Van, aki 17-e körül nem várja? Mit gondoltok? Tünetek?
Nekem 17-én kell megjönnie. Igaz előző hónapban is késett 4 napot, én már azt hittem sikerült, de nem. Jó lenne, ha most baba lenne a pociban.
Nekem tünetek igazán nincsenek. Egy hete nagyon fájt a hasam el is mentem nődokihoz, hátha valami gyulladás van a méhemnél, de azt mondta nagyon szép és nincs semmi bajom. Hányingerem kicsit van, meg szédülök, de ez lehet a melegtől is... Komolyan nem tudom.
Szia! Persze, hogy tudja a párom, ismer mint a tenyeremet:) De még ő sem erőlteti a tesztelést:)
Tegnapi nap szenvedtem,émelygés,hányinger! Hamar el is aludtam! A ház végülis sikerült nagyon úgy néz ki:) de a beköltözéssel még várunk pár hónapot, még vannak olyan dolgok, amik hiányoznak, meg amiből újakat akarunk venni.
Hogy vagy Álomkórosunk? Andika?
Én voltam már a védőben és kedden megyek majd vérvételre (terheléses cukor + minden egyéb ) meg belgyógyra. A következő védő egy hónap múlva lesz. Az UH meg a 12. héten, vagyis még 3 hét.
Szia!
Álomkóros vagyok! Jól vagyok,semmi tünetem, se a terhességre,se arra hogy meg akarna jönni...Annyi van velem, hogy az álomkór ismét előjött, és most a sexet se kívánom! Szegény párom a falat kaparja, már egy hete tuti nem volt köztünk semmi...Fogorvoshoz járok egész héten,dolgozok,örülök,hogy élek:) Szalad az idő,már 3 hét és a 12. hétbe léptek, szuper! Annak is örülök,hogy minden oké veled veletek!
Szia!
Na alakult köztetek valamerre a dolog?
Nálam még nincs változás! A hétvégén együtt voltunk a párommal és a sex végén barnáztam, tettem is fel tampont,hogy na megjött...de semmi. A második sexnél is a végénél barnáztam,de akkor már tampont se tettem fel nem hagyott foltot,még a bugyimon sem!
A mellbimbóim hegyelnek:) És be van duzzadva, baromi érzékenyek!
Én se éreztem magam annak, és most, hogy nincs hányinger megint nem... Igaz a párom már szekál, hogy nő a hasam... Tényelg látszik valami kis dudor, de aki nem tudja, azt hinné, kicsit meghíztam a hasamra. :)
Neked meg mondom szorítok, de a barnázással nem szabad játszani! Írj majd! Várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!