Ki nem várja december végére? Csatlakoztok?
sziasztok!
Susy vagyok!
Én ha a 28 napot nézem akkor 28-ára nem várom! Ugyhogy nekem is szilveszteri meglepi lesz ha sikerül :)
31.-e elött nem tesztelek ha addig nem jön majd meg. :)
Hogy ovum mikor lesz fogalmam sincs :) még gondolkodom hogy vegyek-e ovu tesztet.
Hogy is van az? amikor erős már a csik akkor kell együtt lenni? vagy ha erős után kezd halványulni?
Szia Susy!
Azt hiszem úgy van az ovu teszt, hogy amikor nagyon erősödik akkor és utána az első negatív napon kell adni az érzésnek :-)Én is gondolkoztam rajta,hogy vegyek e de eldöntöttem,hogy ha most nem sikerül akkor veszek következő hónapban.Amúgy meg miért is ne sikerülne ebbe a hónapba? Ez a mi hónapunk lesz, meglátjátok!(remélem)
Nikita,egy történet az orvosokról.. az egyik barátnőmnek megállapították,hogy meddő van róla orvosi papírja,így is volt nem esett teherbe amíg meg nem ismerkedett élete párjával aki az első együtt töltött hónap után teherbe ejtette egy csodálatosan édes kisfiúval.és még legalább egy tucat ilyen pl. tudnék írni,sokat ismerek.Ember terves Isten végez :-)
Sziasztok! Megjöttem én is. :) Andi vagyok (Csillag)
Én 30.ára nem várom, de most nem görcsölök már rá. Eddig a munkahelyem megtartása miatt is nagyon - nagyon teherbe akartam esni, de szerencsére maradhatok, így ráérünk a tesóval.
Nikita! Írtam az NLC-n. Fel a fejjel!
Sziasztok lányok!
Hogy vagytok, hogy alakul a hónap? Összebújások :)Én úgy hiszem, nekem szombaton volt ovum . Együtt voltunk csütörtökön,meg vasárnap.Szerintetek?
Sziasztok!
Én már nem nézem az ovut,mert tuti nem lesz a cisztáim miatt,meghát az ovu teszt is negatív,pedig már a 16 napon vagyok!Ez van.
Nikita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!