Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december 17-re?

Ki nem várja december 17-re?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A férjemmel peteéréskor voltunk együtt azaz 2-án és nagyon kíváncsi vagyok és izgulok hogy összejött-e a baba.December 17-re nem várom hivatalosan de nekem mindig 4-5 nappal hamarabb jön így elvileg 12-13-dika fele kellene megjönnie.Még nem érzek semmi jelet.Van már 2 kisfiam és volt egy vetélésem júliusban.Szeretnénk 3.babát is.Vettem 10-es érzékenységű tesztet.Szerintetek mikor csináljak tesztet?Mennyi a valószínűsége hogy teherbe estem?Elvileg hamar teherbe esem.Írjon aki nem várja 17-re!

2011. dec. 5. 08:03
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászólót kérdezném hogy melyik kalkulátort használtad?
2011. dec. 5. 11:47
 12/49 anonim ***** válasza:

Természetes igazad van,ln is lettem már terhes ciklus első felében (7-10 nap között).Ugyan így lehet késői pé-d is.

Én csak a középidős peteérés számolására írtam,hogy a ciklusaidat jól számold a jövőben.

Kívánom,hogy ne legyen rá szükség és babás legyél.

2011. dec. 5. 12:18
 13/49 anonim ***** válasza:

Természetesen nem csak a középidőben lehet teherbe esni, de akkor van rá a legnagyobb esély. Spontán peteérés, vagy plusz még egy, vagy az, hogy eltolódik esetleg, arra nem lehet számítani, mert az a véletlen műve, néha előfordul.

Ezt a kalkulátort használtam:

[link]

2011. dec. 5. 12:37
 14/49 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Megnéztem 25 nappal és 12-ére írja a köv. mensest és 8-án lehet tesztelni.

Most átlátszó folyásom van reggeltől.

2011. dec. 5. 13:02
 15/49 anonim ***** válasza:
Így 28-ára írja az ovudat. Voltatok akkortájt együtt? A folyásból sajnos nem nagyon lehet következtetni semmire. Drukkolok, hogy sikerüljön, aztán majd írd meg.
2011. dec. 5. 13:16
 16/49 A kérdező kommentje:
2-3-án voltunk együtt.Azelőtti napokban nem.Nagyon kíváncsi vagyok hogy mi lesz. :O)
2011. dec. 5. 13:21
 17/49 anonim ***** válasza:
Akkor viszont 8-án még ne tesztelj, mert az arra lenne érvényes, ha november 28-án esnél teherbe, de együttlét hiányában az lehetetlen. Akkor inkább legkorábban 12-én.
2011. dec. 5. 13:52
 18/49 anonim ***** válasza:
Szia! Én is 17-re nem várom, nekünk ez lesz a második hónap, hogy próbálkozunk. Első kisfiam elsőre összejött, nekem dec 2,3,4-re mutatott pozitívat, tegnap meg ma nagyon halványan az ovu teszt és 1,2,4-én voltunk együtt. Majd meglátjuk, nagyon reménykedem.Nekem az első babámnál sem voltak jelek hogy terhes lehetek, csak egyet nyilalt a hasam mielőtt megjött volna pár nappal előtte. Rossz ez a várakozás.Szerintem csak akkor csinálj tesztet amikor már kimarad, előtte nem biztos hogy kimutatná.
2011. dec. 5. 21:19
 19/49 A kérdező kommentje:
Nem csinálok majd hétvége felé. :O)Majd írok!
2011. dec. 5. 21:21
 20/49 anonim ***** válasza:

Én is 17-re nem várom. De már ma reggelre úgy bedurrantak a melleim, hogy szinte magamra se ismertem! Meg fájnak, érzékenyek. Remélem, ez jó jel. :)

De majd csak 18-án tesztelek, mert előtte nem lesz rá lehetőségem.

2011. dec. 6. 09:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!