Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december végére?...

Ki nem várja december végére? Csatlakoztok?

Figyelt kérdés
Novemberben tettem le a gyógyszert, és november elsején volt meg,mikor elmúlt, rögtön neki is álltunk próbálkozni de sajnos az első hónap sikertelen volt.Nem használok ovu tesztet nem mérem a hőmet, viszont elevitet szedek már 2 hónapja.Megpróbálunk a párommal együtt lenni minden másnap, bár ezelőtti hónapban is így csináltuk és mégis várat a kis picur.
2011. dec. 6. 09:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/111 anonim ***** válasza:
100%
A túlnagy tervezés éás a rágörcsölés nem segít a babaprojektben. Annyi lelki blokk lesz mindkettőtökben, hogy belekeseredtek a dolgokba. Egy hónap után nem szabad így nekimenni! Ezt majd akkor, ha sikertelen évek leszenk a hátatok mögött.
2011. dec. 6. 09:42
 2/111 anonim ***** válasza:
Szia!Niki vagyok,azaz most már Nikita!Remélem jó helyre írok!Én még ovu előtt vagyok,de ahogy írtam az nlc-n most egy kicsit jegeltetem a témát,de azért neked szorítok!
2011. dec. 6. 11:22
 3/111 A kérdező kommentje:

Szia Niki!

jó helyre írsz, szerintem még én is ovu előtt állok, valószínűnek tartom,hogy hétvégén lesz nekem.Neked mikorra esedékes?mikorra nem várod?

2011. dec. 6. 13:56
 4/111 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is hétvégére várható az ovu!Pont dec.24-re nem várom!Akkor viszont izgulhatunk megint egymásért!Hőmérőzöl vagy lh-ol?
2011. dec. 6. 15:38
 5/111 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok,én is megérkeztem. Az új Niki :)

28 napra órára pontosan dec 1-jén megjött a gyogyi abbahagyása utáni hónapban.Mi kétnaponta vagyunk együtt. Én dec 29re nem várom majd,jujj de messze van még...ovuteszt rendelve,elvileg holnap érkezik és vasárnaptól kezdem nézni,h egyáltalán tudjam,h mikor van...De nem méricskézem a hőmet...stb Érdekes nem,h minden nap együttvagytok és mégsem lett belelőle babó?! Ilyen az emberi test... :)

2011. dec. 6. 15:57
 6/111 anonim ***** válasza:
Szia másik Niki!Hát akkor most már átkeresztelem magam tényleg Nikitának!Ovu tesztem még maradt a múlt hónapból 4 darab!Remélem elég lesz!Úgyis megyek UH-ra csütörtökön és megnézik,hogy állnak a petécskéim!Megy a drukk mindenkinek!
2011. dec. 6. 16:40
 7/111 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én dec 28ra nem várom, ez a 6. próbálkozós hónapunk, előtte sokáig gyógyszert szedtem! Eddig úgy néz ki még nem volt peteérésem, most kezdtem el szedni Mastodynon cseppet, meglátjuk! Drukk nektek!
2011. dec. 7. 04:15
 8/111 A kérdező kommentje:

jó reggelt mindenkinek!

de jó ,kezd gyűlni a csapat:) nem mérem a hőmet és ovu tesztem sincs, bár lehet kellene.megvárom, hogy alakul ez a hónap és utána veszek.Én kb. 26-án nem várom.Aki használ ovu tesztet írjátok meg, mikor van a nagy nap.

2011. dec. 7. 08:15
 9/111 anonim ***** válasza:
Megérkezett az ovuteszt, vasárnap kezdem is,majd írom,h hányadik napon volt elviekben...persze ha tudnánk,h ki is lökődik a pete,mégjobb lenne. Aki a 6 hónapja próbálkozik,meddig szedted a gyógyszert előtte és mikor tudtad meg h nincs peteérés? Niki...az új :)
2011. dec. 7. 10:33
 10/111 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Most voltam endokrinológusnál!Azt mondta,hogy meg van nagyobbodva a pajzsmirigyem,de ő szerinte nem az miatt nem esek teherbe!Most sem lettem okosabb!Na mindegy holnap megyek nőgyogyihoz UH követésre!

Nikita

2011. dec. 7. 10:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!