Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december végére?...

Ki nem várja december végére? Csatlakoztok?

Figyelt kérdés
Novemberben tettem le a gyógyszert, és november elsején volt meg,mikor elmúlt, rögtön neki is álltunk próbálkozni de sajnos az első hónap sikertelen volt.Nem használok ovu tesztet nem mérem a hőmet, viszont elevitet szedek már 2 hónapja.Megpróbálunk a párommal együtt lenni minden másnap, bár ezelőtti hónapban is így csináltuk és mégis várat a kis picur.
2011. dec. 6. 09:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/111 anonim ***** válasza:

Szia

3 napot voltam kórházban. Kaptam gyógyszereket, de a kb 5hetes magzat felszívodott. Majd most megyek kontrollra. Ha mindent rendben talál a doki odabent akkor nem kell várni az újabb próbálkozásra.

Az a furi, hogy a tüneteim megvannak. Remélem nem sokáig, mert igy hogy nincs semmi , nekem meg görcsöl a hasam, fáj a mellem....

Na sajnos így alakult.

Kriszta

2012. márc. 30. 13:37
 92/111 anonim ***** válasza:

Szia!

Nagyon sajnálom,de majd a következő sikerül...ne aggódj!

Minden oké a kontrollon?

Üdv.:Niki

2012. ápr. 11. 08:02
 93/111 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen minden rendben volt. Sőt, 2naponta járta uh-ra,hogy nézzük mikor van tüszőrepesésem. Kedden voltam, a doki szerint aznap reggel vagy hétfő reggel megvolt. Mi csak vasárnap éjjel tudtunk együtt lenni, mert utána már ment dolgozni a férjem. Remélem ha kedden volt,akkor a vasárnapi kiskatonák még vártak...

Ti hogy vagytok? Minden rendben veled?

Kriszti

2012. ápr. 11. 10:20
 94/111 anonim ***** válasza:

Szia!

Remélem mihamarabb sikerül nektek is!!!

Mi jól vagyunk,köszi,maradtunk kislányok,ahogy 11 hetesen mondta... :) Hihetetlen...boldogság van.

Múlt héten elkezdtem neki vásárolgatni bodykat...egyéb kisebb dolgokat.Lassan komolyabban is nekiállok,mert nem szeretnék nagy hassal a 30 fokban menni dolgokért. Emlékszel a te lányodnál milyen méretet adtál rá először,mikor megszületett? És milyen pelus vált be neketek?

Puszi!

Niki

2012. ápr. 12. 08:40
 95/111 anonim ***** válasza:

Szia!

Köszi, remélem hogy sikerülni fog! Habár most kicsit elszontyolodtam, mertohogy most az ovu előtt hosszú ideig nem voltunk együtt, és azt olvastam, hogy nem jó a férfiaknak a sokáig tartó önmegtartóztatás. Majd kiderül.

A Dórim 4140grammal született,a kórházban liberot kaptunk. 2-es méretűt. De otthon pampers-t használtunk, neki az vált be. Később próbáltunk másfajtákat, de az Ő alakjára a papers volt jó. Érdekes mert a barátnőm kisfiának meg a libero lett jó! Kisruhákból és bodykból az 52-56-osokat vettük. 52cm-rel született, de az 52-esek sokáig jók voltak!

Írok majd, hogy hogy alakultam!!

Kriszti

2012. ápr. 12. 09:33
 96/111 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi újság?

Nálam minden okés.2 hét múlva cukorterhelés :(,de jó gyorsan megy az idő azért... :)

Remélem nálad minden okés!?

Niki

2012. ápr. 24. 14:18
 97/111 anonim ***** válasza:

Szia!!

Nagyon kedves vagy hogy érdeklődsz!!

Sajnos megjött 2 nappal korábban. Reméljük a május már a miénk lesz!!

Jaj a cukorterheléses vizsgálatot nem szerettem((

Nagyon rohan az idő tényleg!! Már tuti hogy kislány? Van vmi nevetek ami tetszik?

Szia, Kriszti

2012. ápr. 24. 19:06
 98/111 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Na drukkolok ám nektek! :)

Itt minden okés,sokat mozog a drágánk a pocakban.:)

Már nagyon várom,de még van 3 hónapja! :)

Jövő 7en megyek egy picit vásárolgatni,rendelgetni neki ezt-azt...babakocsi,ágynemű-baldachin szett,kiskád ilyesmi...a nagyobb dolgok :) Írj,ha tudsz valamit!

Niki

2012. máj. 13. 07:21
 99/111 anonim ***** válasza:

Szia!

Na mi a helyzet?

Niki

2012. jún. 5. 10:00
 100/111 anonim ***** válasza:

Szia

A helyzet változatlan,megint kezdünk egy újabb hónapot.

Kb most vagyok félidőnél, szóval még messze vagyunk akármitől is!

Veletek miújság? Hogy vagy? Jaj emlékszem , a lányomat szeptemberben szültem a nyarat végig pocakkal toltam!! De jó is volt!!!

2012. jún. 5. 16:49
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!