Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
 391/1226 anonim ***** válasza:

Helló lányok, itt Tücsi.

most olvastam, hogy nem írtam le, mi aggaszt: szóval az, hogy több mint 1 hétig volt barnázásom...félek, nehogy vmi szervi baj legyen, mert olvastam már fűt-fát.

A mensim viszont tegnap délután megjött (jól elcsúsztam a múlt hónapban, Ti már az ovut várjátok...).

Ha elmúlik a piroska, megyek azért dokihoz a barna miatt.

Elment gyorsan ez a 4 nap. Én ma nem főztem, a párom állt fakanállal a konyhában: spagetti volt. Jól sikerült.

Ja, nekem hátközépig érő, barna, göndör lobboncom van.

Szép estét mindenkinek.

2012. okt. 23. 19:55
 392/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok!A félig hulla (Rita) is bejelentkezik.Köszi Kisvuk a sok jó tanácsot,de sajna se méz se citrom nincs itthon.A fokhagymát meg nem szeretem:( Igy marad a Neo Citrán.Hát csajok igy nem sok hasznom volt a hosszú hétvégén.Ezt a megfázást nem kivánom egyikötöknek sem,úgy kell köhögnöm hogy már néha öklendeznem is kell.Bocsi a részletekért.Na jól kipanaszkodtam magam.Tücsi a barnázáshoz nem tudok szólni,nekem még nem volt olyan.Jók legyek lányok.Náthás puszi mindenkinek.
2012. okt. 23. 20:47
 393/1226 A kérdező kommentje:

Jó reggelt lányok! :)

Nekem még nem volt nyúlós nyákom ma,tehát nem holnap lesz ovum! Mindig a tojásfehérje nyák utáni napon emelkedik meg a hőm! Tehát holnap még nem fog! :)

2012. okt. 24. 07:25
 394/1226 A kérdező kommentje:

Tücsi,SPAGETTIT AKAROOOOK!!!! Nincs egy kis maradék?

Éhes vagyok,és most nagyon megkívántam! :)

A barnázás nem tudom mitől lehet,lehet semmi extra,csak valami megkeverte aa szervezeted,és pre-mens előjel... Ne gondolj mindjárt a legrosszabbra! :)

2012. okt. 24. 07:29
 395/1226 anonim ***** válasza:

Hahó lányok!

köszi a biztatást. na és igaz is, hogy nem kell a legrosszabbra gondolni...de hát milyen az ember lánya... :)

Kisvuk, ha lenne maradék, küldeném fénypostával...de sajnos nincs...

Rita, jobbulást! Ha nagyon gáz a helyzet, orvoshoz feltétlen menj el, nehogy vmi lerakódjon, aztán még nagyobb gubanc legyen. Tavaly nyáron jártam így, okos voltam, mert dokihoz nem mentem, mivel majd én kikúrálom magam: ahha, nem sikerült és kétoldali tüdőgyulladásom lett (40 fokban). Szóval doki! Én nem szeretek gyógyszert szedni, sőt az orvost is messziről kerülöm...ha tehetem nem is szedek, de ha muszáj...akkor muszáj.

Egyébként a kakukkfűtea is igen jó a köhögésre, vagy az elixirium köptető (ennek is kakukkfű az alapja).

Mindenesetre jobbulást!

Szép napot,

Tücsi

2012. okt. 24. 13:20
 396/1226 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok.Hát igen Tücsi én pont ugyan ilyen vagyok.A dokim nem sűrűn lát.Én is az az "öngyógyítós" típus vagyok:))) Rita
2012. okt. 24. 13:51
 397/1226 A kérdező kommentje:

Én is utálom az orvosokat! Nem járok! Eddig mindig sikerült kikúrálnom magam,mert időben elkezdem! Már az első basszus megfáztam-nál kezdem a fokhagyma citrom méz kúrát! 2-3 nap alatt sokat javulok! :) Nem a legjobb,mert a fokhagymától hasmenésem lesz,de az orrom kidugul,és minden bacit kiírt! :)

Képzeljétek,nincs meg a nyúlós nyákom! :( Most vagy nem lesz peteérésem,vagy már volt,csak nem vettem észre... ??? Nem tudom! Lehet holnap reggel mérek egy hőt,csak az a baj,hogy digitális hőmérő van otthon,azzal meg nem jó,mert össze vissza mutat mindent! :( De valami támpontot csak ad!

Kinek volt már peteérése mostanában?

2012. okt. 25. 07:34
 398/1226 anonim ***** válasza:

Hahó, itt Tücsi!

Kisvuk, a múlt hónapban én sem vettem észre, hogy lett volna pém, mert hiába kerestem és vártam a "tojásfehérjés cuccot" :) hát van ez így...gondolom...és ugye akkor mérni se tudtam, mert lázas voltam...

Na, örülök, hogy nem szeditek fölöslegesen a sok vegyszert, hajár öngyógyítás!! :) Jó, hogy hasonlítunk dolgokban!

Szép napot mindenkinek!

2012. okt. 25. 09:19
 399/1226 anonim ***** válasza:
Jó reggelt lányok!Tegnap sajna nem tudtam jönni,mert nagyon el voltam havazva.De ugy látom nem csak én voltam eltünve.Noti sem jeletkezett be.Nekem szerintem a napokban volt vagy van pém.Reggel 36.2-t mértem,ha holnap felugrik akkor ma van.Tegnap este meg volt a szex;)Hát életem első görbéje jó sz@rul sikerült ugye hogy én is lázas voltam.Ugy hogy lányok nekem már csak a várakozás maradt hátra. Rita
2012. okt. 26. 07:21
 400/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok,nothing vagyok!

Elvagyok szomorodva,eddig vártam,hogy a mensi abbahagyja már,de NEM!!!

Még mindig vérezgetek!!!!

14. e óta!!!!

:((( mi lehet ez lányok???

most megkérdezem online nögyógyásztól kíváncsi vagyok mit ír!!!

Remélem veletek minden rendben...

Nektek megvolt már a pé is....

Èn nagyon elvagyok csúszva...

Megnézem a nögyógyászom mikor van nyitva,kivizsgáltatom mi folyik itt....remélem,hogy nem aztmondja,hogy terhes voltamés elveszítettem! Mert ugye én nem ismerek más okot amiért ennyi ideig meglenne a mensi!....

Nagy puszi!

nothing

2012. okt. 26. 13:23
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!