Ki nem várja december 17-re?
Sziasztok!
A férjemmel peteéréskor voltunk együtt azaz 2-án és nagyon kíváncsi vagyok és izgulok hogy összejött-e a baba.December 17-re nem várom hivatalosan de nekem mindig 4-5 nappal hamarabb jön így elvileg 12-13-dika fele kellene megjönnie.Még nem érzek semmi jelet.Van már 2 kisfiam és volt egy vetélésem júliusban.Szeretnénk 3.babát is.Vettem 10-es érzékenységű tesztet.Szerintetek mikor csináljak tesztet?Mennyi a valószínűsége hogy teherbe estem?Elvileg hamar teherbe esem.Írjon aki nem várja 17-re!
Természetes igazad van,ln is lettem már terhes ciklus első felében (7-10 nap között).Ugyan így lehet késői pé-d is.
Én csak a középidős peteérés számolására írtam,hogy a ciklusaidat jól számold a jövőben.
Kívánom,hogy ne legyen rá szükség és babás legyél.
Természetesen nem csak a középidőben lehet teherbe esni, de akkor van rá a legnagyobb esély. Spontán peteérés, vagy plusz még egy, vagy az, hogy eltolódik esetleg, arra nem lehet számítani, mert az a véletlen műve, néha előfordul.
Ezt a kalkulátort használtam:
Köszönöm szépen!
Megnéztem 25 nappal és 12-ére írja a köv. mensest és 8-án lehet tesztelni.
Most átlátszó folyásom van reggeltől.
Én is 17-re nem várom. De már ma reggelre úgy bedurrantak a melleim, hogy szinte magamra se ismertem! Meg fájnak, érzékenyek. Remélem, ez jó jel. :)
De majd csak 18-án tesztelek, mert előtte nem lesz rá lehetőségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!