Ki nem várja december végére? Csatlakoztok?
Kedves kérdező nagy gratula!
Kiváncsi leszek,nekem is ez a második hónapom...sikerül-e. 29re nem várom,még nem teszteltem,holnap veszek és majd holnapután talán,de lehet 29-ét megvárom. Tünetem semmi...Együttvoltunk tüszőrepedéskor,márha megrepedt :) so rajtunk nem múlt :)Majd megírom...Te 2 nappal előtte teszteltél reggel? 25-ös teszttel?
Üdv:Niki
Niki szívből gratulálok nektek!!! Nekem úgy néz ki,hogy nem jött össze a második hónap. ma teszteltem,igaz hogy lilyvel, és mához van még 3napom, de az első babámat ilyenkor már mutatta. Szóval mi még majd próbálkozunk még!!
Még egyszer gratulálok, Kriszta voltam
Szia!
Köszönöm,sok sikert nektek is,és azt mondják sokan,h az nem jelent semmit ha nem mutatja még,hátha elcsúszott az ivu picit...itt olvastam,h volt akinek 1 hétre rá mutatta csak...ma one step reggel is kimutatta,igaz a clearblue erősebben,mint a one step...pedig 25-ös mindkettő,de azért sokkal jobb a clearblue...ahogy az ára is mutatja... Niki
Szia! Én még a másik fórumból jöttem át hozzád..
Teszteltem 1-et ma, bár gondoltam minek, semmi tünetem, és
POZITÍV lett! El sem hiszem! Andi voltam :)
Igaz,Kriszta!!! :))) mondtam én! :) A halvány is pozitív! Ma vagyok a nemvárt napján,nálad van valami esetleg?
Andi ne aggódj nekem sincs semmi tünetem! :) Még korai lenne tünetelni 4 hetesen :) Jól megfáztam,szombat óta náthás vagyok,ezenkívül semmi,de ez a nátha nem akar múlni,remélem ez nem okoz bajt. Ti mikor mentek orvoshoz? Ha semmi probléma azért jövő 7 végén elmegyek akkor leszek 5hét +1-2 napos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!