Ezek lehetnek már tünetek?
Késik már 3 napja, a tesztjeim viszont negatívak. Eddig semmi tünetem nem volt, viszont tegnap óta érintésre érzékenyek a mellbimbóim, a hasra fekvéssel nincs gondom, meg úgy amúgy nem fájnak, csak ha hozzáérek, vagy a párom hozzáér, és hírtelen összeugranak és nagyon hegyesek lesznek. Nem feszülnek, nem nőttek amúgy a melleim. Szerintem kicsit sötétebb is lett, bár a párom ezt cáfolta.
Émelygek is, de csak evés után, mintha nem esett volna jól a kaja, pedig azt ettem amit akartam.
Múlt hét elején (péntekre nem vártam amúgy) mindjárt megjön érzésem volt, és görcsölt is a hasam, szinte biztos voltam benne hogy meg fog jönni, aztán csütörtökön mintha elvágták volna egészen ma délelöttig. Most újra görcsöl, de csak egy lehelletnyit.
Én nem értem már ezt. A teszteknek már kikellett volna mutatniuk ha terhes lennék, nem?
Ma veszek Coraxot, nagyon sokat dícsérik, holnap újra teszt, hátha.
Mióta próbálkoztok? Eddig mindig megjött pontosan?
Sajna nekem volt olyan, hogy 3 napot késett, kész, teljesen bezsongtam, hogy tuti sikerült, ellőttem két tesztet és semmi. Mondjuk én tudtam, hogy mikor foganhatott, és annak már be kellett volna ágyazódnia, és a teszt ki kellett volna mutassa. Így nem volt kérdés, hogy a teszt hazudik vagy sem. Aztán kövi hónapban meg ebből tanulva 2 nap késés után sem csináltam tesztet. A mellem egyre jobban fájt, aztán nem bírtam tovább, megcsinátam, és pozi lett! De jó érzés is volt Istenem!! Bárcsak ismét átélhetném!!!
Barnázás lehet a beágyazódás jele. (nekem nem volt) Hát, akkor reménykedjünk, hogy később volt pé-d!!! Másra nem tudok gondolni, mert a 38 nap már tényleg sok!!
Viszont szerintem menj, és vegyél egy Gabriell tesztet, az a legjobb szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!