állt fakanállal a konyhában: spagetti volt. Jól sikerült.
Ja, nekem hátközépig érő, barna, göndör lobboncom van.
Szép estét mindenkinek.
Jó reggelt lányok! :)
Nekem még nem volt nyúlós nyákom ma,tehát nem holnap lesz ovum! Mindig a tojásfehérje nyák utáni napon emelkedik meg a hőm! Tehát holnap még nem fog! :)
Tücsi,SPAGETTIT AKAROOOOK!!!! Nincs egy kis maradék?
Éhes vagyok,és most nagyon megkívántam! :)
A barnázás nem tudom mitől lehet,lehet semmi extra,csak valami megkeverte aa szervezeted,és pre-mens előjel... Ne gondolj mindjárt a legrosszabbra! :)
Hahó lányok!
köszi a biztatást. na és igaz is, hogy nem kell a legrosszabbra gondolni...de hát milyen az ember lánya... :)
Kisvuk, ha lenne maradék, küldeném fénypostával...de sajnos nincs...
Rita, jobbulást! Ha nagyon gáz a helyzet, orvoshoz feltétlen menj el, nehogy vmi lerakódjon, aztán még nagyobb gubanc legyen. Tavaly nyáron jártam így, okos voltam, mert dokihoz nem mentem, mivel majd én kikúrálom magam: ahha, nem sikerült és kétoldali tüdőgyulladásom lett (40 fokban). Szóval doki! Én nem szeretek gyógyszert szedni, sőt az orvost is messziről kerülöm...ha tehetem nem is szedek, de ha muszáj...akkor muszáj.
Egyébként a kakukkfűtea is igen jó a köhögésre, vagy az elixirium köptető (ennek is kakukkfű az alapja).
Mindenesetre jobbulást!
Szép napot,
Tücsi
Én is utálom az orvosokat! Nem járok! Eddig mindig sikerült kikúrálnom magam,mert időben elkezdem! Már az első basszus megfáztam-nál kezdem a fokhagyma citrom méz kúrát! 2-3 nap alatt sokat javulok! :) Nem a legjobb,mert a fokhagymától hasmenésem lesz,de az orrom kidugul,és minden bacit kiírt! :)
Képzeljétek,nincs meg a nyúlós nyákom! :( Most vagy nem lesz peteérésem,vagy már volt,csak nem vettem észre... ??? Nem tudom! Lehet holnap reggel mérek egy hőt,csak az a baj,hogy digitális hőmérő van otthon,azzal meg nem jó,mert össze vissza mutat mindent! :( De valami támpontot csak ad!
Kinek volt már peteérése mostanában?
Hahó, itt Tücsi!
Kisvuk, a múlt hónapban én sem vettem észre, hogy lett volna pém, mert hiába kerestem és vártam a "tojásfehérjés cuccot" :) hát van ez így...gondolom...és ugye akkor mérni se tudtam, mert lázas voltam...
Na, örülök, hogy nem szeditek fölöslegesen a sok vegyszert, hajár öngyógyítás!! :) Jó, hogy hasonlítunk dolgokban!
Szép napot mindenkinek!
Sziasztok lányok,nothing vagyok!
Elvagyok szomorodva,eddig vártam,hogy a mensi abbahagyja már,de NEM!!!
Még mindig vérezgetek!!!!
14. e óta!!!!
:((( mi lehet ez lányok???
most megkérdezem online nögyógyásztól kíváncsi vagyok mit ír!!!
Remélem veletek minden rendben...
Nektek megvolt már a pé is....
Èn nagyon elvagyok csúszva...
Megnézem a nögyógyászom mikor van nyitva,kivizsgáltatom mi folyik itt....remélem,hogy nem aztmondja,hogy terhes voltamés elveszítettem! Mert ugye én nem ismerek más okot amiért ennyi ideig meglenne a mensi!....
Nagy puszi!
nothing
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!