Ki nem várja december végére? Csatlakoztok?
Kriszta vagyok!
Gratulálok Nektek csajok! Hát Niki ez a honap kimaradt. Jövő honapban ujra probálkozunk majd. De akármikor is lesz kistesó, ide majd megírom.
Szoktam nézegetni ide fel,de tényleg csönd lett. Na majd irok akkor,sziasztok.
Sziasztok!
Kriszta sajnálom,de várom a fejleményeket! Sikerül majd,csak ne görcsölj rajta!
Andi,te se görcsölj,minden ok,hidd el! Genetikai vérvételen uh-n túl vagy? Minden ok? Én ma voltam 12+0 hetesen a gen.vérvételen,este meg megyek uh-ra...Úgy érzem minden oké :) Én nem aggódom,ti se,nem szabad! :)
Üdv csajok!
Írjatok!
Niki
Sziasztok!
12 hetes gen. uh-n minden okénak tűnik! Már ilyenkor is gyönyörű 4D-n! :)
És ha minden igaz kislányom lesz!!! :)))
Üdv!
Niki
Szia Niki, szívből gratulálok!!! nekem kislányom van, nagyon kislányt is szerettem volna:))
remélme a jövő hónap már sikeres lesz nálunk is.
üdv: Kriszta
Szia Niki, majd ha erre játsz a jövő hétem akkor a már tudni fogom,hogy nekem összejött-e végre vagy sem. Nem tudom.
Remélem Ti jól vagytok!!!
Kriszta
Szia Niki,remélem jársz erre,sikerült!! Kisbabát várok!!!
Kriszta
Sziaaaaa!
Hát hatalmas gratula nagyon vigyázz magatokra!!!!!!
:)
Majd írd meg,ha voltál uh-ok...stb stb!!! :)
Mi jól vagyunk köszönjük...17.hétben járunk és még mindíg kislánynak látja a doki...azt mondta 100 %...nagy a boldogság! :)
Pussz
Szia Niki. Vérzem és kórházban vagyok. Gyogyszert kapok,a doki még semmit nem lát.
Nem tudom mi lesz.
Szia!
Remélem minden rendben!!!! Írd majd meg,ha tudsz már valamit...
Drukkolok!
üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!