Ki nem várja december végére? Csatlakoztok?
Sziasztok!Én is itt vagyok még,csak nem nagyon jutottam gép közelbe!Mindenkinek drukkolok!Én is 24-re nem várom,bár nekem biztos nem sikerül,mert ugye megmondták,hogy mostanában nem lehetek terhes a cisztáim miatt!
Nikita
Sziasztok! Aisa vagyok. Becsatlakoznék. :) December utolsó hetére nem várom. Vasárnap megpróbálkozom egy teszttel, hátha. :)
Nikita, sajnálom, amit a doki mondott! Nem szabad egynek hinni! Ha másik kettő-három is ugyanezt mondja, akkor talán. A méhnyálkahártya vastagítására vegyél méhpempőt! Csodát tesz! Nekem mensi időpontjában volt 6mm nélküle, aztán két hónapig ettem, és mensi elmaradásakor 18mm volt és ikrek. Sajnos nem maradtak velünk, úgyhogy újra próbálkozunk.
Sok sikert mindannyiunknak! :)
Szia Aisa!
Több doki is látott és mindegyik egy véleményen van sajnos!Köszi,de már a méhpempőt is próbáltam és az sem jött be,de azért aranyos vagy!Sajnálom az ikreket,de most neked is nagyon szorítok!
Sziasztok!
Örülök,hogy gyűlik a csapat! Én 24-re nagyon nem várom, de nem tudom mi lesz. Én írtam ki azt a kérdést tegnap, hogy nem értem mi történik a testem játszik velem amit abba leírtam annyi az összes tünetem. Ha az egyáltalán tünet.Ti hogy vagytok?
Hali. Tegnap és ma reggel émelyegtem, de én bármit képes vagyok beképzelni! Egyszer már konkrétan voltam álterhes is. :(
Nagyon össze-visszák a ciklusaim, úgyhogy nem tudom pontosan, hogy mikorra várom. A ciklus.hu szerint csak január 3-ra, másik kalkulátor szerint dec. 27-re. Vasárnap tervezek egyet tesztelni, aztán jövő vasárnap, ha addig nem történik semmi...
Megy a drukk mindenkinek! :)
Sziasztok!
Ma teszteltem és POZITÍV lett!!!!!!!!!:) :) :) :) Hihetetlen, de igaz.
Boldog karácsonyt és sok pozi tesztet!
Szia!
Szívből gratulálok a babához!!!Én majd talán holnap után merek tesztelni 30.-ára nem várom.
Boldog Karácsonyt! :)
Kriszta
Kedves Kérdező! Gratulálok! :) Nagyon boldog babavárást! :)
Én teszteltem ma reggel, de negatív lett. :( Persze, lehet, hogy még korán volt, hiszen a ciklus.hu szerint csak jan.3-ra nem várom, viszont mivel pont 2 hete volt egy kis barnázásom, arra gondoltam, talán már mutatna valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!