Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december 17-re?

Ki nem várja december 17-re?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A férjemmel peteéréskor voltunk együtt azaz 2-án és nagyon kíváncsi vagyok és izgulok hogy összejött-e a baba.December 17-re nem várom hivatalosan de nekem mindig 4-5 nappal hamarabb jön így elvileg 12-13-dika fele kellene megjönnie.Még nem érzek semmi jelet.Van már 2 kisfiam és volt egy vetélésem júliusban.Szeretnénk 3.babát is.Vettem 10-es érzékenységű tesztet.Szerintetek mikor csináljak tesztet?Mennyi a valószínűsége hogy teherbe estem?Elvileg hamar teherbe esem.Írjon aki nem várja 17-re!

2011. dec. 5. 08:03
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Aki 17-re nem várja, annak 6-án nem nagyon van hogyan tünetei legyenek. Normális esetben még be sem ágyazódott...
2011. dec. 6. 09:57
 22/49 A kérdező kommentje:
Nekem semmi tünetem, de folyásom az avn.
2011. dec. 6. 10:48
 23/49 A kérdező kommentje:
Nektek milyen a folyásotok ha van?
2011. dec. 6. 12:33
 24/49 anonim ***** válasza:
26%
Lila. Mégis milyen kéne legyen ovuláció idején vagy utána pár nappal???? Vagy miből gondolod, hogy bármi jele is lesz a babának a nemvárt előtt? Nálam semmi nem volt, sem folyás, semmi, semmi. Igaz, nem is azzal töltöttem 24 órából 25-őt, hogy kerestem magamon a jeleket...
2011. dec. 6. 12:35
 25/49 A kérdező kommentje:
Ilyen válaszolók kerüljenek,csak normális intelligens válaszokat kérnék!Látom bunkó válaszokat írni van időd!
2011. dec. 6. 12:42
 26/49 anonim ***** válasza:
26%
Ha a kérdésed intelligens lenne, akkor kapnál rá intelligens választ. De megkérdezni kb oviulációkor a jeleket - istenem, ez sokminden, csak nem intelligencia. Már bocs.
2011. dec. 6. 12:43
 27/49 anonim ***** válasza:
Nekem semmilyen folyásom nem volt. Szó szerint semmilyen. Teljesen száraz voltam, még szex közben is alig nedvesedtem. Erre csak azért emlékszem ennyire, mert furcsa volt, ilyen azért nem szokott lenni. De a folyás egyébként nem jelent semmit, abból ne próbálj meg következtetni semmire.
2011. dec. 6. 12:43
 28/49 A kérdező kommentje:
Ha hülye kérdésnek tartod akkor ne válaszolj rá!Nem vagyok kíváncsi sértő undok válaszokra!Ennyi!Keress más kérdezőt!
2011. dec. 6. 13:03
 29/49 anonim ***** válasza:
0%
Miért? A válaszadás joga általános.
2011. dec. 6. 13:03
 30/49 anonim ***** válasza:
50%

Fejezd már be a kötekedést!Tényleg csak azért írogatsz,hogy veszekedhessél az látszik a szavaidból.

Senki nem kíváncsi az ilyen sértő véleményekre,ha normális stílusban nem tudod megfogalmazni a gondolataidat akkor tartsd meg magadnak őket!

2011. dec. 6. 13:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!