Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december végére?...

Ki nem várja december végére? Csatlakoztok?

Figyelt kérdés
Novemberben tettem le a gyógyszert, és november elsején volt meg,mikor elmúlt, rögtön neki is álltunk próbálkozni de sajnos az első hónap sikertelen volt.Nem használok ovu tesztet nem mérem a hőmet, viszont elevitet szedek már 2 hónapja.Megpróbálunk a párommal együtt lenni minden másnap, bár ezelőtti hónapban is így csináltuk és mégis várat a kis picur.
2011. dec. 6. 09:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/111 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem baj,ne aggódj,jönni fog az...ne stresszelj rá! :)

Mi jól vagyunk,köszönjük,sokat mocorog.

Már megvan a 3/4-e a dolgainak is :)

Nincs túl nagy pocakom,de ilyen kis pici aranyos pocakra vágytam.Van akinek hatalmas lesz,persze ezt nem tudhatjuk előre.Bár azt mondta a doki,a sportolóknak a kötött izomtól ált. kisebb...ki tudja,mind1 is.

Aug. 27-én szülök,már nincs messze :) Még nem visel meg hál istennek,reméljük nem is fog.

Már nagyon várjuk!

Majd írj,ha jó hírek vannak!

Üdv!

2012. jún. 6. 08:39
 102/111 anonim ***** válasza:

Szia Niki....talán újra igen, de többet még nem merek írni, tudod félek, hátha ugy járok mint 3 hónapja...

Amint biztos van írok!!

Kriszti

2012. jún. 16. 11:25
 103/111 anonim ***** válasza:

Oké,nagyon-nagyon szorítok nektek!

Várom majd!

2012. jún. 18. 08:13
 104/111 anonim ***** válasza:

Szia, voltam dokinál, és már 7mm petezsákot látott. Jövő csütörtökön megyek újra, akkor már többetn kell hogy lásson)))

Te hogy vagy?? Hogy bírod ezt a meleget?? Én nehezen bírtam nagy pocakkal már.

2012. jún. 29. 16:28
 105/111 anonim ***** válasza:

Szia!

Szurkolok nektek,várom csütörtökön az infót! :)

Köszönöm,én teljesen jól viselem ezt a majd 40 fokot :) Semmi gondom hál istennek,se vizesedés,se egyéb... Úgy beleülnék egy jó kis hideg medencébe :) De majd jövőre...nem kockáztatok,h valamit összeszedjek még itthon sem.

Ti hogy bírjátok? Kislányod?

2012. júl. 3. 08:28
 106/111 anonim ***** válasza:

Szia

Ma hallottam a szívecskéjét, és már 4.3mm, olyan 6.hétben lehetek. Minden rendben eddíg és remélem így is marad!

Neked már nincs sok hátra))) Ha akkor sikerül nekem is akkor hajaja... na de biztos így kellett lennie.

Drukkolok a végére, és ha majd ha lesz időd és energiád majd írd meg mi hogy zajlott!!!

Pusz

Kriszta

2012. júl. 5. 11:24
 107/111 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Na hogy vagytok? Remélem minden szuper!

Tudni már valamit?

Én már nagyon várom hogy kint legyen...mindjárt itt a vége hál istennek :) Nem panaszkodásképp,de 7hónap bőven elég lenne a kihordásra :)

Most vásárolgatom össze a korházi motyót (betét...stb) meg még egy két dolgot,ami hiányzik.Jövőhéten mosás vasalás,takarítás...aztán elvileg költözés,és szülés :) Gyorsan megy az idő.

Üdv: Niki

2012. aug. 6. 17:20
 108/111 anonim ***** válasza:

Szia

Oh mindjárt szülsz, gondolok majd Rád!!

Én tegnap voltam 11hetes. Hányinger miatt nehéz ez a meleg, de remélem már nem sokáig.

Sokmindent még nem tudok, majd 15.-én megyek uh-ra.

Kitartást Neked, és ha szülés után lesz időd majd írni, akkor várni fogom az élménybeszámolód!!!

Kriszti

2012. aug. 6. 17:34
 109/111 anonim ***** válasza:

Szia!!

Olyan sokat gondolok, Rád hogy mi van Veletek!! Nem tudom, meg van - e már a pici vagy még napok vannak hátra, de ha már megvan akkor nagyon gratulálok!!! HA lesz egy kis szusszaszáni időd írd majd meg!!

Kriszti

2012. aug. 27. 09:53
 110/111 anonim ***** válasza:

Szia!

Pénteken lesz meg a baby,hacsak nem indul el hamarabb...reméljük nem :)

Mindenképp jelzek,ha hazaértem!

Szoríts!

Remélem ti jól vagytok?!

Puszi

Niki

2012. aug. 29. 08:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!