Van, aki 17-e körül nem várja? Mit gondoltok? Tünetek?
Nekem 17-én kell megjönnie. Igaz előző hónapban is késett 4 napot, én már azt hittem sikerült, de nem. Jó lenne, ha most baba lenne a pociban.
Nekem tünetek igazán nincsenek. Egy hete nagyon fájt a hasam el is mentem nődokihoz, hátha valami gyulladás van a méhemnél, de azt mondta nagyon szép és nincs semmi bajom. Hányingerem kicsit van, meg szédülök, de ez lehet a melegtől is... Komolyan nem tudom.
Sziasztok!
Álom kóros vagyok..Mi a különböző elfoglaltságok miatt, ebben a hónapban kihagyjuk a baba projectet, párom nem nagyon díjazza..de nem akarom elstresszelni a dolgot!
Kedves kérdező!
Ugye mondtam?! Nagyon nagyon örülök, de komolyan.
Többieknek megy a drukk, neked pedig boldog babavárást:) És kééérem az infókat....mindenkitől!:)
Én jelenleg csak házvásárlásban tudok mit mondani:) De remélem hamarosan azt írom ,hogy meeeeg vaaaannn:D
Kedves Kérdező!
Akkor most körülbelül 4-5 hetes vagy?
Mivel az utolsó menzesz első napjától kell számolni a terhességet, én kiszámoltam a net szerint 6 hetes 2 napos vagyok ma. A doki a papírra azt írta, hogy 6 hetes.
Köszönöm a gratulációkat és remélem nagyon boldog lesz ez a babavárás, egy kicsit kevesebb hányingerrel,ami nagyon kínoz... Sajnos. Most is lefeküdtem aludni,de arra kelltem, hogy hányingerem van és az a baj, hogy egész nap és enni se tudok. ( fogyok ): De sebaj, majd elkezdek hízni is, ha nem leszek ilyen hányikázós! :D És tényleg írjatok, hogy mi van! Én 2 hét múlva megyek vissza ( a szülinapom után 1 nappal ). :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!