Van, aki 17-e körül nem várja? Mit gondoltok? Tünetek?
Nekem 17-én kell megjönnie. Igaz előző hónapban is késett 4 napot, én már azt hittem sikerült, de nem. Jó lenne, ha most baba lenne a pociban.
Nekem tünetek igazán nincsenek. Egy hete nagyon fájt a hasam el is mentem nődokihoz, hátha valami gyulladás van a méhemnél, de azt mondta nagyon szép és nincs semmi bajom. Hányingerem kicsit van, meg szédülök, de ez lehet a melegtől is... Komolyan nem tudom.
Sziasztok!
Tuncyy szerintem is ott a baba, nekem a 3mm-es petezsákra írta, hogy kezdődő terhesség! Mindjárt itt van 3-a. A párom elsején lesz 28 éves! Utólagos szülinapjára nagyon szeretne, egy uh képet! Én körülbelül 50 kg-ról indultam! Ezt tartom is, egy hete mértem 3 kg-ot megörültem, újságoltam is nagymamámnak, erre mondta, álljak az ő mérlegére az tuti pontos! NA az 50-et mutatott!
Az evéssel most úgy vagyok, hogy nem sokszor eszek, egyszer de akkor sokat! Tegnap is egy ültembe megettem két nagy tányér sertés pörit! Meg szendvicseket ettem! A chips-re vagyok ráállva,meg a túrórúdit tudnám enni!
Hát én jósoltattam ezzel, plusz megnéztem az 5 jel amiből következtetni lehet a baba nemére!
Erősen a lány felé billent a mérleg!
Sziasztok, ma voltam uh-n:Élő iu. grav. S,5mm. CRL 4,8mm. Szívm. látható s.5. 2 hét múlva kontroll
Már mehetek a terhesgondozóba, ja és hallottam is a szívverését meg lefényképeztem!!! :)))
Gratulálok!!:)
Nekünk már csak 3 nap és mehetünk,holnap lesz a Drágám szülinapja, remélem hétfőn plusz ajándékot kap:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!