Ki nem várja 16-19-e között? Szerintetek esélyes vagyok ezzel a görbével?
Nektek van görbétek?
Félre értés elkerülése érdekében nem görcsölök rajta,csak szeretnék beszélgetni! :)
Rita, szedek folsavat (napi 0,4 mg), illetve már korábban elkezdtem, így befejezem a Supradin F vitamin "kúrát". Gondolkodtam azon, hogy heti 2-3 alkalommal fogok szedni magzatvédő vitamint is. Ezt orvos nem javasolta.
Noti, nem szabad feladni. Persze elkeserítő a sok kudarc, de az egész életünk egy nagy-nagy próbatétel! Mindenhol helyt kell állni!
Egyébként meg nem szedtem soha anti-bébi tablettát :)
Bibi, Isten hozott! A márciusit sajnálom...Na közülünk Te vagy az első, aki a leghamarabb nem várja!! :)
Tücsök
Tucsok soha nem szedtel antibebi tablettat? :))
Woooow....hat ez nagyon joooo!!!
Akkor lehet meg addig sem kell varjal mint en... (5 honap)
Mekkora lenne ha most 1. honapba osszejonne :D :D
Kivanom neked teljes szivembol!!!
Nah most mennem kell... mert innen az irodabol nem irogathatok mindig :D
hahaha megyek mostmar lassan haza :)
jahhhh es BIBI UDVOZLUNK itt a varakozo szobaba...
a hazigazda meg nem jelent meg miota a szobat kinyitotta...de majd majdcsak benez mar kisvuk is :D
Tényleg soha nem szedtem...meglátjuk ez hogyan hat majd a jövőben... :)
Mindenesetre köszönöm a jókívánságaidat! Aranyos vagy!
Puszi csajok, holnap jövök.
Tücsök
Jó reggelt mindenkinek! :)
Megpróbálok mindenhez írni,illetve mindenre válaszolni! :)
1-es nekem pl. a mensi tünet hányinger,reggeli rosszullét,mellfájdalom,hasszúrka,szóval az összes terhes tünetet produkálom,ezért sosem reménykedem... lehet fel sem fog tűnni ,ha babás leszek!
2-es,köszi,nekem szinte minden görbém szép,de még nem voltam babás,szóval erre sem lehet igazán adni! :(
4-es hétfőn megint felrakom a görbém,ha nem jön meg! Nem akarom naponta,mert felesleges szerintem,de ha meg megjön,akkor lesz egy szép görbém! Ha meg nem,akkor hétfőn örülünk! :)
5-ös,nem mindenkinek van tünete,nem is kell,hogy legyen! Mi dec. óta próbálkozunk,de csak nyár óta figyeljük a p.é-t,szóval addig esélyünk sem volt rá! :( Mondjuk spontán volt,ha jönni akar,akkor jöjjön,de nyár óta már nagyon szeretnénk,szóval kb. június óta megy az aktív próbálkozás! :)
Jooo reggelt lanyok :)
Ujra beneztem :)
Ma a mellbimbom nagyon faj :s hasszurka...
hogy mi lesz ebbol...
Nekem mar csak hetfoig kell kibirjam Rita,mert akkor van a NAAAGY nap :D
Puszaaa
Sziasztok Csajszik, itt Tücsök!
Jó, hogy benéztetek!
Hát, egyre fogynak a napjaink (azért elég lassan), egyre izgibb minden :)
Bibi, alig 3 napod van, Te vagy az első, akitől helyzetjelentést várunk! :)
A nagy többség meg hétfőn jelent :)
Alig várom Csajok!
Legyen mosolygós napotok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!