Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december végére?...

Ki nem várja december végére? Csatlakoztok?

Figyelt kérdés
Novemberben tettem le a gyógyszert, és november elsején volt meg,mikor elmúlt, rögtön neki is álltunk próbálkozni de sajnos az első hónap sikertelen volt.Nem használok ovu tesztet nem mérem a hőmet, viszont elevitet szedek már 2 hónapja.Megpróbálunk a párommal együtt lenni minden másnap, bár ezelőtti hónapban is így csináltuk és mégis várat a kis picur.
2011. dec. 6. 09:06
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/111 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező nagy gratula!

Kiváncsi leszek,nekem is ez a második hónapom...sikerül-e. 29re nem várom,még nem teszteltem,holnap veszek és majd holnapután talán,de lehet 29-ét megvárom. Tünetem semmi...Együttvoltunk tüszőrepedéskor,márha megrepedt :) so rajtunk nem múlt :)Majd megírom...Te 2 nappal előtte teszteltél reggel? 25-ös teszttel?

Üdv:Niki

2011. dec. 26. 09:17
 52/111 anonim ***** válasza:
Szia,Niki! Én 30.ára nem várom. Teszteltem 25.én persze negativ. Mi is 2 hónapja próbáljuk a kistesót. Áz első baba elsöre összejött. Ugy érzem jókor voltun együtt,majd a nem várt napján csinálok még egy tesztet, aztán kiderül tényleg jól éreztem. Neked és aki még nem várja nektek drukkolok. Kriszta
2011. dec. 26. 09:29
 53/111 A kérdező kommentje:
24-re nem vártam és 24-én reggel teszteltem.20-as érzékenységűvel tegnap du. csináltam délután 25-össel és az is gyönyörű pozitív lett :)
2011. dec. 26. 10:12
 54/111 anonim ***** válasza:
100%
Ma reggel nem első vizeletből 12.napon ovu után pozitív!!!! clearblue teszt! :))) Niki voltam...
2011. dec. 27. 10:45
 55/111 anonim ***** válasza:

Niki szívből gratulálok nektek!!! Nekem úgy néz ki,hogy nem jött össze a második hónap. ma teszteltem,igaz hogy lilyvel, és mához van még 3napom, de az első babámat ilyenkor már mutatta. Szóval mi még majd próbálkozunk még!!

Még egyszer gratulálok, Kriszta voltam

2011. dec. 27. 22:20
 56/111 anonim ***** válasza:

Szia!

Köszönöm,sok sikert nektek is,és azt mondják sokan,h az nem jelent semmit ha nem mutatja még,hátha elcsúszott az ivu picit...itt olvastam,h volt akinek 1 hétre rá mutatta csak...ma one step reggel is kimutatta,igaz a clearblue erősebben,mint a one step...pedig 25-ös mindkettő,de azért sokkal jobb a clearblue...ahogy az ára is mutatja... Niki

2011. dec. 28. 10:25
 57/111 anonim ***** válasza:
Ma vettem egy clearblue-t, és délelőtt megcsináltam, időhatáron igaz, és olyan halványan hogy csak kinnti fénynél látom, de pozitív ))))))) Mutattam a férjemnek,hogy Ő is azt látja -e amit én, és igen látja Ő is. Tényleg irtó halvány. Holnap csinálok még egyet. 2nappal vagyok a nemvárt előtt. Tegnap meg negatív volt a Lily....Szóval igazad volt Niki, köszi nincs minden veszve))) Kriszta voltam
2011. dec. 28. 13:27
 58/111 anonim ***** válasza:
Kérdező, gratula neked, a legszebb karácsonyi ajándék! Én mára nem vártam, eddig még semmi, de a múlt hónapban is 33napra jött meg! Tünetem semmi, úgyhogy szerintem ez megint nem sikerült, pedig ez már a 6. hónap volt :(
2011. dec. 28. 20:52
 59/111 anonim ***** válasza:

Szia! Én még a másik fórumból jöttem át hozzád..

Teszteltem 1-et ma, bár gondoltam minek, semmi tünetem, és

POZITÍV lett! El sem hiszem! Andi voltam :)

2011. dec. 28. 21:47
 60/111 anonim ***** válasza:

Igaz,Kriszta!!! :))) mondtam én! :) A halvány is pozitív! Ma vagyok a nemvárt napján,nálad van valami esetleg?

Andi ne aggódj nekem sincs semmi tünetem! :) Még korai lenne tünetelni 4 hetesen :) Jól megfáztam,szombat óta náthás vagyok,ezenkívül semmi,de ez a nátha nem akar múlni,remélem ez nem okoz bajt. Ti mikor mentek orvoshoz? Ha semmi probléma azért jövő 7 végén elmegyek akkor leszek 5hét +1-2 napos...

2011. dec. 29. 10:11
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!