Ki nem várja december 17-re?
Sziasztok!
A férjemmel peteéréskor voltunk együtt azaz 2-án és nagyon kíváncsi vagyok és izgulok hogy összejött-e a baba.December 17-re nem várom hivatalosan de nekem mindig 4-5 nappal hamarabb jön így elvileg 12-13-dika fele kellene megjönnie.Még nem érzek semmi jelet.Van már 2 kisfiam és volt egy vetélésem júliusban.Szeretnénk 3.babát is.Vettem 10-es érzékenységű tesztet.Szerintetek mikor csináljak tesztet?Mennyi a valószínűsége hogy teherbe estem?Elvileg hamar teherbe esem.Írjon aki nem várja 17-re!
Nagyon szorítok neked!
Mi még az első babát várjuk és én 15-re nem várom.Mi is együtt voltunk a peteérés körüli napokban így bízom benne.
Szerintem várd meg a tesztel a 17.,mert rá vagy hangolódva, izgulsz miatta,ez miatt késhet,és akkor már legalább biztosat mutat!
Az esély megvan rá,de ezt sose lehet előre tudni.Én nem tesztelnék a nemvárt előtt,mert engem anno "becsapott" még nem mutatta ki pedig babás voltam.
Azt a részt nem értem,hogy mindig 4-5nappal előbb jön,akkor miért 17.re várod hivatalosan?
Én sem várom 17.-re,28naposan a ciklusaim és nem is fogok előbb tesztelni csak,ha késik.
sok sikert mindenkinek!!!
November 17-én volt meg utoljára és mindig a köv.hónapban ugyanazon a napon várom hivatalosan.De tudom hogy hamarabb jön 3-4-5 nappal.Tesztelni nem akarok még mert nagyon korai hisz még be sem ágyazódott.Tegnap estétől megfog jönni érzésem van, de nem fáj a mellem kicsit sem.
Akik 12-17-e körül várják azok írjanak hogy ők mit éreznek!
Egyik előző vagyok.
Szerintem te rosszul számolod a vérzésedet.Nem mindig ugyanazt a naptári napot kell venned.Nézd vissza,hogy az utóbbi 3hónapban hány napra jött meg a vérzésed.Ebből tudsz következtetni,hogy hányadik napon volt peteérésed.(pl.27-29napos ciklusoknál a 13és 15.nap között szokott lenni)
Ha ebben a hónapban nem sikerülne,szerintem a jövő hónapban inkább így számoljál.
Egyébként pedig én úgy tudom,hogy inkább a pé előtti napokban kell együtt lenni és nem az utána levőkben.Nekünk is így sikerült anno a babánk (elsőre).
Kívánom,hogy sikerüljön.
Hát a 2-a már késő. Előtte nem voltatok együtt? Mert inkább az ovu előtt kell együtt lenni, de legkésőbb aznap, akkor még van esély. De utána már nincs, mert a petesejt csak 1 napig megtermékenyíthető, és az is idő, mig a "fickók" felvándorolnak.
És szerintem is rosszul számolsz. Azt kell nézni, hogy átlagosan hány nap telik el 2 menstruáció kezdete között. Annyi napot számolj rá, és az lesz a következő menstruáció várható időpontja. És onnan számolj vissza 14 napot, mert akkortájt várható a peteérés. Szóval akkor így nézve mikorra is kéne megjönnie?
Az alap 28 napos ciklussal számolva neked ez jött ki:
Kicsit fogékony, esély lányra:2011.11.28.
Közepesen fogékony, esély fiúra:2011.11.29.
Nagyon fogékony, esély fiúra:2011.11.30.
Ovuláció:2011.12.01.
Első terhességi teszt:2011.12.11.
Következő menstruációs ciklus:2011.12.15.
Utolsó 3 hónapot visszanéztem és 25-25-26 napra jöttek meg.Akkor 25 napot számolok megint ami 12-e lesz.Ekkor kell megjönnie akkor.Oké.
10-11-12-én csinálok reggelente 1-1 tesztet és kiderül.
Köszönöm nektek.
Amúgy amikor vetélésem volt akkor a menses előtti napokban voltunk együtt védekezés nélkül és úgy estem teherbe.Akkori peteéréskor védekeztünk.Így szerintem teherbe lehet esni peteérés után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!