Van, aki 17-e körül nem várja? Mit gondoltok? Tünetek?
Nekem 17-én kell megjönnie. Igaz előző hónapban is késett 4 napot, én már azt hittem sikerült, de nem. Jó lenne, ha most baba lenne a pociban.
Nekem tünetek igazán nincsenek. Egy hete nagyon fájt a hasam el is mentem nődokihoz, hátha valami gyulladás van a méhemnél, de azt mondta nagyon szép és nincs semmi bajom. Hányingerem kicsit van, meg szédülök, de ez lehet a melegtől is... Komolyan nem tudom.
Mi is nagyon reméljük, hogy sokan fogjuk ezt írni! Örülök, hogy egyre többen vagyunk és egyre többen várjuk a nemvárt napját itt együtt! Ez olyan dolog, hogy a pasik többsége nem érti, hogy mit várunk annyira és miért sürgetjük, h eljöjjön a nemvárt napja és miért "halunk meg egy kicsit", mikor negatív a teszt. De szerintem ezeket az érzéseket már mindenki átélte, aki itt van! Komolyan drukkolok!
Ki mikor tesztel? Én 17-re nem várom, ha nem jön meg, akkor 19-én.
Sziasztok!
Csatlakoznék ha nem baj. Nekem nem pontos a menstruációm,így körülbelülre mondom,hogy 22ére nem várom!
Párommal 3.5 éve vagyunk együtt, 2 hónapja hozta fel a baba témát Ő! Nem görcsösen vagyunk együtt, meglátjuk hogy sikerült! Ez a hónap nagyon érdekesen alakul!Első vérzésmentes napon együtt is voltunk és utána is, majd pont peteérés előtt véreztem, ami később felfázásos fájós pisilős véres vizelet volt.Gyorsan orvos gyógyszert szedtem,de ahogy elmúlt a fájdalom és véres vizelés, reggel volt barna pecsételésem!
Most ott tartok,hogy kisebb hasmenésem is van, puffadok,keményedik a hasam és a cicim is érzékeny!
Én 22 leszek, párom 28 lesz!
D
Örülök, hogy egyre többen vagyunk, komolyan!
Mindenkinek a lehető legjobbakat kívánom! És tényleg bármi van, számoljatok be!
Velem tegnap óta semmi különös nem történt, minden olyan,mint eddig. Igaz kicsit elvagyok kenődve,mert nem érzem, hogy lenne bárki is a pocimban. Eddig minden hónapban eljátszotta a gondolattal és beleéletem magam, most meg tök negatív vagyok... Mind1, majd lesz valami! Amúgy mi se görcsösen próbálkozunk, se görbe, se ovu teszt, semmi, csak együtt vagyunk, amikor jólesik! :D
Sziasztok!
Tényleg milyen jó sokan lettünk!! Nagyon örülök én is!!!!
Velem nincs semmi különös. Most a cicifeszülés is elmúlt, néha érzem a hasam alját, de ennyi.
Én ugye hétfőre nem várom és mivel ez az első próbálkozós hónap a tilalom után, fel vagyok pörögve és csinálok tesztet vasárnap! :) Ha nega, akkor pedig nem tesztelek többet és megvárom a mensit! :) Ha mégsem jönne, akkor 3 nap késés után újra egy teszt, de nekem múltkor már a nemvárt előtt kimutatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!