Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december 17-re?

Ki nem várja december 17-re?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A férjemmel peteéréskor voltunk együtt azaz 2-án és nagyon kíváncsi vagyok és izgulok hogy összejött-e a baba.December 17-re nem várom hivatalosan de nekem mindig 4-5 nappal hamarabb jön így elvileg 12-13-dika fele kellene megjönnie.Még nem érzek semmi jelet.Van már 2 kisfiam és volt egy vetélésem júliusban.Szeretnénk 3.babát is.Vettem 10-es érzékenységű tesztet.Szerintetek mikor csináljak tesztet?Mennyi a valószínűsége hogy teherbe estem?Elvileg hamar teherbe esem.Írjon aki nem várja 17-re!

2011. dec. 5. 08:03
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Még mindig semmi, de a mellem már kezd nyomásra fájni.
2011. dec. 15. 10:55
 42/49 anonim ***** válasza:
34. vagyok, még semmi bár holnap kellene megjönnie, olyan tüneteim vannak mint aki menstruálni fog ugyhogy valószínű most sem jött össze. remélem nektek sikerül.
2011. dec. 16. 20:57
 43/49 anonim ***** válasza:
Ma vagyok a 28.napon még semmi.26-29napos ciklusaim vannak szülés óta.Tegnap volt 1 negatív tesztem. Derekam fáj,néha van mindjárt megjön érzésem,de többnyire csak benyilall a jobb petefészkem és bő krémes folyásom van.Nem tudom mi lesz,drukkolok mindenkinek!
2011. dec. 17. 12:39
 44/49 anonim ***** válasza:

1.válaszoló vagyok.

Tünetmentesen és nagy reményekkel telve,ma reggel megjött:( ,kicsit most elkenődtem,mert nagyon szerettem volna,egy "bébit a fa alá",de ez most nem jött össze:(

Így további sok sikert és még szurkolok,akinek lehet!!!

2011. dec. 17. 14:46
 45/49 anonim ***** válasza:

utolsó előtti vagyok.Délutáni vizeletből az x-epil teszttel mintha lett volna egy halvány 2.csíkom.Nagyon izgulok és várom,hogy teljen az idő.

Drukkolok mindenkinek!Kedves utolsó,sajnálom,de majd az Új évben sikerülni fog!!!

2011. dec. 17. 19:08
 46/49 anonim ***** válasza:
34. válaszoló vagyok, sajnos nekem is pontosan reggel ahogy kell megjött, elkenődtem de mit tehetek nem adom fel, remélem nektek összejön!
2011. dec. 17. 21:03
 47/49 A kérdező kommentje:
Kérdező vagyok. Nekem még nem jött meg, de tegnap délelőtt csináltam Gabriel tesztet a 31.napomon de nagyon halovány 2.csík van amit nagyon kell gúvasztani a szemet hogy lássam.Remélem később erősödni fog.Legközelebb szerdán tudok tesztelni.Majd jelenkezem még...
2011. dec. 18. 09:01
 48/49 A kérdező kommentje:

Kérdező vagyok és nekem tegnap reggel mutatta ki egyértelműen a teszt hogy POZITÍV!Nagyon boldog vagyok!

A 30-31.napon alig észrevehető 2.csík illetve nem tudtam eldönteni hogy látni vagy nem, de tegnap a 33 vagy 34.napomon kimutatta.Kellemes karácsonyt mindenkinek!

[link]

2011. dec. 21. 07:54
 49/49 anonim ***** válasza:

1vagyok

Gratulálok neked!!!!!:) nagyon Boldog Karit!!!

2011. dec. 21. 17:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!