Ki nem várja december 17-re?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A férjemmel peteéréskor voltunk együtt azaz 2-án és nagyon kíváncsi vagyok és izgulok hogy összejött-e a baba.December 17-re nem várom hivatalosan de nekem mindig 4-5 nappal hamarabb jön így elvileg 12-13-dika fele kellene megjönnie.Még nem érzek semmi jelet.Van már 2 kisfiam és volt egy vetélésem júliusban.Szeretnénk 3.babát is.Vettem 10-es érzékenységű tesztet.Szerintetek mikor csináljak tesztet?Mennyi a valószínűsége hogy teherbe estem?Elvileg hamar teherbe esem.Írjon aki nem várja 17-re!
2011. dec. 5. 08:03
31/49 anonim válasza:
Úgy néz ki a normálisból ezen az oldalon nem értenek az emberek. Ilyenkor borul nálam a bili. Nézzetek már magatokba, nevetséges, hogy megtermékenyítéskor már akarjátok tudni, sikerült-e...
32/49 A kérdező kommentje:
Mindenki magánügye hogy mikor akar mit tudni.Nem kényszerít senki hogy ezt az oldalt olvasgasd!Lépj tovább és kíméld meg ezt az oldalt a megjegyzéseidtől!
2011. dec. 6. 13:41
33/49 anonim válasza:
Akard tudni a tudhatatlant, attól boldog leszel. De ne csodálkozz, ha ilyen hozzáállással nem is jön össze.
34/49 anonim válasza:
Első babámnál ovu után kb 10 nappal annyi jel volt, hogy fel volt fújodva a hasam. Amugy a terhesség jelei 6 hetesen hányással kezdődtek ugyhogy erre nem lehet adni. Múlt hónapban össze vissza szúrkodott a hasam, szédültem stb. aztán negatív lett a teszt, tiszta psziché az egész. Most már nem is akarom annyira figyelni magam, csak csalódok ha nem jön össze. Mindent megteszünk hogy jókor legyünk együtt, de nem beszélem be a tüneteket. pszichéd csodákra képes.
35/49 anonim válasza:
Én sem várom 17-ére. Mivel a ciklusom 27 napos, így tesztelni 17-e előtt nem látom értelmét, tünetek ide vagy oda. mindenki más, mindeki szervezete másképp reagál, így én nem mennék bele egy értelmetlen vitába senkivel, hogy most lehet-e érezni bármit vagy sem és főként nem, hogy mikor. Csak reménykedem és drukkolok mind hasonló helyzetben lévőnek, de ki ne tenné, aki babára vár?!
36/49 anonim válasza:
Valakinek új fejlemény, hír? Tünetek? Teszteltetek?
37/49 anonim válasza:
Nálam semmi.elkezdett fájni a hasam és kicsit érzékenyek tegnap óta a melleim.Viszont nem szeretnék semmit bemagyarázni magamnak így inkább nem foglalkozom a vélt tüneteimmel.Képzeljétek el 4éve ugyanígy nem vártam.Gondoltam meglepem a férjemet egy pozi teszttel a fa alatt.22.én teszteltem negatív lett,jól el is szomorodtam.Aztán mikor még 28án sem jött meg teszteltem egy hatalmas pozitívat!Kívánom,hogy sokatoknak hozzon a Jézuska babát!
38/49 anonim válasza:
1.válaszoló vagyok.Még semmi,de várunk,szerencsére ez a hetem olyan zsúfolt, hogy nincs időm nagyon agyalgatni meg tüneteket keresni,de jobb is így,csak reménykedünk.
39/49 A kérdező kommentje:
Nekem sem jött meg a mai napig sem.Én vagyok a kérdező.Még most sem fáj a mellem. Ma teszteltem de negatív lett, de még van idő 17-ig.
2011. dec. 14. 12:09
40/49 anonim válasza:
Nekem tegnap óta majdnem leszakad a derekam és elmúlt a mindjárt megjön érzés.Továbbra sem tesztelek még.
Azóta lett valakinek pozi tesztje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!