Ki nem várja december végére? Csatlakoztok?
Szia Niki!
jó helyre írsz, szerintem még én is ovu előtt állok, valószínűnek tartom,hogy hétvégén lesz nekem.Neked mikorra esedékes?mikorra nem várod?
Sziasztok csajok,én is megérkeztem. Az új Niki :)
28 napra órára pontosan dec 1-jén megjött a gyogyi abbahagyása utáni hónapban.Mi kétnaponta vagyunk együtt. Én dec 29re nem várom majd,jujj de messze van még...ovuteszt rendelve,elvileg holnap érkezik és vasárnaptól kezdem nézni,h egyáltalán tudjam,h mikor van...De nem méricskézem a hőmet...stb Érdekes nem,h minden nap együttvagytok és mégsem lett belelőle babó?! Ilyen az emberi test... :)
jó reggelt mindenkinek!
de jó ,kezd gyűlni a csapat:) nem mérem a hőmet és ovu tesztem sincs, bár lehet kellene.megvárom, hogy alakul ez a hónap és utána veszek.Én kb. 26-án nem várom.Aki használ ovu tesztet írjátok meg, mikor van a nagy nap.
Sziasztok!
Most voltam endokrinológusnál!Azt mondta,hogy meg van nagyobbodva a pajzsmirigyem,de ő szerinte nem az miatt nem esek teherbe!Most sem lettem okosabb!Na mindegy holnap megyek nőgyogyihoz UH követésre!
Nikita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!