Ezek lehetnek már tünetek?
Késik már 3 napja, a tesztjeim viszont negatívak. Eddig semmi tünetem nem volt, viszont tegnap óta érintésre érzékenyek a mellbimbóim, a hasra fekvéssel nincs gondom, meg úgy amúgy nem fájnak, csak ha hozzáérek, vagy a párom hozzáér, és hírtelen összeugranak és nagyon hegyesek lesznek. Nem feszülnek, nem nőttek amúgy a melleim. Szerintem kicsit sötétebb is lett, bár a párom ezt cáfolta.
Émelygek is, de csak evés után, mintha nem esett volna jól a kaja, pedig azt ettem amit akartam.
Múlt hét elején (péntekre nem vártam amúgy) mindjárt megjön érzésem volt, és görcsölt is a hasam, szinte biztos voltam benne hogy meg fog jönni, aztán csütörtökön mintha elvágták volna egészen ma délelöttig. Most újra görcsöl, de csak egy lehelletnyit.
Én nem értem már ezt. A teszteknek már kikellett volna mutatniuk ha terhes lennék, nem?
Ma veszek Coraxot, nagyon sokat dícsérik, holnap újra teszt, hátha.
:(( Nagyon sajnálom!
Szerintem várj még pár napot, aztán menj el orvoshoz.
Semmiképpen ne add fel, nem szabad. Van akik, évekig próbálkoznak. Nekünk is több mint fél év volt, mire összejött. Kicsit próbáld meg lazábban venni, és meglátod sikerül!!
Már úgy vagyok vele, hogy bárcsak jönne meg... Kezdek kicsit félni, hogy más bajom van. Meg amíg nem jön meg nem indul új hónap új reményekkel... :( Ha péntekig nem jön meg, jövő héten elmegyek orvoshoz.
Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!