Ki nem várja december 17-re?
Sziasztok!
A férjemmel peteéréskor voltunk együtt azaz 2-án és nagyon kíváncsi vagyok és izgulok hogy összejött-e a baba.December 17-re nem várom hivatalosan de nekem mindig 4-5 nappal hamarabb jön így elvileg 12-13-dika fele kellene megjönnie.Még nem érzek semmi jelet.Van már 2 kisfiam és volt egy vetélésem júliusban.Szeretnénk 3.babát is.Vettem 10-es érzékenységű tesztet.Szerintetek mikor csináljak tesztet?Mennyi a valószínűsége hogy teherbe estem?Elvileg hamar teherbe esem.Írjon aki nem várja 17-re!
1.válaszoló vagyok.
Tünetmentesen és nagy reményekkel telve,ma reggel megjött:( ,kicsit most elkenődtem,mert nagyon szerettem volna,egy "bébit a fa alá",de ez most nem jött össze:(
Így további sok sikert és még szurkolok,akinek lehet!!!
utolsó előtti vagyok.Délutáni vizeletből az x-epil teszttel mintha lett volna egy halvány 2.csíkom.Nagyon izgulok és várom,hogy teljen az idő.
Drukkolok mindenkinek!Kedves utolsó,sajnálom,de majd az Új évben sikerülni fog!!!
Kérdező vagyok és nekem tegnap reggel mutatta ki egyértelműen a teszt hogy POZITÍV!Nagyon boldog vagyok!
A 30-31.napon alig észrevehető 2.csík illetve nem tudtam eldönteni hogy látni vagy nem, de tegnap a 33 vagy 34.napomon kimutatta.Kellemes karácsonyt mindenkinek!
1vagyok
Gratulálok neked!!!!!:) nagyon Boldog Karit!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!