Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december végére?...

Ki nem várja december végére? Csatlakoztok?

Figyelt kérdés
Novemberben tettem le a gyógyszert, és november elsején volt meg,mikor elmúlt, rögtön neki is álltunk próbálkozni de sajnos az első hónap sikertelen volt.Nem használok ovu tesztet nem mérem a hőmet, viszont elevitet szedek már 2 hónapja.Megpróbálunk a párommal együtt lenni minden másnap, bár ezelőtti hónapban is így csináltuk és mégis várat a kis picur.
2011. dec. 6. 09:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/111 anonim ***** válasza:
Én szombatra nem várom. Az ovuláció után egy hétig volt mellfeszülés, puffadás és hasgörcs, két napja azonban mintha mindent elvágtak volna, teljesen tünetmentes vagyok, csak egy kis érzékenység maradt a mellekben. A hőm 36,8-37,0 között ingadozik, de majd kiderül mi lehet ez... Többiek? Tünetek?
2011. dec. 13. 08:34
 32/111 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Elkezdtem ovutesztelni vasárnap,még semmi,ma vagyok a 12 cn-on...kiváncsi leszek mutat-e majd valamit,remélem hamarosan beszámolhatok valamiről... elvileg 28-29 a ciklusaim hossza. Ti mikor ovuteszteltetek,úgy értem időpontra 17.30 jó lehet vagy este 21.00leghamarabb,ha az ivást figyelembeveszem? mert d.u. 18-tól edzés ott meg nem tok nem inni... :)

2011. dec. 13. 10:30
 33/111 anonim ***** válasza:
Niki voltam...lemaradt sorry
2011. dec. 13. 10:30
 34/111 anonim ***** válasza:

Szia!

A fél 6 tökéletes időpont!Este 9 már egy kicsit késő!Figyeld a nyákot is!Nekem változó szokott lenni az ovum!Volt már a 12.nap,de volt hogy a 18.nap!Nekem ebbe a hónapba nem lesz peteérésem a ciszták miatt!Milyen ovu tesztet használsz?Mert az sem mindegy!

Nikita

2011. dec. 13. 14:40
 35/111 anonim ***** válasza:
Szia! Jól van azért egy picit kezd visszatérni a remény,jól érzem! Remélem is! :) Köszi az infót...figyelem a nyákot is...bár én sosem vettem eddig észre változást! Ovu tesztet,amit ti írtatok,h rendeljek...olyat...még az előző kiírt kérdés fórumába írtátok...nem jut eszembe a honlap címe... 25-db-osat rendeltem 2700 körül volt ha jól emléxem.
2011. dec. 13. 17:26
 36/111 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Nálam egyenlőre semmi tünet azon kívül,hogy el kell mennem nőgyógyászhoz mert szerintem felfáztam vagy nem tudom de valami nincs rendben úgy érzem.Szerintetek ez befolyásolja a beágyazódást mert szerintem szombaton vagy vasárnap volt ovum és kedden jelentkezett a dolog? Le kell mondanom erről a hónapról????????

2011. dec. 15. 08:02
 37/111 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Fejlemény! Tegnap este erős kétcsíkos poziteszt...! :) Ma délelőtt hasszurka,mint amikor megjön,azelőtt sosem éreztem ilyet,vagyis lehet hogy volt,csak nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget... So mi együttvoltunk tegnap reggel is,ennek örömére ma reggel is :) Kiváncsi leszek az ovuteszt ma mit mutat,vagy ilyenkor még pozitív?
2011. dec. 15. 13:18
 38/111 anonim ***** válasza:
Megint lemaradt: Niki voltam... :) Ja és a 13.cn pozi ovuteszt!
2011. dec. 15. 13:19
 39/111 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ismét Niki vagyok...

Tegnapi ovuteszt is pozit mutatott,de délelőtt mensi fájdalom volt ...az jelzi h megrepedt talán? Délután már nem éreztem semmit... Nagyon el vagytok tűnve! :)

2011. dec. 16. 12:25
 40/111 A kérdező kommentje:

Szia Niki!

Valóban mindenki el van tűnve. Nem tudom miért pedig az ezelőtti hónapot szépen végig izgultuk együtt. Lehet átmentek valaki más kérdésére mert láttam hasonló kiírást. Én azért még vagyok :) Mikorra nem várod? Én 24-re szombatra.Hátha a Jézuska hoz nekem egy kis lelket :) De jó lenne........

2011. dec. 19. 08:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!