Ki nem várja december végére? Csatlakoztok?
Sziasztok!
Elkezdtem ovutesztelni vasárnap,még semmi,ma vagyok a 12 cn-on...kiváncsi leszek mutat-e majd valamit,remélem hamarosan beszámolhatok valamiről... elvileg 28-29 a ciklusaim hossza. Ti mikor ovuteszteltetek,úgy értem időpontra 17.30 jó lehet vagy este 21.00leghamarabb,ha az ivást figyelembeveszem? mert d.u. 18-tól edzés ott meg nem tok nem inni... :)
Szia!
A fél 6 tökéletes időpont!Este 9 már egy kicsit késő!Figyeld a nyákot is!Nekem változó szokott lenni az ovum!Volt már a 12.nap,de volt hogy a 18.nap!Nekem ebbe a hónapba nem lesz peteérésem a ciszták miatt!Milyen ovu tesztet használsz?Mert az sem mindegy!
Nikita
Sziasztok!
Nálam egyenlőre semmi tünet azon kívül,hogy el kell mennem nőgyógyászhoz mert szerintem felfáztam vagy nem tudom de valami nincs rendben úgy érzem.Szerintetek ez befolyásolja a beágyazódást mert szerintem szombaton vagy vasárnap volt ovum és kedden jelentkezett a dolog? Le kell mondanom erről a hónapról????????
Sziasztok! Ismét Niki vagyok...
Tegnapi ovuteszt is pozit mutatott,de délelőtt mensi fájdalom volt ...az jelzi h megrepedt talán? Délután már nem éreztem semmit... Nagyon el vagytok tűnve! :)
Szia Niki!
Valóban mindenki el van tűnve. Nem tudom miért pedig az ezelőtti hónapot szépen végig izgultuk együtt. Lehet átmentek valaki más kérdésére mert láttam hasonló kiírást. Én azért még vagyok :) Mikorra nem várod? Én 24-re szombatra.Hátha a Jézuska hoz nekem egy kis lelket :) De jó lenne........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!