Ki nem várja december végére? Csatlakoztok?
Szia
3 napot voltam kórházban. Kaptam gyógyszereket, de a kb 5hetes magzat felszívodott. Majd most megyek kontrollra. Ha mindent rendben talál a doki odabent akkor nem kell várni az újabb próbálkozásra.
Az a furi, hogy a tüneteim megvannak. Remélem nem sokáig, mert igy hogy nincs semmi , nekem meg görcsöl a hasam, fáj a mellem....
Na sajnos így alakult.
Kriszta
Szia!
Nagyon sajnálom,de majd a következő sikerül...ne aggódj!
Minden oké a kontrollon?
Üdv.:Niki
Szia!
Igen minden rendben volt. Sőt, 2naponta járta uh-ra,hogy nézzük mikor van tüszőrepesésem. Kedden voltam, a doki szerint aznap reggel vagy hétfő reggel megvolt. Mi csak vasárnap éjjel tudtunk együtt lenni, mert utána már ment dolgozni a férjem. Remélem ha kedden volt,akkor a vasárnapi kiskatonák még vártak...
Ti hogy vagytok? Minden rendben veled?
Kriszti
Szia!
Remélem mihamarabb sikerül nektek is!!!
Mi jól vagyunk,köszi,maradtunk kislányok,ahogy 11 hetesen mondta... :) Hihetetlen...boldogság van.
Múlt héten elkezdtem neki vásárolgatni bodykat...egyéb kisebb dolgokat.Lassan komolyabban is nekiállok,mert nem szeretnék nagy hassal a 30 fokban menni dolgokért. Emlékszel a te lányodnál milyen méretet adtál rá először,mikor megszületett? És milyen pelus vált be neketek?
Puszi!
Niki
Szia!
Köszi, remélem hogy sikerülni fog! Habár most kicsit elszontyolodtam, mertohogy most az ovu előtt hosszú ideig nem voltunk együtt, és azt olvastam, hogy nem jó a férfiaknak a sokáig tartó önmegtartóztatás. Majd kiderül.
A Dórim 4140grammal született,a kórházban liberot kaptunk. 2-es méretűt. De otthon pampers-t használtunk, neki az vált be. Később próbáltunk másfajtákat, de az Ő alakjára a papers volt jó. Érdekes mert a barátnőm kisfiának meg a libero lett jó! Kisruhákból és bodykból az 52-56-osokat vettük. 52cm-rel született, de az 52-esek sokáig jók voltak!
Írok majd, hogy hogy alakultam!!
Kriszti
Szia!
Mi újság?
Nálam minden okés.2 hét múlva cukorterhelés :(,de jó gyorsan megy az idő azért... :)
Remélem nálad minden okés!?
Niki
Szia!!
Nagyon kedves vagy hogy érdeklődsz!!
Sajnos megjött 2 nappal korábban. Reméljük a május már a miénk lesz!!
Jaj a cukorterheléses vizsgálatot nem szerettem((
Nagyon rohan az idő tényleg!! Már tuti hogy kislány? Van vmi nevetek ami tetszik?
Szia, Kriszti
Szia!
Na drukkolok ám nektek! :)
Itt minden okés,sokat mozog a drágánk a pocakban.:)
Már nagyon várom,de még van 3 hónapja! :)
Jövő 7en megyek egy picit vásárolgatni,rendelgetni neki ezt-azt...babakocsi,ágynemű-baldachin szett,kiskád ilyesmi...a nagyobb dolgok :) Írj,ha tudsz valamit!
Niki
Szia
A helyzet változatlan,megint kezdünk egy újabb hónapot.
Kb most vagyok félidőnél, szóval még messze vagyunk akármitől is!
Veletek miújság? Hogy vagy? Jaj emlékszem , a lányomat szeptemberben szültem a nyarat végig pocakkal toltam!! De jó is volt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!