Ki nem várja december végére? Csatlakoztok?
Figyelt kérdés
Novemberben tettem le a gyógyszert, és november elsején volt meg,mikor elmúlt, rögtön neki is álltunk próbálkozni de sajnos az első hónap sikertelen volt.Nem használok ovu tesztet nem mérem a hőmet, viszont elevitet szedek már 2 hónapja.Megpróbálunk a párommal együtt lenni minden másnap, bár ezelőtti hónapban is így csináltuk és mégis várat a kis picur.2011. dec. 6. 09:06
61/111 anonim válasza:
Niki voltam....mindíg lemarad :)
62/111 anonim válasza:
Kriszta vagyok! Még mindíg megvan a clearblue, a barátnőm is szerint is pozitív. Na de tegnap du-án mintha megjött volna, nagyon kevés vmim van. Ma vettem egy amazont ami 10érzékenységű, az úgy mutatta hogy negatív hogy fájt nézni. A clearblue mutatott tévesen pozit- pedig úgy tudom hogy téves pozi nincs, merthogy vagy van hormon vagy nincs. És igazából holnapra nemvárom. Szóval tanácstalan vagyok nagyon.Úgy örültem pedig.
63/111 anonim válasza:
Szia! Pont most mondtam el anyának a hírt :)Ő azt mondta,h amikor velem volt terhes neki a 4.hónapig,mindíg amikor meg kellett volna jönni,annak az ideje körül mindíg barnázgatott,vagy ilyesmi,sokan írták,hogy nem is hitték,h terhesek,mert menzi fájdalom+barnás pecsét de nem sok! és mivel nem vort rendes élénkpiros vér pozit teszteltek! A 10es teszt meg nem ér semmit...itt olvastam,hogy soknak a 25-ös hamarabb mutatta,ezért is vettem clearbluet...próbálj mégegyet holnap reggel!clearbluet! Téves poziteszt nincs,szerintem a 10es teszt volt szar...Niki
64/111 anonim válasza:
Szia! Köszi,hogy írtál. Tegnap este mikor olvastam úgy voltam vele,hogy veszek ma is egy clearbluet. De ma reggele rendesen menstuálok :-(. Az elős tesztet a mai napig nem értem, de már nem rágom magam rajta. Jövő hónapban tuti nem tesztelek addíg amig legalább 2nappal leszek a nemvárt után!
Neked boldog babavárást, és remélem jövő hónapban csatlakozhatom én is!
65/111 anonim válasza:
Szia! Hát sajnálom,de ne csüggedj,csak legyetek együtt 2 naponta és összejön...,de az ovuteszt tényleg sokat segít...ha gondolod. Tényleg érdekes,h ott volt a csík...de akkor baba pedig tuti nem volt,de majd a kövi hónap...majd írj hogy álsz,szorítok érted.Nekem nem jött meg hál istennek :) Üdv: Niki
66/111 anonim válasza:
szia, ha január vége fele felnézel ide akkor már meg tudom írni hogy a január hozott-e kistesót nekünk vagy nem! Te hogy vagy? Voltál dokinál? üdv Kriszta
67/111 anonim válasza:
Szia! Nézegetek ide amúgy.... :) majd várom az infókat...még nem voltam dokinál,egyenlőre döntés alatt van,h kihez mennék...Sőt nálunk úgy néz ki bezárják Szőnyt...ott ahol szülni szeretnék,és csak T.b-ánya van,ahol nem szívesen...Még el kell határozni magam,h hol és kinél.Üdv!
68/111 anonim válasza:
Szia Kedves Utolsó! Én is nézegetek ide :), hátha vki írja hogy volt már dokinál..
69/111 anonim válasza:
utolsó vagyok, idő előtt elküldtem véletlen..
Én január 18.-ra jelentkeztem be dokihoz, akkor leszek 7+1. Mikor mész dokihoz? Andi
70/111 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok!
Mindenkinek gratulálok akinek sikerült a pozi teszt,akinek meg nem ne keseredjen el,újra egy reményekkel és sok együtléttel töltött hónap :)
2012. jan. 4. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!