Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
igen, első babások :)
azt hiszem, mindenki - joggal - tart ettől is, attól is..de ez természetes egy új helyzetben.
inkább tartsunk már ott, hogy a változásokat a saját bőrünkön tapasztaljuk meg :)
Nos, Rita a kérdésedre válaszolva: én a reklám műfajban dolgozom már egy jó ideje.
Az én kérdésem: szedsz valamit, ha igen mit?
Tücsök
Visszatérve még Notira:
nem mondanám, hogy stresszelek a baba dolgon. Most kezdtük, elsőre nagy mák lenne..de nem ez a tendencia jellemző.
Az hogy 32 vagyok, meg megint nem zavar. Ilyenekre nem adok, hogy 30 felett így nehezebb-úgy nehezebb.
Tudom, hogy mindketten ez a legnagyobb vágyunk, és tudom, hogy sikerülni fog.
Pozitívan kell hozzáállni, máskülönben a negatív hullámok "megölnek"! Én így gondolom.
Helyes felfogas Tucsok!
En mar ugyvagyok vele,ha most megjon "feladom"....
utana mar 6 honapja,hogy abbahagytam a gyogyszert..es semmi...
Nem gondoltam ovlna,hogy ennyire nem egyszeru az egesz...
Tucsok te sokaig szedtel valami gyogyszert?
En olyan 5 evig kb...
Sziasztok, latom kerekedik kis tarsasag:), en is csatlakozok, nevem legyen Bibi.
Masodik baboca lenne, azaz harmadik mert volt 1 missedabom marciusban:(
Gorbem nincs csak csak 3 napi ho, 36,5 36,8 36,9 ma :P, en ciklus.hu szerint 14re nem varom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!