Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek lehetnek már tünetek?

Ezek lehetnek már tünetek?

Figyelt kérdés

Késik már 3 napja, a tesztjeim viszont negatívak. Eddig semmi tünetem nem volt, viszont tegnap óta érintésre érzékenyek a mellbimbóim, a hasra fekvéssel nincs gondom, meg úgy amúgy nem fájnak, csak ha hozzáérek, vagy a párom hozzáér, és hírtelen összeugranak és nagyon hegyesek lesznek. Nem feszülnek, nem nőttek amúgy a melleim. Szerintem kicsit sötétebb is lett, bár a párom ezt cáfolta.

Émelygek is, de csak evés után, mintha nem esett volna jól a kaja, pedig azt ettem amit akartam.

Múlt hét elején (péntekre nem vártam amúgy) mindjárt megjön érzésem volt, és görcsölt is a hasam, szinte biztos voltam benne hogy meg fog jönni, aztán csütörtökön mintha elvágták volna egészen ma délelöttig. Most újra görcsöl, de csak egy lehelletnyit.

Én nem értem már ezt. A teszteknek már kikellett volna mutatniuk ha terhes lennék, nem?

Ma veszek Coraxot, nagyon sokat dícsérik, holnap újra teszt, hátha.

2011. okt. 24. 13:02
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:

A tünetek a hormonváltozástól lesznek. Ha van a szervezetedben HCG akkor azt a teszt ki kellett volna mutassa.

Milyen tesztet csináltál?

Azért drukkolok, hogy sikerüljön!!!

2011. okt. 24. 13:36
 2/31 A kérdező kommentje:
Vaterás Wondfo-t meg Clearblue-t.
2011. okt. 24. 13:56
 3/31 anonim ***** válasza:

Reggel csináltad első vizeletből?

Nekem gabriell és a gravi hcg nem várt utáni 3. napon erős pozit mutatott.

2011. okt. 24. 13:58
 4/31 A kérdező kommentje:
Reggel első vizeletből. Este direkt nem ittam már, hogy tutti ne legyen túl "híg".
2011. okt. 24. 14:07
 5/31 anonim ***** válasza:

Akkor nem tudom. Szerintem reggel is csinálj egyet, hátha ott már felbukkan egy halvány 2. csík!

Írd majd meg, hogy mi volt!!!!!! Drukkkkk!

2011. okt. 24. 14:17
 6/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Akkor holnap is tesztelek. Nagyon izgulok már. :) De akkor a tüneteim "jók"? :) Mert mellbimbó fájdalomról még nem hallottam, inkább mellfeszülésről. Meg émelyegnem is máskor is kellene, nem?
2011. okt. 24. 14:22
 7/31 A kérdező kommentje:
Ja és nem kívánom a szexet sem már legalább 5 napja, pedig eléggé szexmániás vagyok és mindig nagyon kívánom a férjemet.
2011. okt. 24. 14:25
 8/31 anonim ***** válasza:

Erre csak azt tudom mondani, hogy egyén függő a dolog. Nekem a melleim nagyon fájtak, ahogy telt az idő egyre jobban. Inkább a bimbó és környéke, meg oldalt. Fekve nem is tudtam aludni. Hányingerem nem is volt, inkább szédülés, de az is csak délután. Szerintem ami általában mindenkinél jellemző, az a "mindjárt megjön érzés".

Én szedek magneb6-ot, meg elevitet, meg folsavat, a b6 köztudottan csökkenti a hányingert. Nekem lehet, hogy azért nem volt.

Te szedsz valamit?

2011. okt. 24. 14:34
 9/31 anonim ***** válasza:
Azért írtam múltidőben, mert sajnos elment a Picikém! :(((((
2011. okt. 24. 14:35
 10/31 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén, nem szedek semmit, pedig a Femibiont megvettem 3 hónapja, de olyan farkas éhséget éreztem tőle, hogy úgy döntöttem, hogy inkább abbahagyom és csak az első pozinál kezdem el szedni.
2011. okt. 24. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!