Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/1226 anonim ***** válasza:
Hát az úgy volt hogy este frankón bekészitettem a hőméröt és a telefont a fejem mellé az ágyba.Beállítottam az ébresztöt és 5 percre a szundit hogy ugye az elsö jelzésnél bekapom a lázméröt a második jelzésnél pedig vége a mérésnek és kelünk.A történethez hozzá tartozik hogy a párom telója is mindig bevan állítva az enyémhez képest 20 percel késöbb biztos ami biztos.Na szóval,reggel jelez a telefon én veszem a számba a hőméröt és azzal a lendülettel leállítottam a telefonon az ébresztöt,de full nem szundira raktam.Úgy hogy 20 perc múlva a párom telefonjára keltem számban a hömérövel.Jól vissza aludtam.Szóval nem 5 perces mérés volt hanem 20.Hahaha úgy aludhatam ott a számból kilógó hömérövel,mint valami szopos malac:DDDDD Na de remélem a többi mérésem nem igy sikerül:) Rita
2012. okt. 12. 13:31
 332/1226 anonim ***** válasza:

:D biztos szep latvany lehettel Rita :D

En ezert nem is merem magam,raadasul 7vegen mitcsinaljak,kelljek fel ezert ugyanabban az idoben? nah azt mar nem :D

talaltam nektek egy vicces videot,lattatok mar,tudom hogy regi,de en mindig nevetek rajta :D

http://www.youtube.com/watch?v=5VS5pU6TP1w

2012. okt. 12. 14:36
 333/1226 anonim ***** válasza:
NOTHING
2012. okt. 12. 14:36
 334/1226 A kérdező kommentje:

Rita,ez tényleg jó sztori! :) Én is jártam így,csak én 5 percig aludtam! :D

Noti,imádom a cicákat,és édes a videó! Bár már láttam,de mindig jót mosolygok rajta! :)

Nem tudjátok ciklus.hu miért nem lép be nekem? Nem elérhető az oldal! :(

Legyetek jók lányok a hétvégén! :)

Vagyis ne! Aki teheti,rosszalkodjon! :)

2012. okt. 12. 18:18
 335/1226 anonim ***** válasza:

nekem bejön a ciklus.hu,most léptem be....(igen,csak miattad kisvuk :D )

Igen nagyon cuki a videó :D

te jó legyél kisvuk :))

kisvuk,neked már megjött rendesen,vagy egyáltalán még nem?

már öregszem,nem emléxem rá....bocsi :D

szép 7végét csajszik

2012. okt. 12. 18:41
 336/1226 anonim ***** válasza:
nekem a nagy meszim ma olyan hogy nincs semmi, reggel volt egy ujjnyi a beteten es kesz, Bibi
2012. okt. 13. 16:56
 337/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok,nothing vsgyok :D

beugrottam megnézni mi van a mi kis csapatunkkal? :))

már nemsokára 7fö :D már várom,kíváncsi vagyok mikorra fog megjönni :D reggel,délután,vagy amikor már tesztelek? :D

valahogy érzem,hogy késni fog,hogy jól megvicceljen ismét :D

most pihiiii :)))

veletek mizu?

bibi,velem is ugyanez volt elözöhónapba,mint veled,de aztán megjött rendesen....2 hétig volt meg utána összevissza,egyik nap semmi,aztán megint valami...aztán megjöt 4-5 nap viccelödés után :D

nem tesztelsz újra ,ugye??

puszaaaa

2012. okt. 13. 19:34
 338/1226 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Hát én rendesen bemenstuáltam! :( Sajna ez elég rendesen elrontotta a hétvégém is... :(

Bibi,neked akkor ez jó jel,nem? Azóta van valami? Mert ha nincs,akkor van remény! :)

2012. okt. 14. 16:06
 339/1226 A kérdező kommentje:

Ja,és ciklus már naálam is jó,csak szivatott egy kicsit! :) Köszi,hogy megnézted! :)

Ui.: csak hogy irigykedjetek,olyan sütit sütöttem... Borza Kata - túrós változat! :) Isteni lett! El is fogyott hamar! :) Ma meg töltött paprika volt,az egyik kedvencem! :) Na,folyika nyálatok? Nekem már a gondolattól is! Ja,és ettünk gumi tortát,meg van még mirinda szelet is,azt úgy kaptuk! :):D:D:D:D A brassói elmaradt,töltött paprika lett belőle! :D:D:D:D

2012. okt. 14. 16:11
 340/1226 anonim ***** válasza:

Bemenstuáltál :D hát ezt a szót még nem hallottam :D

ó szegénykém...

én ma reggel arra keltem,hogy úristen,mindjárt megjön....

olyan görcsöm volt,de csak 20 percig kb. ....azthittem megszülök :D de aztán mégsem jött meg...semmi nyoma :D

hát kisvuk akkor te már megint jót föztél :)

én csak krumplistésztát csináltam,nem nagy valami...

Hát az élettársad örülhet,hogy ilyen szakácsnövel van dolga :D csak nehogy meglátszon rajtatok majd idövel a jó evészés :D

Örülök,hogy belesegetsz 7végén is egy picikét kisvuk :)))

Nah és milyen az új kéróóó???? :))) otthonosan néz már ki? :)))

most megyek,játszok az xbox-on egy kis pókert (nem pénzben:) ) eddig nyerö vagyok :D ti tudtok pókerezni csajok?

puszi nektek,és majd aki holnap olvassa,annak szép hétfööööt :D indul a 7 :D jeeehh :s

2012. okt. 14. 18:01
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!