Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek lehetnek már tünetek?

Ezek lehetnek már tünetek?

Figyelt kérdés

Késik már 3 napja, a tesztjeim viszont negatívak. Eddig semmi tünetem nem volt, viszont tegnap óta érintésre érzékenyek a mellbimbóim, a hasra fekvéssel nincs gondom, meg úgy amúgy nem fájnak, csak ha hozzáérek, vagy a párom hozzáér, és hírtelen összeugranak és nagyon hegyesek lesznek. Nem feszülnek, nem nőttek amúgy a melleim. Szerintem kicsit sötétebb is lett, bár a párom ezt cáfolta.

Émelygek is, de csak evés után, mintha nem esett volna jól a kaja, pedig azt ettem amit akartam.

Múlt hét elején (péntekre nem vártam amúgy) mindjárt megjön érzésem volt, és görcsölt is a hasam, szinte biztos voltam benne hogy meg fog jönni, aztán csütörtökön mintha elvágták volna egészen ma délelöttig. Most újra görcsöl, de csak egy lehelletnyit.

Én nem értem már ezt. A teszteknek már kikellett volna mutatniuk ha terhes lennék, nem?

Ma veszek Coraxot, nagyon sokat dícsérik, holnap újra teszt, hátha.

2011. okt. 24. 13:02
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Ma megyek tesztet venni, holnap újra ellövök egyet, hátha pozitív lesz már. :) Írok majd. És köszönöm a segítséget!!!
2011. okt. 24. 15:28
 22/31 anonim ***** válasza:
Izgulok!!! Drukkolok!!! Várom a hírt!
2011. okt. 24. 15:37
 23/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! :):):)
2011. okt. 24. 15:45
 24/31 sumergo ***** válasza:
Mindent leírtál, csak azt nem, hogy mikor voltak a negatív tesztek, mert az sem mindegy!
2011. okt. 24. 17:36
 25/31 A kérdező kommentje:
A negatív tesztek reggeli vizeletből. Ma is teszteltem egy 10-essel és sajnos negatív... :( Asszem feladom... :(
2011. okt. 25. 07:26
 26/31 anonim ***** válasza:

:(( Nagyon sajnálom!

Szerintem várj még pár napot, aztán menj el orvoshoz.

Semmiképpen ne add fel, nem szabad. Van akik, évekig próbálkoznak. Nekünk is több mint fél év volt, mire összejött. Kicsit próbáld meg lazábban venni, és meglátod sikerül!!

2011. okt. 25. 08:20
 27/31 A kérdező kommentje:

Már úgy vagyok vele, hogy bárcsak jönne meg... Kezdek kicsit félni, hogy más bajom van. Meg amíg nem jön meg nem indul új hónap új reményekkel... :( Ha péntekig nem jön meg, jövő héten elmegyek orvoshoz.

Köszönöm a segítséget.

2011. okt. 25. 08:55
 28/31 anonim ***** válasza:
Szia! Na, mi újság? Van valami változás?
2011. okt. 26. 08:34
 29/31 A kérdező kommentje:
Szia! Ma már nem teszteltem, úgy gondoltam, hogy ha hétvégéig nem jön meg, akkor ellövök majd egy tesztet. Megírom majd az eredményt! :)
2011. okt. 26. 09:15
 30/31 ExCaty ***** válasza:
mi lett az eredmény? baba vagy más?
2011. nov. 14. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!