Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 16-19-e között?...

Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?

Figyelt kérdés

Nektek van görbétek?

Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)

[link]

2012. szept. 11. 10:17
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/1226 anonim ***** válasza:
Szia Nothing!Na a bimbófájás az már jó jel(úgy olvastam)!Hátha lesz ott valami,én szurkolok;)Én is hétfö körül nem várom,de nálam még semmi egy kis petefészek szurkálást leszámitva!Rita.
2012. szept. 12. 09:45
 52/1226 A kérdező kommentje:

Egy csomó minden kimaradt!

7-es,nálunk is 1. baba lesz

15-ös bocsi,és mindenkitől bocsi,de csak de. tudok írni a héten,mert csak melóban netezek!

Látom írtatok neveket! :) Jó ötlet volt! :)

Rita,én 30 vagyok,vagyis nyáron múltam! Egy multi cégnél dolgozom egy számítógép gyárban vagyok,és a bejövő alapanyagokkal foglalkozom!

2012. szept. 12. 09:59
 53/1226 A kérdező kommentje:
Nothi, neked tök jó! :) Én mindig azt gondoltam,hoyg 25 alatt fogom szülni az 1. babát,de sajnos nem így hozta az élet! :( Amúgy szerintem mindenki fél a szüléstől! Van aki a fájdalomtól,van aki attól,hogy minden rendben megy-e majd,van aki attól,hogy egészséges lesz-e a baba... szóval mindenkinek van valami félelme szerintem! Ja,és én majd 10 évig szedtem fog.gátló tabit! A melleim már vasárnap kezdtek fájni,pedig az mensi előtt szokott csak pár nappal! Ez azért furi,mert most attól félek,hogy előbb fog megjönni! :( Mivel ez minden ciklusban előfordul,ezért nem tekintem terhes tünetnek! Hasszúrka is van is,de néha az is szokott lenni mensi előtt! :( Szóval nem tudom most mi mitől van...
2012. szept. 12. 10:09
 54/1226 A kérdező kommentje:

Tücsök: én egy csomó vitamint vettem,mindenféle multit,meg E-t,meg D-t... de már nem költök ilyenre! Inkább odafigyelek az étkezésre! :)

De most én is kérdezek! Szoktatok tesztelni? Most mikorra tervezitek?

2012. szept. 12. 10:13
 55/1226 A kérdező kommentje:

Ja,és még valami! Én simán bírom a várakozást,már megtanultam,hogy gyorsabban mennek a napok,ha nem ezen agyalok! És ha most nem sikerült,akkor sem lesz ott a baba,ha ezen görcsölök! Szóval dolgozom,házi munka,olvasgatok,éééééééééésssssssss.... Most fogunk párommal külön költözni,csak mi ketten,a saját kis vackunkba... :) Ezt csináljuk már 2 éve,és most elkészül! Max. 1 hónap! :)

Még valami! Van két cicám,és tök jót mosolyogtam,amikor tegnap csatlakozott hozzánk az utolsó hölgy! A két nagy cicám neve: TÜCSÖK,ÉS BIBI (Bíborka) :D:D:D:D

2012. szept. 12. 10:19
 56/1226 anonim ***** válasza:

Jó, hogy itt vagy kedves Kisvuk! :)

Mivel mi első próbálkozós hónapban vagyunk, így a tesztelés nem releváns...csak a mensit nem várom...

Persze már kitanulmányoztam magam a neten, a teszteléssel kapcsolatban szerintem a legjobb, ha megvárjuk a nemvárt mensit...és ha nem jön, csak akkor teszt. Így szerintem sok kellemetlen pillanattól megkímélhetjük magunkat.

Mert tesztelnek a nők, aztán negatív, melyet arra fognak, hogy túl korai volt, aztán 2 nap múlva megint teszt...és sehol semmi. hajnalra meg megjön a mensi...

Szoktál tesztelni? Tervezed vagy tudsz várni pár napot?

Most olvasom, közben írtál...

Teljesen igazad van, nem szabad rágörcsölni, mert pokollá teszi az életed! S ha görcsölsz rajta, attól még valóban nem lesz pocaklakó! 100% egyetértek.

Grat a saját kis pecóhoz, talán simábban mennek majd a dolgok teljesen külön!

Tücsök és Bibi :) a két cica, na ez egy jel :)

2012. szept. 12. 10:25
 57/1226 A kérdező kommentje:

Én még az elején teszteltem januárban,mert a gyógyszer miatt 28 helyett 36 napra jött meg,így biztos voltam benne,hogy baba lesz! :D Aztán még valamikor teszteltem május környékén,mert a 27 napos ciklusom 30 volt! Azóta tudom,hogy 27-30 naposak a ciklusaim,tehát mérem a hőm,és mint pl. ha most vasárnap kell megjönnie,de nem jön meg,és hétfőn sem,akkor kedden reggel az első pisiből már uiti tesztelek! Mindig így vagyok,hogy ha így eltervezem,akkor mindig a tervezett teszt napján jön meg! :D

Ui.: A jelre is reagálnék! :) Bibi május 1-én ajándékozott meg 5 kiscicával (1 elpusztult,de 4 egészséges törpém van) :) Tücsök viszont elvetélt! Ő is vemhes volt,de sajnos túl korán kipottyantotta a picit,mert sajnos terhesség közepe fele elpusztult! :(

2012. szept. 12. 10:32
 58/1226 A kérdező kommentje:
Amúgy ti hány babát terveztek? Mi 3-at szeretnénk,de bele kell húznunk,mert 35 felett nem szeretnék szülni! :D De persze ha úgy jön ki,akkor vállalom! De egyenlőre legyen egy,és majd meglátjuk! De az álom az 3 ! :)
2012. szept. 12. 10:35
 59/1226 anonim ***** válasza:

Sziasztok,ismet Nothing vagyok :)))

Jajj kisvuk jo hogy te is igy gondolod,hogy nem vagyok tul fiatal hozza :)))

Igazabol nalam bejon a mondas kevesebb neha tobb.... :D mert en sokkal erettebben gondolkozok mint a kortarsaim :D

Jajj csajok annyira szimpik vagytok nekem :)) komolyan mondom :D Tok jo lenne valahogy egyutt maradni a NAAAAGY nap utan is....valahogy osszeverodunk megint,csak egy masik UJ kerdesnel....pl.: "Ti is erzitek mar,hogyan rugdos" kerdesnel :D

Jah a tucsok-bibi paroson kirazott a hideg ahogy irtad...

URISTEN....ilyen nincs :D hahahah

XOXO

2012. szept. 12. 10:51
 60/1226 anonim ***** válasza:

jah es elvileg ha minden jol sikerul es hamar osszejon az elso bebi,akkor egy kis szunet....aztan bebi...aztan megint szunet es olyan 28 korul szeretnek 3. bebit :D

micsoda tervek :D

ezert is jo hogy hamar elkezdtuk....

Tehat nalunk is 3 :)

2012. szept. 12. 10:53
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!