Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december végére?...

Ki nem várja december végére? Csatlakoztok?

Figyelt kérdés
Novemberben tettem le a gyógyszert, és november elsején volt meg,mikor elmúlt, rögtön neki is álltunk próbálkozni de sajnos az első hónap sikertelen volt.Nem használok ovu tesztet nem mérem a hőmet, viszont elevitet szedek már 2 hónapja.Megpróbálunk a párommal együtt lenni minden másnap, bár ezelőtti hónapban is így csináltuk és mégis várat a kis picur.
2011. dec. 6. 09:06
 71/111 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én még várok egy infot egy dokiról,de jövő7en megyek akkor leszek 6+néhány napos...majd írok,ha voltam,ti is írjatok!Niki

2012. jan. 4. 10:38
 72/111 anonim ***** válasza:
Kriszta vagyok! Niki mizujs? Választottál dokit?nekem ma van az ovum, és megtesszük amit meg kell. Írok majd hogy mi lett.
2012. jan. 13. 15:48
 73/111 anonim ***** válasza:

Szia!

Holnap este megyek dokihoz... 7+0 leszek akkor :) Sajna a rosszullétek nem kerültek el,bár csak émelygés van...úgy érzem sosem telik el az az első trimeszter... :) Veled mizujs Kriszta?

Niki

2012. jan. 18. 16:59
 74/111 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ma voltam dokinál (7+1) 11 mm-es és láttam a szívhangját! Andi
2012. jan. 18. 19:53
 75/111 anonim ***** válasza:

Gratulálok a kis pocaklakohóz!!!!

Én most várok,jövő héten talán majd tudok irni valamit. Megtettük és tesszük amit kell))). Fogok írni mindenképpen. Üdv. Kriszta

2012. jan. 18. 22:52
 76/111 anonim ***** válasza:

Szia!

voltam dokinál 7+4 hetesen 1cm szívhanggal :) Jó helyen van,eddig minden rendben. Én hol jobban,hol kissé rosszabbul vagyok.Nincs hányás,csak fáradtság és émelygés,viszont nem csak reggel van,hanem egész nap.

De nem panasz,csak említettem :)

Kriszta,veled mi a helyzet?

Niki

2012. jan. 24. 13:58
 77/111 anonim ***** válasza:

Szia Niki, Kriszta vagyok. Én már tényleg nem értem. Előző hónapban 2nappal jött korábban,most meg péntekre nem vártam,de ma megjött. 3 nappal elöbb. Kissé el vagyunk keseredve a férjemmel. Nem adjuk fel,de azért nehéz a csalodások után.

Neked szívből gratulálok!!!! Nagyon boldog babavárást kívánok!

2012. jan. 24. 16:32
 78/111 anonim ***** válasza:
Szia!Ne add fel! :) Drukkolok,és várom a köv havi fejleményeket,ne görcsölj most rajta,próbálj lesz ami lesz alapon...és sikerülni fog! Niki
2012. jan. 26. 16:23
 79/111 anonim ***** válasza:

Szia! De megállt ez a fórum! Kriszta lassan tesztelsz,ugye?

Tegnap voltam 11+0 uh-n! Micsoda élmény az első uh után... kalimpált mocorgott a kisemberke odabenn 4,3 cm már! :) Jól vagyunk,már émelygés sincs nagyon... Jövőhéten 12 heti genetikai vér+ uh! Down kór szűrése ez asszem...

Meséljetek többiek,ki hogy áll? Vizsgálatok?

Niki

2012. febr. 17. 11:35
 80/111 anonim ***** válasza:
Szia Niki! Szörnyen irigykedem :) hogy láthattad , én már alig bírom kivárni a jövő hét szerdát, akkor leszek 12+1 és megyek UH-ra. Borzalmasan aggódom, hogy minden rb. lehet-e mert azon kívül hogy néha beleszúr, meg érzékenyek a melleim, az ég világon semmi bajom. A kisfiammal folyton hánytam.
2012. febr. 17. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!