Van, aki 17-e körül nem várja? Mit gondoltok? Tünetek?
Nekem 17-én kell megjönnie. Igaz előző hónapban is késett 4 napot, én már azt hittem sikerült, de nem. Jó lenne, ha most baba lenne a pociban.
Nekem tünetek igazán nincsenek. Egy hete nagyon fájt a hasam el is mentem nődokihoz, hátha valami gyulladás van a méhemnél, de azt mondta nagyon szép és nincs semmi bajom. Hányingerem kicsit van, meg szédülök, de ez lehet a melegtől is... Komolyan nem tudom.
Sziasztok!
Én 18-ra nem várom!! :) Ez az első próbálkozós hónapunk mióta elment a Babánk...
Nagyon kíváncsi vagyok, mert már kb 3 napja érzem a ciciket, pedig mensi előtt sem szoktak érzékenyek lenni. A hasam szintén görcsölget néha, de az már az ovu után 3 nappal elkezdte. Kíváncsi vagyok, de tudom hogy türelmesnek kell lenni!!! :)
Én ebben a hónapban nem igazán voltam az, sokat gondoltam a Babára, meg hogy milyen jó lesz ha újra terhes leszek!!! :)
DRUKK Mindenkinek!!!! :)
Huh... Elmentem berakni a mosást és már mennyien írtatok! :D Ennek örülök! Az utolsó válaszolótól kérdezném, hogy mikor ment el a babátok? Mert nekünk is elment, de mi nem igazán védekeztünk utána se ( bíztunk abban, hogy nem jön össze egy darabig ). Amúgy mi amikor megbeszéltük párommal, hogy legyen baba, meg is fogant abban a hónapban, szóval mi szerencsések voltunk. Csak elment! :(
Mindenkinek szorítok és írjatok! Mindent írjatok meg! Olyan jó lenne, ha összejönne ( bárkinek), csak valaki legyen boldog közülünk, ezt kívánom!
Utolsó válaszoló vagyok!!
Sajnos a 19. héten kellett megszakítani a terhességem, mert beteg volt a Kisfiunk. Fejlődési rendellenesség, jobb oldalon volt a szivecskéje és a gyomra pedig a mellkasában, nem fejlődött volna a tüdeje. :(
Ez volt tavaly decemberben. Fél évet vártunk. Elég lett volna 4 hónap is a doki szerint, de a lelkemnek jobb volt, hogy pihentem kicsit.
De most ebben a hónapban nagyon be voltam sózva. Talán túlzottan is! Majd kiderül milyen eredménnyel!
Mindenkinek ++++++ tesztecskéket kívánok!!!! Én vasáranp tesztelek!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!