Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja december végére?...

Ki nem várja december végére? Csatlakoztok?

Figyelt kérdés
Novemberben tettem le a gyógyszert, és november elsején volt meg,mikor elmúlt, rögtön neki is álltunk próbálkozni de sajnos az első hónap sikertelen volt.Nem használok ovu tesztet nem mérem a hőmet, viszont elevitet szedek már 2 hónapja.Megpróbálunk a párommal együtt lenni minden másnap, bár ezelőtti hónapban is így csináltuk és mégis várat a kis picur.
2011. dec. 6. 09:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/111 anonim ***** válasza:
Szia! Majd számolj be holnap is,meg írd majd meg h hányadik cn nap és mit látott a doki! Üdv.: Niki
2011. dec. 7. 10:49
 12/111 anonim ***** válasza:
Én 17-ére nem várom, Premens tablettát és Gravidát szedek. A peteérés hat napja volt, 27 naposak a ciklusok, szóval már csak türelem... Remélem, hogy mindenkinek igazán szép Karácsonya lesz!
2011. dec. 7. 15:53
 13/111 anonim ***** válasza:

A 6hónapja próbálkozós vagyok :D 10évig szedtem Meliane-t! Járok endokrinológushoz magas TSH miatt, erre szedek gyógyszert! Mértem a hőmet és nem volt ingadozás, említettem neki, és elküldött 21.napon progeszteron nézetni laborba! 9.73 lett az értékem, erre mondta, hogy még van mit alakulnia, de mivel időpontom csak januárra lesz hozzá, mást nem mondott, de egyértelmű, hogy így nincs peteérés! Ti nem tapasztaltok a foggátló elhagyása óta sok pattanást? Eddig még tűrhető volt, de ebben a hónapban, háát, nagyon sok van és gyulladtak, pedig tiniként nem volt jellemző!

Gitta

2011. dec. 8. 00:56
 14/111 A kérdező kommentje:

Gitta!

Én a gyógyszer elhagyása óta a peteérést érzem erősen.Ha pattanásos lettél az sajnos azt kell mondanom, hogy normális mert a hormon ürül ki a szervezetedből és az arcbőr ami mindent megmutat, így ezt is.Amúgy ha kamaszként pattanásos voltál és a gyógyszer hozta helyre az arcod akkor főleg most kijönnek.lehet kezelni, minden hónapban kozmetikus :)

Niki, Nikita!

hogy vagytok, izgulunk?

2011. dec. 8. 08:34
 15/111 A kérdező kommentje:
Aki 17-re nem várja, megy a drukk, tarts velünk és ha valami tünet vagy változás van írd meg :)Nálad valóban karácsonyi ajándék lesz, nálunk szilveszteri :)de jó lenne!!!!!!!!!!!!!!!
2011. dec. 8. 08:37
 16/111 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Most jöttem a nőgyógyásztól és azt mondta,hogy nem lehet gyerekem,mert ki kell szedni a petefészkeimet!Teljesen magam alatt vagyok!Mindenkinek sok szerencsét!

Nikita

2011. dec. 8. 10:05
 17/111 A kérdező kommentje:

Nikita!

Hú,teljesen ledöbbenve olvastam amit írtál, hogy ilyen van? Tegnap még a kis picur tervezésével foglalkozol ma meg szét oszlatták a terveket, hú brutál.... :( :(

Nem mész el egy másik dokihoz is megnézetni magad?

2011. dec. 8. 11:02
 18/111 anonim ***** válasza:

De majd elmegyek,csak most túl kell tennem magam a sokkon!Minden álmom szerte foszlott!Pedig milyen szép is lett volna karácsonyra egy pozi teszt!

Nikita

2011. dec. 8. 11:12
 19/111 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Szia Nikita,hát ha ez így van akkor se add fel,hátha nincs igaza...olyat is mondtak,h lombikkal van csak esélye gyerekre...erre természetesúton megfogant! Te mikor kezdtél próbálkozni?Voltak valami problémáid ezelőtt?Mi alapján állított ilyet?Fogamzásgátlót szedtél?Nagyon bízok benne és drukkolok hogy ne legyen igaza és előbb utóbb összejöjjön a baba!
2011. dec. 8. 11:41
 20/111 anonim ***** válasza:
Niki voltam...
2011. dec. 8. 11:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!