Van, aki 17-e körül nem várja? Mit gondoltok? Tünetek?
Nekem 17-én kell megjönnie. Igaz előző hónapban is késett 4 napot, én már azt hittem sikerült, de nem. Jó lenne, ha most baba lenne a pociban.
Nekem tünetek igazán nincsenek. Egy hete nagyon fájt a hasam el is mentem nődokihoz, hátha valami gyulladás van a méhemnél, de azt mondta nagyon szép és nincs semmi bajom. Hányingerem kicsit van, meg szédülök, de ez lehet a melegtől is... Komolyan nem tudom.
Sziasztok!
Detti vagyok!
Jajj nagyon örülök neked is Andika, de szép kis uh képet hoztál,remélem nekünk is lesz!:)
Elméletileg 3-án este megyek orvoshoz, remélem akkor már csak ultrahang nem vizsgál, és akkor a párom is bejöhet!:)
szeretné látni ő is már:)
Semmi bajom, néha ebbe a hülye időben szédülök, de amúgy teljesen jó a közérzetem! Kíváncsi vagyok, mennyi idős is lesz 3-án méretei alapján! Lányok tanácsot szeretnék kérni! Mióta megtudtam, hogy babánk lesz, egyszer voltam együtt a párommal, mert félek! Lehetünk együtt? Ti mertek sexelni?
Nyugi, minden rendben lesz és megnézheti a babót a párod is! :)Kötsd le magad és repülni fog az idő! :) Mi 5-én megyünk újra, már nagyon várom! :)
Mi együtt vagyunk, igaz a sok balhé miatt változó mennyiségben... A doki nem tiltott. Én féltem kicsit a vetélés miatta, de hál Istennek nem volt gond... Utoljára szombaton voltunk együtt, akkor fájt a hasam minden lökésnél, így pózt váltottunk és minden rendben volt... Csak valószínű, hogy kicsit koszos volt a keze vagy nem tudom, de most szenvedek egy fertőzéssel... :( Tegnap óta nagyon oda vagyok, így Canesten krémet használok meg volt 1 kúpom, azt raktam fel, mert a doki azt mondta ezt használjam, ha baj lenne. Remélem hamar rendbejövök... :(
Szia!
Reméljük nem lesz baj! Nem jó ilyenkor a fertőzés. Mikor anno anyunak volt hugomnak, meg is ijesztette a doki, de nem tudom neki akkor milyen fertőzése volt.
Andika, van már kiírt időpontod?
Remélem én is hogy hamar kimászol belőle, elég kellemetlen dolog, de szerintem terhesség alatt a nők 90%-a átesik ezen. Nekem Lillusnál kétszer is előfordult.
Hát ahogy a kalkulátorok szerint néztem elvileg április 19.-én jön a baba.
18.-án van a névnapom :) Nektek mikorra várható a baba? Basszus nem tudom ti hogy vagytok vele de az első babánál semmi tünetem nem volt a fáradságon kívül most meg minden:hányinger egyfolytában, étvágytalanság,szédülés, émelygés,nagy az alvásigényem.Pedig az első terhességemnél 7 hónapos koromig dolgoztam boltban pénztárosként, mégsem voltam ennyire ratyin....ja és hát képzeljétek minden filmen, vagy érzelem teli eseményen elsírom magam. Volt egy szóváltás a férjemmel akkor is elsírtam magam aztán ő meg szegény csak nézett hogy tényleg ennyire megbántott? Mert alapból nem vagyok egy érzékeny sírós típus....ááááá már kiakadok ezektől a hormonoktól. Nálatok mennyire jön ez elő?
Szia!
Nekem még nem állapították meg de kb május közepe. Nekem is szédülés, émelygés és rengeteget alszok,délután is órákat. Van hogy valamit megkívánok, rá fél órára hányni tudnék tőle:)
Remélem kisfiúúú:))
:) Igen én kiskorom óta fiút szeretnék,anyukám nem tudta kihordania fiúkat,minidgelvetélt velük a családba akármiylen messziről nézem 21 éve nem született fiú,rengeteg kicsi van most de mind lány!
Alig várom,hogy lássuk, és én is tudjam hogy kb mikor születik meg:)
Oh nekünk már nevek is vannak:) Drágámnak komoly tervei vannak a babával illetően:)
Mondjuk a nevek a fogantatás előtt megvoltak már:))
Detti voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!