Mit gondoltok? 7 nappal a nem várt előtt lehetnek tünetek? Nem korai?
nagyon babás tünetek, és teljesen úgy, mint nálam volt :)
én 3 nappal a nem várt előtt (is) teszteltem, és erős + lett
megy a drukk!
nagyon babás tünetek, pont úgy ahogy nekem volt, és akkor, amikor már nekem is volt :) én a nem várt előtt 3 nappal teszteltem + :)
megy a drukk
bocsi!!! az első és a 3. ugyanaz, vagyis én :) nem küldte el a választ, frissítettem, és úgy sem jelent meg.
most meg ott van :)
bocsi!
szio.
Szerintem ezek a tunetek kicsit koraiak a babahoz,valoszinuleg meg be sem agyazodott a baba igy tuneteket sem tud okozni.
Majd egy par nap mulva lehetnek tuneteid.
A kèrdés régi de hátha segitség valakinek.Nagyon is lehet baba . :) Nàlam is így volt mindkétszer,de nem vagyunk egyformák van akinek előbb ,van akinek később van akinek tünetei sincsenek.Nekem ami miatt annyira biztos voltam a babâban teszt előtt .Az a magasabb testhő(37.1-37,5), ill. az erős derékfájàs kissebb has szúrka.Ha ezeket tapasztaltam ,nálam sosem fordul elő hasonló tünet menstruàció előtt sem és peteérèskor sem,abból rögtön tudtam mi a helyzet. :)
(De a hozzàszòlòknak annyit azért ìrnék,hogy azért mert nekik nem volt odàig hasonlò tünet az nem jelenti azt hogy a kedves kérdezők beképzelnek dolgokat.:) Ha beképzeltem volna én is 7nappal nem vàrt előtt most nem lennèk èdesanya.Nem működünk egyformàn! :) A kismamiknak boldog babavàràst akik olvassàk,akik tervezik azoknak szìvből szurkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!