Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december végére?...

Ki nem várja december végére? Csatlakoztok?

Figyelt kérdés
Novemberben tettem le a gyógyszert, és november elsején volt meg,mikor elmúlt, rögtön neki is álltunk próbálkozni de sajnos az első hónap sikertelen volt.Nem használok ovu tesztet nem mérem a hőmet, viszont elevitet szedek már 2 hónapja.Megpróbálunk a párommal együtt lenni minden másnap, bár ezelőtti hónapban is így csináltuk és mégis várat a kis picur.
2011. dec. 6. 09:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/111 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Susy vagyok!

Én ha a 28 napot nézem akkor 28-ára nem várom! Ugyhogy nekem is szilveszteri meglepi lesz ha sikerül :)

31.-e elött nem tesztelek ha addig nem jön majd meg. :)

Hogy ovum mikor lesz fogalmam sincs :) még gondolkodom hogy vegyek-e ovu tesztet.

Hogy is van az? amikor erős már a csik akkor kell együtt lenni? vagy ha erős után kezd halványulni?

2011. dec. 8. 13:32
 22/111 anonim ***** válasza:
Soha nem volt semmi bajom!Fél évente járok rákszűrésre és 2 havonta nőgyógyihoz és mindig jók voltak a leletek!csak így hírtelen kijött rajtam,ez hihetetlen!1 éve hagytam abba a fogamzásgátlót,előtte 2 évig szedtem!És még az is furcsa,hogy 1 éve szedem az e-vitamint 800 mg-at minden nap,hogy megvastagodjon a nyálkahártyám+még palástfüvet is ittam kúra szerűen és így is csak 3,6 mm a ciklus 12.napján!
2011. dec. 8. 14:17
 23/111 A kérdező kommentje:

Szia Susy!

Azt hiszem úgy van az ovu teszt, hogy amikor nagyon erősödik akkor és utána az első negatív napon kell adni az érzésnek :-)Én is gondolkoztam rajta,hogy vegyek e de eldöntöttem,hogy ha most nem sikerül akkor veszek következő hónapban.Amúgy meg miért is ne sikerülne ebbe a hónapba? Ez a mi hónapunk lesz, meglátjátok!(remélem)

Nikita,egy történet az orvosokról.. az egyik barátnőmnek megállapították,hogy meddő van róla orvosi papírja,így is volt nem esett teherbe amíg meg nem ismerkedett élete párjával aki az első együtt töltött hónap után teherbe ejtette egy csodálatosan édes kisfiúval.és még legalább egy tucat ilyen pl. tudnék írni,sokat ismerek.Ember terves Isten végez :-)

2011. dec. 8. 14:42
 24/111 A kérdező kommentje:
lehet nem is történet az orvosokról hanem történet a csodáról,és márpedig csodák léteznek hisz mi nők tudjuk a legjobban miből és hogyan lesz a cserebogár....:)
2011. dec. 8. 14:45
 25/111 anonim ***** válasza:
Még olvasni is rossz ilyet...de én bízok benne,hogy sikerülni fog,nagyon drukkolok!Csak próbálkozzatok Nikita!Az ember nem is gondolná,hogy esetleg vele megeshet ilyen..én 2007 közepén kezdtem el szedni 2009ig aztán kihagytam majd egy évet és utána megint 1 évet szedtem és abbahagytam valamivel több,mint 1hónapja.Ha ezt tudom hogy kinek mit okoz ez a hülye gyógyszer el sem kezdem...Hiába kis hormontartalom,ugye?Csak felborít mindent odabenn...hát én többet neki nem állok a gyogyinak...bár lekopogom nekem eddig még nem volt tőle bajom... Nem értek annyira a témához,h hogy kell vastagodnia vagy hogy sem,de én vasárnaptól kezdem nézni,h mikor van ovum és ha nem sikerül irány doki,nem fogok 1évet várni,nézzen csak meg,h minden okés-e...Én 29-re nem várom :) Reméljük ez a hónap szerencsét hoz mindenkinek! Niki
2011. dec. 8. 15:24
 26/111 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Megjöttem én is. :) Andi vagyok (Csillag)

Én 30.ára nem várom, de most nem görcsölök már rá. Eddig a munkahelyem megtartása miatt is nagyon - nagyon teherbe akartam esni, de szerencsére maradhatok, így ráérünk a tesóval.

Nikita! Írtam az NLC-n. Fel a fejjel!

2011. dec. 8. 19:53
 27/111 anonim ***** válasza:
Köszi lányok!Aranyosak vagytok!Ez a hónap tuti ugrott a ciszták miatt,meg hogy nagyon vékony a nyálkahártyám,de biztos egy darabig ha nem muszáj nem szedetem ki a petefészkeimet!
2011. dec. 9. 08:24
 28/111 anonim ***** válasza:
Helyes,fel a fejjel Nikita! Hátha összejön tudod,remélem nem tudják mit beszélnek :) Drukk! Niki
2011. dec. 9. 14:25
 29/111 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Hogy vagytok, hogy alakul a hónap? Összebújások :)Én úgy hiszem, nekem szombaton volt ovum . Együtt voltunk csütörtökön,meg vasárnap.Szerintetek?

2011. dec. 12. 18:27
 30/111 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én már nem nézem az ovut,mert tuti nem lesz a cisztáim miatt,meghát az ovu teszt is negatív,pedig már a 16 napon vagyok!Ez van.

Nikita

2011. dec. 12. 18:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!