Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek lehetnek már tünetek?

Ezek lehetnek már tünetek?

Figyelt kérdés

Késik már 3 napja, a tesztjeim viszont negatívak. Eddig semmi tünetem nem volt, viszont tegnap óta érintésre érzékenyek a mellbimbóim, a hasra fekvéssel nincs gondom, meg úgy amúgy nem fájnak, csak ha hozzáérek, vagy a párom hozzáér, és hírtelen összeugranak és nagyon hegyesek lesznek. Nem feszülnek, nem nőttek amúgy a melleim. Szerintem kicsit sötétebb is lett, bár a párom ezt cáfolta.

Émelygek is, de csak evés után, mintha nem esett volna jól a kaja, pedig azt ettem amit akartam.

Múlt hét elején (péntekre nem vártam amúgy) mindjárt megjön érzésem volt, és görcsölt is a hasam, szinte biztos voltam benne hogy meg fog jönni, aztán csütörtökön mintha elvágták volna egészen ma délelöttig. Most újra görcsöl, de csak egy lehelletnyit.

Én nem értem már ezt. A teszteknek már kikellett volna mutatniuk ha terhes lennék, nem?

Ma veszek Coraxot, nagyon sokat dícsérik, holnap újra teszt, hátha.

2011. okt. 24. 13:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Most próbálj meg valami másra gondolni, és lekötni magad! Tudom nehéz, de ne rágódj! Reggel meglátod, hogy mit mutat a teszt!!!
2011. okt. 24. 14:38
 12/31 A kérdező kommentje:
uhhh, nagyon sajnálom... :(
2011. okt. 24. 14:39
 13/31 A kérdező kommentje:
Csak ilyenkor már nagyon nehéz elterelni a gondolatokat másra...
2011. okt. 24. 14:40
 14/31 anonim ***** válasza:

Mióta próbálkoztok? Eddig mindig megjött pontosan?

Sajna nekem volt olyan, hogy 3 napot késett, kész, teljesen bezsongtam, hogy tuti sikerült, ellőttem két tesztet és semmi. Mondjuk én tudtam, hogy mikor foganhatott, és annak már be kellett volna ágyazódnia, és a teszt ki kellett volna mutassa. Így nem volt kérdés, hogy a teszt hazudik vagy sem. Aztán kövi hónapban meg ebből tanulva 2 nap késés után sem csináltam tesztet. A mellem egyre jobban fájt, aztán nem bírtam tovább, megcsinátam, és pozi lett! De jó érzés is volt Istenem!! Bárcsak ismét átélhetném!!!

2011. okt. 24. 14:44
 15/31 anonim ***** válasza:
Végül is lehet, hogy későn volt pé-d, és azért nem termelt még elég hcg-t a szervezeted! Sűrűn voltatok együtt a férjeddel?
2011. okt. 24. 14:45
 16/31 A kérdező kommentje:
Ez a 3. hónap, eddig úgy volt hogy első hónapban 29. napra jött meg, a másodikban 32. napra, most meg a 38. napon vagyok, érzem a pé-t, tudom, hogy 7.-én volt és ha jól tudom pé után 14. napon kéne megjönnie. Ez 21.-e volt. Nekem a mellem soha nem fájt mensi elött, ezért is furi most.
2011. okt. 24. 14:48
 17/31 anonim ***** válasza:
De ez fura nekem. Ha 7-én volt pé-d, és mondjuk együtt voltatok aznap, akkor onnantól számított 10 nap mondjuk a beágyazódás, aminek 17-én meg kellett történnie. Ma van 24-e, ki kellett volna mutassa. Csak abban bízhatsz, hogy 7-e után volt pé-d. Nagyon remélem, hogy így volt! Nem tapasztatlál barnázást?
2011. okt. 24. 14:54
 18/31 A kérdező kommentje:
Majdnem minden nap együtt voltunk.
2011. okt. 24. 15:03
 19/31 A kérdező kommentje:
Barnázásom nem volt...
2011. okt. 24. 15:04
 20/31 anonim ***** válasza:

Barnázás lehet a beágyazódás jele. (nekem nem volt) Hát, akkor reménykedjünk, hogy később volt pé-d!!! Másra nem tudok gondolni, mert a 38 nap már tényleg sok!!

Viszont szerintem menj, és vegyél egy Gabriell tesztet, az a legjobb szerintem!

2011. okt. 24. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!