Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Mi sem hazasodunk mostansag...
Mondtam a paromnak,hogy a NOK csak a gyuruert akarnak hazasodni :D masert nem...tehat jobb lesz,ha vesz nekem egyet :)))) Nem vagyok hivö,tehat nincs sok jelentosege....esetleg egy kislanyos alom...de nem tobb...es kulonben sem lehetne templomi eskuvo..pont ezert...
Hogy hol lakok?....az maradjuk titok ;)
Jaj de jo neked,hogy tudsz sutni :)
Nekem is nagy almom ilyeneket tanulni!
Becsalogatod a babat a jo kifli illattal :D
Most munka csajok..... :s
Nothing
Tücsök te dolgozol a reklamszakmaban? ugyi?
Tv reklamok,vagy inkabb ujsagreklam...
Vagy katalogus?
hm....
Szerintem nem titok..én Miskolcról pötyögök Nektek :)
Kisvuk, az jó hogy a hőd fent van, reméljük marad is az egekben! :)
Én is nagy sütős vagyok! Karácsonykor a bejgliket nagy tételben sütöm - szigorúan családnak, mert pl. nővérem sütésből elégtelen! :)
Mai program (csak hogy könnyebben menjen a nap) nekem is meg van: bolognai alapot készítek télire, hogy legyen a nagy hidegekbe mit elővenni (és ne bolti legyen).
Menjünk ebédelni, farkas éhes vagyok!
Szóval a farkas éhes én voltam, Tücsök.
(Tegnap regisztráltam csak és ki kellett várnom az 5 percet, míg újra írhatok...)
Igen, én vagyok a reklámszakmában. Egyik tipp sem nyert :), közterületi reklám (óriás plakát és társai).
Rita, de ugye nem minden nap vagy 6-18? Azt megértem, hogy egy ilyen műszak lehúzása után sok mindenre nincs energiád. Ez azért húzós.
Tücsök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!