Van, aki 17-e körül nem várja? Mit gondoltok? Tünetek?
Nekem 17-én kell megjönnie. Igaz előző hónapban is késett 4 napot, én már azt hittem sikerült, de nem. Jó lenne, ha most baba lenne a pociban.
Nekem tünetek igazán nincsenek. Egy hete nagyon fájt a hasam el is mentem nődokihoz, hátha valami gyulladás van a méhemnél, de azt mondta nagyon szép és nincs semmi bajom. Hányingerem kicsit van, meg szédülök, de ez lehet a melegtől is... Komolyan nem tudom.
Sziasztok!!! 11.heti uh: Élő magzat. BPD:20mm. CRL:53mm. NB 3mm. NT: 1,4mm nem suspect. Gyomor és hólyagtelítődés látható. 4 végtag. Ksz. 3 ér, 4,9 mm. Doplerrel FHR 150/min körüli. Norm. hasi echo.
A MASZNUT jelenleg érvényben lévő protokollja szerint végzett UH vizsgálat során durva magzati eltérésre utaló jelet nem látni. Ez amai uh eredménye, annyira örülök neki, hogy nincsen baja!!! A kis lábát is keresztbe tette, amikor keltegették!!! :) Mindenkinek jó egészséget és boldog babavárást kívánok!!!:)))
Sziasztok!
Tuncyy nagyon örülök nektek, jó nagy baba már most:)
Andika.. Nekem is 10-14napot mondtak mire megjön az eredmény, így majd mi se fogunk tudni menni 18 hetesen uh-ra csak 19hetesen..December 2. hete te jóó ég hol van az még:((
Gratulálok Tuncyy! :) Mindenkinek szépen nő a babája! Már kíváncsi vagyok, hogy milyenek lesznek, ha megszületnek, így már most szólok, hogy képeket tessék feltölteni, had csodáljam meg őket!
Andika és Detti, én is 19 hetesen voltam a 18 hetes genetikain. Nem gond, a dokim azt mondta, hogy még a 20. hét is jó lenne. Sajna nekem akkor egy elég gáz doki volt, így semmi komoly élményem nincs róla.... Még a méretét se tudom a babónknak... :( Dec.2, hát igen, jó messze van, de figyeljétek meg, hogy fog repülni az idő a karácsonyi láz miatt. Én nov.21-én megyek a második cukorterhelésesemre, hát nagyon nem várom, elhihetitek. :( Szép napot Nektek és jó egészséget ebben a vírusos időszakban!
Ja, azt el is felejtettem majdnem, hogy megváltozott a munkahelyem! Egy általános iskolában dolgoztam eddig, most 1 hete meg egy középiskolában vagyok a titkárságon. A tanítás hiányzik már most, de amúgy élvezem. Majd gyes után újra egy általánosba szeretnék visszamenni... Remélem addigra az a fránya nyelvvizsgám is meglesz!
Sziasztok!
Drukkoljatok ma nekem. Mennem kell nőgyógyászhoz. Vért találtak a vizeletembe. De genny meg nincs. Meg kell nézni,nehogy a baba körül legyen, bár a védőnőm szerint vesekövem van és attól van a vér:(
Egy halvány örömöm van,hogy láthatom Minimanót, de aggódok is érte!
Minimanó jól van. Nem ő okozza a problémát. Én járom majd a kórházat,teljes labor,ér vizelet vétel. Hasi uh.Urológia.
Jövőhéten okosabbak leszünk:)
Detti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!